Nybyggnadsprojekt
Kungsängen - Kungsvyn

Kungsängen, Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Med Mälarvy från balkong och fönster, naturen runt hörnet och ett ypperligt läge nära Kungsängens centrum med butiker, service, pendeltåg och bussar blir HSB brf Kungsvyn ett bekvämt och tryggt boende för den som söker lite extra livskvalitet. Välkommen till 76 nya moderna bostadsrättslägenheter i Kungsängen!

Tänk dig att vakna på morgonen och möta dagen med frukost på en balkong som har strålande utsikt över glittrande vatten. Promenera de 150 meterna till Kungsängens centrum och hoppa på pendeltåget in till stan. Eventuella barn lämnas på den nybyggda förskolan eller någon av skolorna i närheten. Väl hemma igen snör du promenadskorna eller gympadojorna och ger dig ut i naturen och grönskan. På sommaren tar du kanske ett dopp vid någon av badplatserna i närheten.

Det här är ett perfekt boende för den som vill leva ett aktivt liv i ett tilltalande läge med natur, vatten och bra kommunikationer. Kungsängen är ett trevligt område med blandad bebyggelse där de nya moderna kvarteren varsamt integreras i den befintliga miljön och anpassas efter den kuperade terrängen. Terrasserade ytor skapar en vacker och levande landskapsbild. Äldre flerbostadshus ligger åt centrumhållet medan området närmare vattnet präglas av småhus- och villabebyggelse.

Balkonger med sjöutsikt
HSB brf Kungsvyn byggs som fyra hus med totalt 76 lägenheter på 1-4 rum och kök, varav de flesta kommer att ha balkong med sjöutsikt. Med en placering uppe på berget högt över vattnet blir det fria läget med sin vidsträckta utsikt påtagligt. Lägenheterna blir välplanerade, ljusa och luftiga med fina siktlinjer. Samvarodelar som kök och vardagsrum ligger i direkt anslutning till balkong eller uteplats.

I bottenplan, under de två husen som vetter mot vattnet, kommer det att finnas ett garage och det planeras även några markparkeringsplatser mellan gårdarna. Föreningen får en gemensam föreningslokal med pentry och wc som kan användas som styrelserum och för övernattning, en grovtvättstuga och ett miljörum för källsortering.

Välkommen till Kungsvyn!

Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm
Läs mer om HSBs nyproduktion i Upplands-Bro

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

Patrik Bjurstrom

Telefon: 010-442 02 72
E-post: [email protected]

HSB Bostad AB

Telefon: 010-442 02 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips