Nybyggnadsprojekt
Kåge - Nyproducerade 3:or i Kåge

Kåge, Kåge, Skellefteå kommun

Just nu bygger Skidstahus ett bostadsområde med 32 lägenheter (2 etapper) i Kåge, en växande tätort 14 km norr om Skellefteå vid kusten. Kåge har en lantlig karaktär och närheten till älv och hav har skapat ett underbart område att bo och trivas i. Under sommaren sjuder småbåtshamnen av liv och här finns skolor, förskolor, bibliotek, butiker och tempererat utebad. Dessutom är det nära till elljusspår. Allt man behöver för att trivas, helt enkelt.
Närheten till Skellefteå centrum för att det finns goda pendlingsmöjligheter, ett perfekt boende för sig som vill bo nära stan men med naturen och lugnet runt hörnet.

MODERNA BOSTÄDER ATT VÄXA I
De rymliga trerumslägenheterna på 67 kvm är lägenheter där den nya familjen får plats att växa. Den praktiska planlösningen erbjuder både öppna ytor och en sovrumsdel. Köket är rymligt och utrustat med moderna vitvaror och både sovrum och hall erbjuder goda förvaringsmöjligheter.
Husen är byggda i två våningsplan och en rymlig balkong eller uteplats gör det enkelt att fånga den första vårsolen och njuta av ljusa sommarkvällar. Fasaden består av stående träpanel målad i en klassik röd färg som bidrar till den idylliska känslan. Material och inredning är valda med omsorg och ni kan förvänta er hög kvalitet i både standardutförande och eventuella tillval.

16 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Niklas Lohman

Telefon: 070 261 21 04
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Telefon: 0910-141 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips