Nybyggnadsprojekt
Öjersjö - Hossabergsvägen 56-72

Öjersjö, Partille, Partille kommun

Endast fyra hus återstår i projektet där prisbelönta Studor Projektutveckling & Arkitektur uppför 9 friliggande villor om 137 kvm i naturskönt läge och med promenadavstånd till Kåsjön. De kommer att ligga vackert i en sluttning som vetter mot skogen. Flertalet av dessa hus står delvis på pelare för att naturligt anpassas till den omgivande terrängen.

Tallbacken karaktäriseras av ett ostört boende i ett naturskönt läge med privata uteplatser mot skogen. Från villorna är det utsikt över den omgärdande naturen.

Exteriört är fasaden klädd med trä i en naturnära och dämpad kulör. I direkt anslutning till villan finns två stycken parkeringsplatser och ett förråd. Interiört har villan en flexibel planlösning med stora fönsterpartier och genomtänkta utblickar. Genom tillval finns det möjlighet att skapa en härlig rymd genom att välja en öppning i bjälklaget ovan matplats mellan de två våningsplanen.

Samtliga villor förbereds så att rökkanal kan installeras. Genom tillval kan man i vardagsrummet välja att sätta in en braskamin.

Villorna har bl a 3-4 sovrum, 2 allrum, två badrum och en stor altan mot skogen i skyddat och soligt läge.

Försäljning pågår, planerad inflytt är till hösten 2019. Tomtpriserna varierar mellan 3 060 000 - 3 200 000 kr. Till detta tillkommer en entreprenadkostnad om 3 610 000 kr.

OBJEKTSSTATUS:

HUS A: SÅLD
HUS B: RESERVERAD
HUS C: RESERVERAD
HUS D: SÅLD
HUS E: SÅLD
HUS F: RESERVERAD
HUS G: TILL SALU
HUS H: SÅLD
HUS I: SÅLD

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Partille

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Partille

Magnus Nolbeck

Telefon: 031-269002
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Partille

Telefon: 031-26 90 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips