Nybyggnadsprojekt
Nyproduktion Lången

Värnamo kommun

Bara 15 minuter från Värnamo city i vacker och stillsam natur finns nu chans till ett underbart boende med sjöutsikt över Lången!

Vid sjön Lången finns nu två tomter till salu där Fastighetsbyrån i samarbete med NK-Fastigheter ger dig möjligheten att bygga ditt drömhem. NK-Fastigheter står för entreprenaden och erbjuder nyckelfärdiga hus där du har tillfälle att anpassa huset efter dina önskemål bland tillvalen som finns. Husen är välutrustade med hög materiell standard, bra planlösning och ljuvlig atmosfär.
Tomterna ligger på högre höjd där utsikt över Lången kan avnjutas. Varför inte bygga en altan där du kan avnjuta utsikten eller värma dig med hjälp av en braskamin vid kyligare väder. Du får välja!

Husen är enplansvillor och kommer i två utföranden;
Hus A

Det kvadrat-smarta funkishuset som charmar de flesta. Ett hus med många möjligheter som passar för den mindre familjen. Huset erbjuder 124,5 yteffektiva kvadratmeter i hög standard.

Prisförslag: 3.600.00 kronor (inklusive tomt).Hus B

Denna enplansvilla är en storsäljare vad det gäller Ladhus. På 140 kvm fördelas i utgångspunkt 5 rum och kök. Hög standard med helkaklat badrum och toalett samt tvättstuga med groventré.

Prisförslag: 3.790.000 kronor (inklusive tomt).


Låter det intressant? Välkomna att höra av er för mer information!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Värnamo

John Svensson

Telefon: 073-4337063
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Värnamo

Telefon: 0370-15770
E-post: [email protected]

Guider & Tips