Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare John Englund

John Englund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindbackevägen 1, Öjersjö, Partille kommun
  • Tor 27 jun kl 18:00
Lindbackevägen 1, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Lindbackevägen 1, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Lindbackevägen 1

Villa
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
7 850 000 kr
158 + 9 m²
5 rum
988 m² tomt

Upptäck detta charmiga enplanshus i populära Öjersjö med tre sovrum (möjlighet till ett fjärde), två badrum, kök, vardagsrum, allrum och en separat groventré med tvättstuga. Här finns även en carport med tillhörande förråd. Huset är dessutom självförsörjande på el tack vare solceller – bra för plånboken och en hållbar lösning för framtiden. Njut av närheten till Öjersjös natur och badsjöar samt hela Delsjöområdet. Golfentusiaster kommer att uppskatta läget med grannskapet till Partille GK och närliggande Delsjö GK. För barnfamiljer finns förskolor och skolor i närheten, och busshållplatsen ligger bara två minuters gångavstånd bort, vilket gör att ni når centrala Göteborg på cirka tolv minuter.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bårdskäraregatan 9, Utby, Göteborgs kommun

Bårdskäraregatan 9

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 950 000 kr
75 + 77 m²
5 rum
501,6 m² tomt

Välkommen till denna bostad med potential i trivsamma Utby. Här erbjuds ett hem med gott om plats för hela familjen, med fem rum varav tre till fyra sovrum. Härlig uteplats med både uterum och en öppen del nås via vardagsrummet, här finns gott om plats för grill och utemöbler. Plan barnvänlig trädgård där barnen kan leka och möjlighet att odla för dig med gröna fingrar. Parkering finns på uppfarten eller i det vidbyggda garaget. Utby är känt för sin trevliga atmosfär och närhet till naturreservat och grönområden samt de erkänt fina möjligheterna till klättring som Utbybergen erbjuder. Här finns två skolor, flera förskolor och goda kommunikationer till centrala Göteborg. Närliggande multisportarenan i Kviberg erbjuder bland annat skidtunnel, inomhusfotbollsplan, beachvolleyboll, utomhusbana för Padel samt en ishall.

Österlyckan 7, Utby, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Österlyckan 7

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 750 000 kr
46 + 41 m²
4 rum
435,7 m² tomt

Denna välbevarade och välskötta villa är belägen i det populära området Utby och erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Med en plan friköpt tomt och generösa parkeringsmöjligheter för upp till tre bilar är detta ett hem som erbjuder både komfort och bekvämlighet. I Utby finns två skolor, flera förskolor och goda kommunikationer till centrala Göteborg. Närliggande multisportarenan i Kviberg erbjuder bland annat skidtunnel, inomhusfotbollsplan, Padelbanor, beachvolleyboll och en ishall.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3