Nybyggnadsprojekt
Öxnehaga - Elegant och miljösmart boende med milsvid Vätterutsikt!

Öxnehaga, Jönköping, Jönköpings kommun

Försäljning pågår, Brf Utblicken! Kanonfina lägenheter med hög standard till fasta priser. Ring oss redan idag för att köpa din nästa bostad.

Längre ner på sidan under fliken dokument finner ni situationsplan, prislista och samtliga planlösningar. 5 av 42 lägenheter sålda.

I Brf Utblicken återfinns hem som präglas av rymd och ljus, vare sig du bor i en etta eller en trea så har du gott om svängrum i dessa ljusa bostäder i omtyckt arkitektur.

HP Boendeutveckling uppför på nytt i samarbete med Ulricehamns Betong AB prisvärda bostäder med en fantastisk kvalitet. Rymliga inglasade balkonger till alla lägenheter och ljusa öppna sällskapsytor att trivas på.
Parkeringsplats ute 300 kr/månad, garageplats 550 kr/månad.

Drömmer ni om att kunna blicka ut över Vätterns lugnande vattenspegel dag som natt? Se staden möta solens uppgång och nattens lampor lysa upp mörkret över Vätterbygdens siluetter? Då är detta boendet du letat efter.

HITTA HEM I BRF UTBLICKEN
Det nya bostäderna i brf Utblicken består av såväl smarta ettor som stora treor, där inglasad balkong är standard. Oavsett lägenhetsstorlek kan ni förvänta er ett prisvärt hem som möter dagens höga modernitet gällande design och materialval. Hemmen imponerar med välplanerade boytor samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum – en utformning som möjliggör socialt umgänge till både vardag och fest. Den generösa takhöjden och stora fönsterpartier förstärker den luftiga och rymliga känslan.
Ert nya hem lyckas med konststycket att vara både tidlöst och trendigt. Den utvalda färgpaletten i ljusa toner matchas med lackad ekparkett, vilket låter er sätta egen prägel med accentfärger och textiler. Det stilrena köket erbjuder modern utrustning som låter er förbereda inför såväl vardagens pasta carbonara som helgens middagsbjudning eller bullstök. De helkaklade badrummet följer lägenhetens formspråk samt är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. När det kommer till förvaring har inget lämnats åt slumpen, då det erbjuds både klädkammare och skjutdörrsgarderober. Utöver detta förfogar ni över ett lägenhetsförråd samt ges möjlighet att hyra garage- eller parkeringsplats.

ETT GRÖNT, MILJÖSMART BOENDE
Brf Utblickens målsättning är att skapa ett grönt och miljösmart boende – till låg driftskostnad. Då fokus ligger på hållbarhet byggs lågenergihus som tar tillvara på allt från mänsklig och maskinell värme till solens värmande strålar. Med solceller på taket förses bostäderna och de gemensamma utrymmena med miljövänlig el. Under de kallare årstiderna erbjuds närproducerad bergvärme som också värmer upp vattnet till den sköna duschen året runt. Lägenheterna har redan låg energiförbrukning samt lokalt producerad el och värme, men det finns ytterligare möjligheter att påverka energianvändningen. Genom aktiva val av rumstemperatur, el- och vattenanvändning kan ni sänka er förbrukning och på så sätt få ett billigare boende. Detta då bostäderna har individuella uppmätningssystem, vilket innebär att du endast betalar för den el, värme och det vatten som ert hem faktiskt förbrukar. En prisvärd kombination som är långsiktigt hållbar för både plånboken och miljön!

KÖK
I de flesta hem är köket en viktig samlingspunkt – oavsett om familjen pratar om dagen som varit eller vännerna bjuds över på nya smakupplevelser. Med detta i åtanke har vi valt att förena köket med vardagsrummet i en öppen planlösning, där samtalen fortlöper över rumsgränserna. Under årets varmare delar förlängs även den sociala ytan med balkongen. Köket samspelar med resterande boningsytor och är därför standardinrett med fronter, bänkskiva och kakel i vitt. Detta förstärker den trivsamma och harmoniska känslan genom hemmet. De flesta vitvaror är likaledes vita, med undantag för induktionshäll och frihängd takfläkt i rostfritt. Ni kan givetvis designa köket efter egna preferenser – med de tillval som köksleverantören erbjuder på fronter, bänkskiva och handtag. Det finns även en rad olika kakelalternativ till stänkskyddet och öns

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

35 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Danyel Ceylan

Telefon: +46708751533
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Telefon: 036-35 41 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips