Nybyggnadsprojekt
Kallfors Höjder - Drömmen om en helt ny bostad i fantastisk miljö lever vidare - Välkomna till Kallfors Höjder 3!

Kallfors Höjder, Södertälje kommun

Den andra etappen på Kallfors Höjder blev en stor succé och sålde slut redan under 2020. Måndag 11 januari kl 12:00 kommer nästa chans då säljstarten går av stapeln för etapp 3, en egen förening bestående av tre huskroppar inbäddade i härlig natur. Inflyttning kvartal 2, 2022. För mer info om säljstarten - se bifogad fil längre ner i annonsen.

Alla lägenheter har stor terrass eller en stor balkong med öppen vy åt två håll. Bostäderna är ljusa, luftiga och har en öppen planlösning samt fantastisk utsikt. Ballingslövkök, enstavigt parkettgolv och marmorbänkar i fönstren ingår som standard. Lägenheterna har 1-5 rum & kök och är mellan 34-117 kvm stora. De större lägenheterna har två WC/D.

Till varje bostad planeras en egen carport med tillhörande kallförråd. Centralt i området finns en samlingsplats med tillhörande lekplats och utomhusgym. Det kommer även finnas tillgång till en gemensam bastu och en övernattningslägenhet. Alla gemensamma ytor ingår i ett större parklandskap som vackert och omsorgsfullt ska växa ihop med Kallfors golfbana.

Kallfors Höjder är ett nytt bostadsområde som projekterats fram i vacker naturmiljö i direkt anslutning till Kallfors Gård och golfbana. Platsen har en alldeles egen karaktär uppe på en höjd med en vacker utsikt ut över golfbanan. Området i naturen tillför trivsel och harmoni samt inbjuder till en aktiv livsstil.

Varmt välkommen till någon av våra visningar på plats. Önskar ni privat visning så är detta inget problem, boka tid med ansvarig mäklare.

Det kan förekomma bilder i annonsen från Kallfors Höjders etapp 2. Det är inte säkert att dessa är en exakt återspegling av hur den tredje etappen kommer bli.

39 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Henrik Backman

Telefon: +46709581435
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Telefon: 08-554 224 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips