Nybyggnadsprojekt
Mölnbo - Wennebohöjden

Mölnbo, Mölnbo, Södertälje kommun

Endast ett fåtal lägenheter finns nu kvar. På projektsidan hittar du de sista lediga lägenheterna: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektid=1887775

Lägenheterna har genomgående hög standard med stora fönster härligt ljusinsläpp, hög inredningsstandard där det ingår rostfria vitvaror, induktionshäll, självrengörande ugn, självavfrostande frys, fullutdragslådor, vägghängd toalett, kommod med lådor, tvättmaskin och torktumlare, klinker i hall. Lägenheterna som är 3 rok har en lyxig känsla med vattenburen golvvärme i hela lägenheten, dvs helt utan radiatorer. I 4 rok är det vattenburen golvvärme på hela entréplanet samt i badrummet på övre plan.

Lägenheterna har hög energieffektivitet där det är FTX- ventliation (mekanisk till- och frånluft) samt bergvärme.

I avgiften ingår: värme, VA, en p-plats, fastighets-el för gemensamma ytor, sophantering, bostadsrättstillägg mm. El, internetabonnemang och hemförsäkring tillkommer. Kostnaden för hushållsel uppskattas till ca 3000 kr/år för 2-3 rok och ca 5.000 kr/år för 4 rok, beräknat utifrån Svebys riktlinjer.

I den vackra sörmländska naturen, ca 20 min söder om Södertälje och 45 min från Stockholms City, ligger Mölnbo, ett gammalt anrikt stationssamhälle med ett aktivt föreningsliv, skolor och pendeltågsstation. Här utvecklar företaget Urban Village trivsamma lägenheter i bostadsrätt, 5 minuters promenad från Mölnbo Station. Till Mölnbo åkte man förr för att vila upp sig på något av de hemtrevliga vilohemmen och pensionaten i bygden. Än i dag erbjuder Mölnbo lugnet på landet på lagom avstånd från storstan. Med pendeltåget tar det mindre än en timma till city. På den plats där Wännebo Vilohem en gång stod med fina utblickar över landskapet, erbjuds inom kort ombonade lägenheter, väl anpassade till naturen och omgivningen.

Fakta:
49 lägenheter i brf i storlekarna 61-107 kvm
Inflyttningsklart!

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Byggnads- och rumsbeskrivning finns att läsa i bifogad pdf.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Södertälje

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Södertälje

Jenny Magnefelt


E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Södertälje

Telefon: 08-550 604 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips