Nybyggnadsprojekt
Samset - Samsetgatan 35-37

Samset, Jönköping, Jönköpings kommun

Nu finns utsiktsbilder från våning 6. Deadline för tillval är 20 januari så funderar du på att köpa på Samset är det dags att slå till nu för att få sätta din egen prägel på lägenheten!

HSB sänkte månadsavgifterna i juni 2018. Detta efter att interimsstyrelsen har fattat beslut om att låsa lånen för föreningen och det till lägre snittränta än beräknat i kostnadskalkylen.

49 av 62 av lägenheter är sålda men fortfarande finns chansen att köpa en trea i detta trevliga kvarter (tvåorna och fyrorna är slutsålda).

Försäljning pågår, välkommen att kontakta oss om den lägenhet du önskar.

Lägenheterna säljs till fast pris.
Förhandsavtalet är bindande. I samband med att förhandsavtalet skrivs så kommer HSB att fakturera köparen 50 000 kr i förskottsbetalning. Slutbetalning betalas strax innan inflyttning.

Härligt läge på Samset i naturnära omgivning men nära stan.

Här bygger HSB tillsammans med Skanska 62 st bostadsrätter i varierande storlek från 2-4 rok fördelade på 2 st punkthus i 8 våningar.

Arkitekten Bert Noorlander har ritat alla hus HSB byggt på Samset, denna gång har viljan varit att bygga på höjden och ta vara på de utsiktsvärden som finns i området. Bostäderna blir rymligt utformade med plats för umgänge i alla rum och även på de generöst tilltagna balkongerna.

Parkliknande miljö med grillplats, lekplats och fruktträd på gården. Bostäderna blir rymliga med gott om förvaringsutrymmen och stora balkonger med möjlighet till inglasning.

Hiss kommer att finnas i huset och möjlighet att hyra parkering på gården i carport eller ytparkering.

(Ett tredje punkthus med hyreslägenheter kommer HSB Gambrinus att uppföra under samma period.)

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

13 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Sandra Kristof

Telefon: +46702676850
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Telefon: 036-35 41 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips