Nybyggnadsprojekt
Karlssons Äng - Kaptenen - smarta lägenheter i Kalmars nya stadsdel!

Karlssons Äng, Kalmar, Kalmar kommun

På Karlssons äng i Brf Kaptenen finns det något för alla, välj mellan åtta olika planlösningar och storlekar.

Med hjälp av en öppen planlösning och bra ljusinsläpp får du ett ljust och fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. På golven läggs en slitstark ekparkett och väggarna är vitmålade. Det öppna sambandet mellan kök och allrum ger en luftig känsla. Köket är från Marbodal. Den mörka bänkskivan blir en snygg kontrast mot de vita luckorna och kaklet över köksbänken. Vitvarorna är energismarta från Siemens. Badrummet är smakfullt inrett med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns förutom dusch och toalett även tvättmaskin och torktumlare. De allra minsta lägenheterna har en kombimaskin.

Som boende i Kaptenen har du fördelar som närheten till skolor, affärer och naturen. Det går snabbt att förflytta sig in till centrum med bil, buss eller cykel. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats och som variation kan du njuta av den härliga innergården där det finns både odlings- och grillmöjligheter. En skön plats för att avnjuta kvällsmaten på en filt i solnedgången en varm sommarkväll.

Karlssons Äng har ett perfekt läge med ca 2 km till havet, naturen runt knuten och samtidigt närhet till city. Dessutom ligger det inbäddat i ett befintligt bostadsområde som ger en ökad trygghet och ombonad känsla, alltså en perfekt kombination.

Låter det intressant? Tveka då inte till att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare för att anmäla ditt intresse.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Alexander Midjich

Telefon: +46708128985
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Telefon: 0480-42 53 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips