Nybyggnadsprojekt
Karlberga - Brf Linahöjden - Södertäljes pärla!

Karlberga, Södertälje, Södertälje kommun

Cederdalen Fastigheter utvecklar bostadsrätter om 2-5 rum och kök med oslagbart läge och exklusiv sjöutsikt. Lägenheterna är smart planerade med öppen planlösning, generös takhöjd och balkong, uteplats eller terrass. Med kvalité i fokus, med bland annat kök från Marbodal, är detta ett val för dig som ställer krav på ditt boende. Designen är tidlös med klassisk skandinavisk stil med en elegant touch.

Byggnaden uppförs i trä med klimatsmarta konstruktionsmaterial som tillsammans med bergvärme och energiåtervinning kommer att ge en mycket effektiv energiprestanda. Detta ger er en fördelaktig månadskostnad då möjlighet till grönt bolån finns. Fastigheten har även ett gemensamt gym och på innergården finns en lekplats som är tillgänglig för alla boende. För din bekvämlighet finns parkering precis utanför och möjlighet till laddstolpe finns.

Här bor ni intill Snäckviken med båtklubben bredvid och gångavstånd till både centrum och fina naturområden. Ni behöver inte vänta för att börja leva drömmen vid vattnet, inflyttning till ert nya hem kan ske redan under första kvartalet 2022.

Intresserad och vill veta mer? Välkommen att kontakta oss för mer information! Med vänliga hälsningar // Henrik Backman och Ida Olheim, Svensk Fastighetsförmedling.

25 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Henrik Backman

Telefon: +46709581435
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Telefon: 08-554 224 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips