Nybyggnadsprojekt
Rönninge, Salem - BRF Heliodal

Rönninge, Salem, Tumba, Salems kommun

Välkommen till detta nyproducerade New England hus beläget i trivsamma Rönninge/Uttringe. Här bor du granne med grönskande omgivningar i ditt helt nya och lättskötta parhus fördelat på två våningsplan om sex rum och kök varav fem sovrum. Uttringe är ett lugnt och barnvänligt område av Rönninge där nya bostäder vävs samman i naturskön idyll, med gångavstånd till sjön Uttran med bad och skridskoåkning beroende på årstid .

Likväl bjuder området på närhet till all nödvändig service samt goda kommunikationer till Rönninge centrum och storstadens puls (ca 25 min med pendeltåg). Ny gång- och cykelväg är planerad att byggas mot Östertälje och Cobra Biologics AB/Astra.
Bostadens planlösning är modern och nedre plan karaktäriseras av de öppna och luftiga ytorna som ger gott om rymd för socialt umgänge. Denna känsla förstärks ytterligare av det välutrustade kökets praktiska köksö med bardisk och de stora fönsterpartierna med vy ut mot altanen och trädgården. Arkitekten har valt att ge köket en mängd spännande detaljer som skapar en elegant men ändå modern känsla. Köket utrustas med induktionshäll och integrerad diskmaskin. På nedre plan finns även ett badrum med dusch och utrymme för klädvård med torktumlare och tvättmaskin. På det övre bostadsplanet finns fyra rymliga sovrum samt ett rymligt badrum. Badrummen är helkaklade med hög standard som duschhörna i glas, tvättmaskin och torktumlare.
Parhusen kommer att präglas av New England stil med hållbara materialval där klimatsmarta och miljövänliga lösningar står i fokus. Brf Heliodal kommer att omfattas av fem stycken parhus och eventuellt nio stycken Attefallshus vilket totalt ger 19 bostäder.

Visning 10/11 12:00-12:30 Välkomna!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Björn Petrén

Telefon: +46707744540
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Telefon: 08-534 101 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips