Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Partille

Fastighetsbyrån Partille

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamla Kronvägen 35D, Centrala Partille, Partille kommun
 • Tis 25 jun kl 18:00
Gamla Kronvägen 35D, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 35D, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 35D

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 390 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/8
4 068 kr/mån
47 800 kr/m²

Vill du flytta in i en nyproducerad tvåa i expansiva delen av Partille? Då ska du besöka denna bostad på en visning. Här får du bland annat en uteplats på hela 18 kvm i soligt söderläge. Plats finns både för en solsäng, loungegrupp samt bord och stolar. Inne i bostaden väntar kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Vedum med all utrustning som behövs för att tillaga en god måltid. Hoppas att vi ses på någon av visningarna!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Helgas väg 11, Öjersjö, Partille kommun
 • Tor 27 jun kl 17:00
Helgas väg 11, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Helgas väg 11, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Helgas väg 11

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
5 500 000 kr
118 m²
5 rum
8 088 kr/mån
46 610 kr/m²

Vill du bo i en etagelägenhet i expansiva Öjersjö med närhet till badsjöar och natur? Då ska du komma och se denna bostad i två våningar med bland annat fyra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Du kommer slås av den spektakulära takhöjden där fönstren sträcker sig upp i taket och ger ett rejält ljusinsläpp. För sköna sommardagar finns den västvända balkongen att tillgå, slå dig ner med en kaffe efter arbetsdagen och njut av kvällssolen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Klintegårdsvägen 39, Lexby, Partille kommun
 • Imorgon kl 17:00

Klintegårdsvägen 39

Radhus
Lexby, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 600 000 kr
116 m²
6 rum
161 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade radhus med bra läge och fyra sovrum. På entréplan väntar två bra sovrum, kök med utgång till den fina trädgården och stort badrum. En trappa upp möts vi av vardagsrummet med enorm takhöjd och ytterligare två sovrum. Här bor du i barnvänligt område med lekplatsen direkt utanför trädgården. Närhet till Partille station och Allum. Både förskola och grundskola i området, vilket ger er en bekväm vardag. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Isfabriksvägen 5, Öjersjö, Partille kommun
 • Imorgon kl 18:00
Isfabriksvägen 5, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Isfabriksvägen 5, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Isfabriksvägen 5

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 590 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 442 kr/mån
49 178 kr/m²

Nu har vi glädjen att förmedla denna välplanerade gaveltrea med fantastisk läge och uteplats med kvällssol! Lägenheten från 2015 bjuder på en öppen planlösning i stilren design. Idylliskt belägen vid Stora Hålsjön i Öjersjö. Lägenheten tillhör en välskött förening med bra avgift. Närhet till natur, golfbana, förskolor och skolor samt bra kommunikationer in till centrala Göteborg på ca 12 min. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Lindbackevägen 1, Öjersjö, Partille kommun
 • Tor 27 jun kl 18:00
Lindbackevägen 1, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Lindbackevägen 1, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Lindbackevägen 1

Villa
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
7 850 000 kr
158 + 9 m²
5 rum
988 m² tomt

Upptäck detta charmiga enplanshus i populära Öjersjö med tre sovrum (möjlighet till ett fjärde), två badrum, kök, vardagsrum, allrum och en separat groventré med tvättstuga. Här finns även en carport med tillhörande förråd. Huset är dessutom självförsörjande på el tack vare solceller – bra för plånboken och en hållbar lösning för framtiden. Njut av närheten till Öjersjös natur och badsjöar samt hela Delsjöområdet. Golfentusiaster kommer att uppskatta läget med grannskapet till Partille GK och närliggande Delsjö GK. För barnfamiljer finns förskolor och skolor i närheten, och busshållplatsen ligger bara två minuters gångavstånd bort, vilket gör att ni når centrala Göteborg på cirka tolv minuter.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Paradisvägen 4, Paradiset, Partille kommun

Paradisvägen 4

Lägenhet
Paradiset, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 190 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
6 190 kr/mån
31 286 kr/m²

Varmt välkomna till Paradisvägen 4 och denna ljusa och välplanerade trea. Bostaden är belägen högst upp i fastigheten med hiss och har en stor balkong med fritt sydvästläge. Bostaden har renoverats under 2021 vilket innebär att det bara är att flytta in för er. Här bor ni i ett trivsamt område med gångavstånd till såväl Partille station som Allum. Pendeltåget tar er till Göteborg C på endast 10 minuter.

 • Balkong
 • Hiss
Bårdskäraregatan 9, Utby, Göteborgs kommun

Bårdskäraregatan 9

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 950 000 kr
75 + 77 m²
5 rum
501,6 m² tomt

Välkommen till denna bostad med potential i trivsamma Utby. Här erbjuds ett hem med gott om plats för hela familjen, med fem rum varav tre till fyra sovrum. Härlig uteplats med både uterum och en öppen del nås via vardagsrummet, här finns gott om plats för grill och utemöbler. Plan barnvänlig trädgård där barnen kan leka och möjlighet att odla för dig med gröna fingrar. Parkering finns på uppfarten eller i det vidbyggda garaget. Utby är känt för sin trevliga atmosfär och närhet till naturreservat och grönområden samt de erkänt fina möjligheterna till klättring som Utbybergen erbjuder. Här finns två skolor, flera förskolor och goda kommunikationer till centrala Göteborg. Närliggande multisportarenan i Kviberg erbjuder bland annat skidtunnel, inomhusfotbollsplan, beachvolleyboll, utomhusbana för Padel samt en ishall.

Brattåskärrsvägen 161, Sävedalen, Partille kommun
 • Tor 27 jun kl 19:00
Brattåskärrsvägen 161, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Brattåskärrsvägen 161, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Brattåskärrsvägen 161

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 690 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/5
5 775 kr/mån
32 805 kr/m²

DUBBELBALKONG MED TAK OCH FLOTT UTSIKT + GARAGE Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt belägen i populära Sävedalen där du kan njuta av en dubbel-balkong med tak över hela balkongen med en fantastisk utsikt över södra Sävedalen samt det vidsträckta Delsjöområdet. Vidare ingår en extra bred garageplats som är lättillgänglig direkt innanför garagedörren, och en hiss som tar dig upp till våningen, så erbjuder denna bostad både bekvämlighet och praktiska lösningar. För den som inte har bil kan garageplatsen hyras ut till andra medlemmar i föreningen. De rymliga rummen ger gott om plats för umgänge och avkoppling, med en dubbel balkong under tak där du kan njuta av den fina utsikten över Sävedalen. Badrummet är delvis kaklat med tvättavdelning, perfekt för den som söker bekvämlighet. Utöver den stora balkongen finns också en entrébalkong. Föreningen är välskött och erbjuder en fin innergård där du kan koppla av och umgås med grannarna. Närområdet bjuder på grönområden och promenadvänliga områden som granne till Delsjöns naturreservat, perfekt för den som uppskattar naturen. För svalkande dopp finns Härlanda Tjärn. Samtidigt som du har bekvämt avstånd till service, skolor och bra kommunikationer med Svart Express till Nordstan på ca 14 minuter. För den som söker ett hem med extra bekvämligheter och vacker utsikt är detta objekt perfekt!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Annebergsvägen 21, Centrala Partille, Partille kommun

Östra Annebergsvägen 21

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 595 000 kr
102,6 m²
4 rum
vån 3/3
5 619 kr/mån
25 292 kr/m²

På en lugn och naturnära adress i mysiga Anneberg väntar en renoverad fyra med inglasad balkong. Här är det bara att flytta in och trivas från första dagen! Denna inbjudande lägenhet bjuder på välplanerade och öppna boningsytor med rikliga ljusinsläpp. Barnfamiljen trivs med närheten till skolor och Kåsjöområdets lummiga promenadstråk och badplatser.

 • Balkong
Kyrktorget 91, Centrala Partille, Partille kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 30 jun kl 15:00
Kyrktorget 91, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Kyrktorget 91, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Kyrktorget 91

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 550 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 5/8
5 372 kr/mån
45 223 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna 3:a med härlig utsikt från balkongen! Efter att ha tagit hissen upp till femte våningen kliver du in i denna bostad om 78,5 kvm som erbjuder öppna ytor och framförallt en stor härlig och inglasad balkong i söderläge. Utöver detta får du två väl tilltagna sovrum, en stor klädkammare och ett lyxigt kök som den kulinariska kocken kommer älska att arbeta i. Lägenheten ligger i centrala Partille där du har närhet till all service som behövs. För att ta dig till Göteborg går du en kort promenad till Partille station där Västtågen tar dig till Göteborg central på ca 10 minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Österlyckan 7, Utby, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Österlyckan 7

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 750 000 kr
46 + 41 m²
4 rum
435,7 m² tomt

Denna välbevarade och välskötta villa är belägen i det populära området Utby och erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Med en plan friköpt tomt och generösa parkeringsmöjligheter för upp till tre bilar är detta ett hem som erbjuder både komfort och bekvämlighet. I Utby finns två skolor, flera förskolor och goda kommunikationer till centrala Göteborg. Närliggande multisportarenan i Kviberg erbjuder bland annat skidtunnel, inomhusfotbollsplan, Padelbanor, beachvolleyboll och en ishall.

 • Plus
 • Uteplats
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Fjällbo Ängsväg 11

Lägenhet
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 695 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 988 kr/mån
49 853 kr/m²

Fjällbo Park är perfekt för dig som vill bo nära grönskan och lugnet – på alldeles lagom avstånd från centrum. Lägenheten, i det mysiga trähuset med spröjsade fönster, har en stor uteplats i västerläge, och även stora sociala ytor ute på gården. Området är lugnt och med stora möjligheter att utforska den vackra naturen runtomkring. Det nybyggda huset förmedlar samma hemtrevliga känsla med fasader i mjuka färger och fina detaljer inne i lägenheterna. Här trivs man från första dagen! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Gamla Strandlinjen 1B, Centrala Partille, Partille kommun
 • Tor 27 jun kl 18:00
Gamla Strandlinjen 1B, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Strandlinjen 1B, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Strandlinjen 1B

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 590 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 638 kr/mån
30 577 kr/m²

Välkommen till denna luftiga och fina tvåa med genomgående ljusa färgval, 260 cm takhöjd och balkong i soliga väster. Här är det bara att flytta in och känna sig som hemma. På våning 3 av 3 och hiss finns! Gamla Strandlinjen är en lugn och trevlig gata med blandad bebyggelse som ger småstadskaraktär. Närhet till Partilleområdets alla strövområden och badsjöar gör bostaden perfekt för dig som söker ett vackert hem nära naturen på bekvämt avstånd till pendling och stadens bekvämligheter. Adressen är centralt belägen i Partille, vilket innebär närhet till såväl Allum köpcentrum som matbutiker och kommunikationer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Kronvägen 49 , Centrala Partille, Partille kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Gamla Kronvägen 49 , Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 49 , Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 49

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 000 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/7
4 195 kr/mån
37 037 kr/m²

Söker du ett charmigt och funktionellt boende i centrala Partille? Denna lägenhet på 54 kvadratmeter erbjuder två rymliga rum, ett fullt utrustat kök och balkong. Med en praktisk planlösning ges möjlighet att fritt möblera rummen och med stor klädkammare ges även bra förvaringsmöjligheter. Närheten till matbutiker, restauranger, Partille Arena och pendeltåg till Göteborg gör det här till det ultimata boendet. Boka dig till visning idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Getekullsvägen 26, Sävedalen, Partille kommun
 • Sön 30 jun kl 12:00
Getekullsvägen 26, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Getekullsvägen 26, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Getekullsvägen 26

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 250 000 kr
56,4 m²
2 rum
3 831 kr/mån
39 894 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en tvåa med såväl balkong som underbar altan och gräsmatta i perfekt söderläge. Nyligen stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Stilrent kök med alla bekvämligheter. Här bor ni tillhörande en populär förening, där parkeringsplats ingår. Fint beläget endast 200 meter från Vallhamra torg. Varmt välkomna till Sävedalen och Getekullsvägen 26!

 • Premium
 • Uteplats
Getekullsvägen 7, Sävedalen, Partille kommun
Getekullsvägen 7, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Getekullsvägen 7, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Getekullsvägen 7

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 590 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 812 kr/mån
40 253 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta som bjuder på smarta lösningar och bekvämligheter! Här finns allt du behöver för en trivsam vardag – från det kvadratsmarta vardagsrummet till det nyligen renoverade badrummet och köket. Dessutom finns närhet till Vallhamra Torg där du hittar allt från shopping till matbutiker. Med en busshållplats i närheten har du smidiga förbindelser in till Göteborg, perfekt för dig som behöver pendla eller vill utforska staden. HSB BRF Bockemossen är en välskött förening med en trygg gemenskap och god ekonomi. I Avgiften ingår även en parkeringsplats. Låt denna bostadsrätt bli din oas där du kan njuta av bekvämligheten och närheten till det bästa Sävedalen har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
Gamla Kronvägen 47A, Centrala Partille, Partille kommun
 • Tis 25 jun kl 18:00

Gamla Kronvägen 47A

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 7/7
5 466 kr/mån
48 306 kr/m²

Välkommen upp till sjunde våningen och denna unika lägenhet med stor takterass och balkong i söderläge. Föreningen kommer även att sänka avgifterna på ”andelstal 2” med 25%. Här kommer du bo i en lägenhet där detaljerna är noga utvalda. Med fönster i tre vädersträck flödar ljuset in i lägenheten, och tänk dig att vakna upp i sovrummet med utsikten över Ulvåsberget. Bostaden ligger i den expansiva delen av Partille där butiker, restauranger och gym finns och mer kommer att öppna framöver, bland annat ett badhus. Med en kort promenad kommer du enkelt till Partille centrum och vill du ta dig till Göteborg, går bussen strax utanför entrén.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Arenatorget 6, Centrala Partille, Partille kommun

Arenatorget 6

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 216 kr/mån
43 176 kr/m²

Välkommen att bli först att flytta in i denna bostad om 74 kvm på våning 2 av 3 i den eftertraktade låga delen av kvarteret Östra Citygården. Balkong i västerläge mot den stängda innegården. Flexibelt tillträde.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun
 • Budgivning pågår
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Gökegårdsvägen 61 B

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
4 200 000 kr
82 m²
3 rum
6 152 kr/mån
51 220 kr/m²

Välkommen att provbada, nu är poolen uppvärmd för säsongen! Här erbjuds du chansen att bli först att flytta in i en nybyggd bostad i det exklusiva projektet Park 61. Här välkomnas du in i ett hem präglat av sobra färgval, stora sociala ytor och generöst utformade fönsterpartier som blir till en tavla av skogen utanför. Det höga läget mot baksidan även på entréplan gör att du inte besväras av någon insyn. Vattenburen golvvärme i hela bostaden, generös takhöjd och ett plejd-system som gör all belysning dimbar erbjuder extra vardagslyx. Här finns ett kvalitetskök från Ballingslöv och gedigna skjutdörrspartier till balkongen. Balkongen har en smalare och en djupare del, där den större delen på cirka åtta kvadratmeter är inglasad för att förlänga utesäsongen. Vad sägs dessutom om en egen parkeringsplats med laddbox? En vardag i ständig närhet till naturen. Det är en av de många livskvaliteter vi vill ge dig som flyttar in i Park 61. Föreningens två byggnader med totalt 20 lägenheter är omgivna av naturen på alla sidor. Mellan de båda huskropparna finns ett poolområde som bjuder in till möten och gemenskap. I det inglasade poolhuset kan du njuta av närheten till naturen och förlänger den härliga sommarsäsongen. En kort promenad genom skogen tar dig till Kåsjön där både sommar- och vintersäsong bjuder in till trivsamma aktiviteter för stora och små. Missa inte chansen att komma och titta på denna fantastiska bostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Gamla Kronvägen 35A, Centrala Partille, Partille kommun
 • Imorgon kl 16:00
Gamla Kronvägen 35A, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 35A, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 35A

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 400 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/8
3 890 kr/mån
52 174 kr/m²

Välkommen att bli först att flytta in i denna bostad om 46 kvm på våning 3 i projektet Östra Citygården. Lägenheten kommer att vara färdig för inflyttning under sommaren 2024. Här harmoniserar modernt färgsatta väggar med ett kök i betonggrå ton och vitvaror i rostfritt. I badrummet finns en härlig takdusch och det soliga söderläget på balkongen är pricken över i.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Furumossen 151, Furulund, Partille kommun

Furumossen 151

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 940 000 kr
116,1 m²
5 rum
9 233 kr/mån
16 710 kr/m²

Letar ni efter en fin etagelägenhet med balkong och entré från markplan med en stor uteplats? Då är denna bostaden något för er! Här erbjuds även bland annat tre välplanerade sovrum, renoverat kök, badrum, samt stora sociala ytor. Belägen i Furumossen med närhet till skola, idrott och matbutiker. Goda kommunikationer till Partille centrum låter er kombinera stadspuls med ett naturskönt läge. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Oxledsvägen 147, Sävedalen, Partille kommun

Oxledsvägen 147

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 890 000 kr
64,9 m²
2 rum
4 212 kr/mån
29 122 kr/m²

Nu erbjuds en rymlig tvåa med walk-in-closet och stor uteplats i soligt syd/öst. Här bor ni i en bra förening med en attraktiv adress. Belägen mittemellan Vallhamra torg och delsjöområdets vackra natur, kombineras bekväma vardagar med en aktivitetsrik fritid. Varmt välkommen hem!

 • Uteplats
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Gökegårdsvägen 61 B

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
4 599 000 kr
84 m²
4 rum
vån 3/3
6 302 kr/mån
54 750 kr/m²

Högst upp i huset, med generöst utformad balkong i söderläge, ligger detta fantastiska hem som kan disponeras som trea eller fyra. Sobra färgval, stora sociala ytor och generöst utformade fönsterpartier är några av bostadens attribut. Vattenburen golvvärme i hela bostaden, generös takhöjd, kvalitetskök från Ballingslöv och gedigna skjutdörrspartier till balkongen, samt tillgång till parkeringsplats. En vardag i ständig närhet till naturen. Det är en av de många livskvaliteter vi vill ge dig som flyttar in i Park 61. Föreningens två byggnader med totalt 20 lägenheter är omgivna av naturen på alla sidor. Mellan de båda huskropparna finns ett poolområde som bjuder in till möten och gemenskap. I det inglasade poolhuset kan du njuta av närheten till naturen och förlänger den härliga sommarsäsongen. En kort promenad genom skogen tar dig till Kåsjön där både sommar- och vintersäsong bjuder in till trivsamma aktiviteter för stora och små. Ta chansen att titta på denna härliga bostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Rosas Väg A16, Jonsereds Koloniområde Amerika, Partille kommun

Rosas Väg A16

Fritidshus
Jonsereds Koloniområde Amerika, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
240 000 kr
10 m²
1 rum
495 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna kolonistuga med en härlig högt läge med fin utsikt. Den stora altanen är perfekt för att njuta av soliga dagar eller en trevlig grillkväll med vänner och familj. Här kan du sitta och lyssna på fågelsången eller bara beundra den frodiga grönskan runt omkring dig. Stort område med odlingsmöjligheter och pallkragar ger egenodlad potatis, morötter, sallad och jordgubbar i mängder! Kolonistugan är belägen i Sveriges äldsta koloniområde- Amerikakolonin i Jonsered. Till Göteborg tar du dig enkelt med goda kommunikationer, endast 15 min från stan samt gångavstånd till affärer och service i Jonsered.

 • Plus
Gökegårdshöjden 44, Öjersjö, Partille kommun

Gökegårdshöjden 44

Villa
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
9 137 220 kr
154 m²
6 rum
505 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en fastighet i populära Gökegård med nybyggnation av en villa från Myresjöhus. Detta husförslag på tvåplansvilla om 154 kvm har en mycket modern och smakfull utformning med genomtänkt planlösning och ligger med gångavstånd till badsjö, natur och flera skolor. Silvergran är ett gavelställt tvåplanshus där det ryms många funktioner. Huset har en social och öppen planlösning på entrévåningen och familjens privata utrymmen i form av 3-4 sovrum en trappa upp. Många generösa ljusinsläpp sätter också en stor prägel. Gökegårdshöjden ligger i det expansiva och mycket omtyckta området Gökegård som uppskattas för sin omgivande natur och direkta närhet till Kåsjön. Lata sommardagar spenderas tex på badplatsen, medan området även erbjuder fina promenadstigar och löparspår för mer en aktiv vardag. För de små finns en nybyggd naturlekplats runt hörnet. I området finns även flera förskolor och skolor. Med buss tar du dig till centrala Göteborg på ungefär 20 minuter. Av totalkostnaden om 9 137 220 kr uppgår tomtpriset till 4 500 000 kr. Priset avser en total produktionskostnad av huset med Myresjöhus totalentreprenad. Huset kan även köpas med delad entreprenad eller enbart materialleverans. I priset ingår Myresjöhus standardschakt och grund och fasaden är grundmålad. Se kalkylen under dokument och länkar för mer information om vad som ingår. Möjlighet finns också att påverka utformningen. För mer information om bostaden, alternativa husmodeller och Myresjöhus nås Magnus Nolbeck på 0706-005530 eller via [email protected].

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 27