Nybyggnadsprojekt
Kvarteret FRIDHEM - Fridhemsgatan

Kvarteret FRIDHEM, Ulricehamns kommun

ÄNTLIGEN! Nu kan drömmen om en nybyggd villa på ett utav Ulricehamns bästa lägen bli sann!

I Kvarteret Fridhem säljer vi nu sju generösa bostadstomter som alla erbjuder naturskönt läge och oslagbar utsikt över sjön Åsunden. Tomterna är inte bundna till någon specifik husleverantör utan här finns möjlighet att förverkliga era egna idéer. Utgångspris är 2 400 000 kr/högstbjudande per fastighet. Tomtpriserna är inklusive anslutningsavgifter för vatten och avlopp. El och fiber är framdraget men köparen får själv stå för anslutningskostnad. Beräknad kostnad för anslutning av el uppgår 2019 till 27 625 kr inkl. moms (med reservation för ev. ändringar hos Ulricehamns Energi).

Nuvarande detaljplan tillåter byggnation av väl tilltagna småhus med en byggarea om hela 220 m² , varav 50 m² för fristående garage eller förråd. Enligt planbestämmelserna tillåts byggnation av bostadshus i 1-plan. Utöver angivet våningsantal får souterrängvåning uppföras. Detta kan ge en boyta upp till 440 m² om så önskas! Tomtareal mellan 1000 m² - 1003 m². Preliminär tid för tillträde är en månad efter bindande kontrakt. I de flesta fall är kostnaden för bygglov/planavgift beroende på storleken på det som ska byggas. Separata avgifter för grov- och finutsättning och kontrollmätning kan tillkomma. Kontakta handläggarna på Ulricehamns kommun för närmare besked om just Dina kostnader, 0321-59 50 00 eller läs mer på www.ulricehamn.se.

Tomterna har ett stadsnära läge i ett redan bebyggt, lugnt villakvarter med en lummig och grönskande omgivning. Närområdet erbjuder härliga promenadstråk i såväl sjö- som skogsatmosfär. Endast ett stenkast från Kvarteret Fridhem finns den milslånga strandpromenaden som sträcker sig längsmed Åsunden. Gång- och cykelavstånd även till badplats, idrottsanläggningar, mataffär samt till Ulricehamns centrum som erbjuder ett stort utbud av caféer, restauranger och shopping.

Ulricehamn är beläget med ett smidigt pendlingsavstånd till större städer så som Borås, Göteborg och Jönköping. I Ulricehamn finns all vardaglig service med ett brett utbud av förskolor, skolor och allmänna kommunikationer. Här finns möjlighet till ett aktivt friluftsliv vid Lassalyckan, skidbacken och golfbanan. Goda bad-, båt- och fiskemöjligheter finns i sjön Åsunden.

Välkommen att kontakta mäklaren för priser och mer information!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Elin Nöremark

Telefon: 0321-53 07 73
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Telefon: 0321-53 07 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips