Nybyggnadsprojekt
Kärnekulla - Etapp 2 av Kärnekulla Gård

Kärnekulla, Habo, Habo kommun

Efter succé med etapp 1 av Kärnekulla Gård utökas nu föreningen med ytterligare 13 hus. På tomten intill etapp 1 som snabbt såldes slut och som nu i april har inflyttning byggs 12 radhus om hela 126 kvm i två plan med preliminär inflyttning i april 2023. Därutöver byggs ett läckert studiohus på 25 + 16 kvm. Radhusen blir likadana som dem i etapp 1, dock med nya fasadkulörer och bilplats på "egna" tomten.

De moderna husen, ritade av den välrenommerade arkitekten Thomas Sandell på sandellsandberg, byggs i två rader om sex hus vardera. Husen disponeras med ett socialt entréplan, fullutrustat kök från HTH, stort vardagsrum samt helkaklat badrum med separat tvättsektion. Från vardagsrum nås en uteplats i form av trädäck som ansluter till gräsmatta. Optimalt västläge med sol från lunch till sena kvällen. Här finns också ett utvändigt förråd.

En trappa upp till ovanvåningen som kan disponeras lite olika. Fyra sovrum eller kanske tre sovrum och ett allrum som blir familjens, eller kanske barnens egna mysiga tv-hörna? Därutöver ett badrum med duschhörna, badkar går att välja som tillval.

Husen håller en hög standard med hela 2,70 m i takhöjd, stora fönsterpartier, helkaklade badrum och fjärrvärme.

Bilderna i annonsen är tagna från ett färdigt hus i etapp 1. Personlig anpassning och tillval är möjligt vid köp av hus i etapp 2.

Habo växer så det knakar och denna gång i form av en hel stadsdel som redan 2022 fylls med liv, och det kommer den fortsätta att göra! Här planeras inte bara ett bostadsområde utan så mycket mer. En stor livsmedelsbutik (Willys) är redan på plats. Förskola, skola, gym, idrottshall, restauranger och mycket annat är redan beslutat och det dröjer inte länge förrän de också är på plats. Habo är redan idag det bostadsområde där efterfrågan ökar mest i regionen och Kärnekulla kommer bara att förstärka den utvecklingen.

Denna radhusidyll kommer att förgylla vardagen för såväl ung som gammal. För barnfamiljen blir det en dröm då skolan (F-6) kommer att ligga på andra sidan gatan. Till Slätten och Alléskolan är det cykelväg.

Husen byggs i bostadsrättsform och försäljningen sker enligt först till kvarn.

För mer information hänvisas ni till projektets egna hemsida; https://www.tosito.se/kopa-lagenhet-jonkoping/karnekulla-gard-nyproducerade-radhus/

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Christian Gustavsson

Telefon: +46708240803
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Telefon: 004636354180
E-post: [email protected]