Nybyggnadsprojekt
Kallfors Höjder - Sista chansen till en nyproducerad bostad på Kallfors Höjder - Välkomna till etapp 4!

Kallfors Höjder, Södertälje kommun

Den tredje etappen på Kallfors Höjder blev liksom de föregående etapperna en succé och sålde slut under hösten 2021. Nu är den fjärde och sista etappen säljstartad, en egen förening bestående av tre huskroppar inbäddade i härlig natur. Inflyttning kommer ske under våren 2023.

Alla lägenheter har stor terrass eller en till två stora balkonger med öppen vy åt två håll. Bostäderna är ljusa, luftiga och har en öppen planlösning samt fantastisk utsikt. Ballingslövkök, enstavigt parkettgolv och marmorbänkar i fönstren ingår som standard. Lägenheterna har 1-5 rum & kök och är mellan 34-117 kvm stora. De större lägenheterna har två WC/D.

Till varje bostad planeras en egen carport med tillhörande kallförråd. Centralt i området finns en samlingsplats med tillhörande lekplats och utomhusgym. Det kommer även finnas tillgång till en gemensam bastu och en övernattningslägenhet. Alla gemensamma ytor ingår i ett större parklandskap som vackert och omsorgsfullt ska växa ihop med Kallfors golfbana.

Kallfors Höjder är ett nytt bostadsområde som projekterats fram i vacker naturmiljö i direkt anslutning till Kallfors Gård och golfbana. Platsen har en alldeles egen karaktär uppe på en höjd med en vacker utsikt ut över golfbanan. Området i naturen tillför trivsel och harmoni samt inbjuder till en aktiv livsstil.

Varmt välkommen till någon av våra visningar på plats. Önskar ni privat visning så är detta inget problem att boka in.

Det kan förekomma bilder i annonsen från tidigare etapper på Kallfors Höjder, det är inte säkert att dessa är en exakt återspegling av hur den fjärde etappen kommer bli.

12 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Henrik Backman

Telefon: +46709581435
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Telefon: 0046855422480
E-post: [email protected]