Nybyggnadsprojekt
Norra Alsberg - Ivalde

Norra Alsberg, Nässjö kommun

Under flera generationer har människor levt sina liv i Norra Alsberg. Mitt i den vackra naturen bland granskog, hagmark och ängar. Från början en gård på landet.

Norra Alsberg är det senaste och nyaste området i Nässjö, och växer nu ytterligare. Vi har fått förmånen att sälja fyra nyproducerade villor med en standard i världsklass. Villorna byggs av det lokala byggföretaget Byggkompaniet, lokalt välrenommerade och årets företagare i Nässjö.

Husen bjuder på öppna och ljusa sociala ytor om hela 44 m², och de är toppmoderna med bland annat vattenburen golvvärme och kök och tvättstuga med inredning från Marbodal. Master bedroom har en egen klädkammare och helkaklat badrum. Allt är samlat på samma plan, vilket ger en utmärkt boendekomfort för såväl yngre som äldre. Den höga standarden får du med på köpet, men du kan självklart göra vissa tillval om du så önskar. Du kan också välja till ett extra sovrum, en braskamin eller varför inte en altan och ett garage?

Norra Alsberg har blivit ett väldigt populärt område att bosätta sig i. Med sin närhet till natur, idrottsanläggningar, golfbana, skola och förskola erbjuder området ett attraktivt boende för alla åldrar och intressen.

Centrum når du enkelt med cykel, buss eller bil. Området ligger också i ett perfekt läge för pendling till exempelvis Jönköping, Vaggeryd, Eksjö, Sävsjö och Vetlanda.

Området har en grön karaktär och har en lugn trafikmiljö och det finns populära motionsvägar och stigar både syd och väst om området.

Vi hoppas att du som flyttar hit aldrig någonsin slutar längta hem.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Nässjö

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Nässjö

Jenny Karlson

Telefon: 070-650 79 00
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Nässjö

Telefon: 0380-183 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips