Nybyggnadsprojekt
Sävja - Linneas utsikt

Sävja, Uppsala, Uppsala kommun

Ett av Uppsalas mest prisvärda projekt - nu med lägre priser! Spara upp till 172 500 kr. Flytta in när det passar dig!

FÖR LEDIGA LÄGENHETER OCH MER INFO GÅ IN PÅ LINNEAS UTSIKTS HEMSIDA http://www.hokerumbygg.se/linneasutsikt

Varmt välkommen på visning i vår fina visningslägenhet för att få mer information. I stan får man betala dyrt för att hänga på en takterrass, här ingår den i månadsavgiften.

Hökerum Bygg bygger nya lägenheter i ett inbjudande och unikt projekt med arkitektur som präglas av kubism, trä och variation i höjd. I husen finns både gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en fantastisk gemensam takterrass på ett av husen som gör att tankarna lätt vandrar söderut och till soliga sommarsemestrar. Här finns allt man kan önska - och lite till!

Linneas Utsikt placeras centralt i Sävja, ca 6 km från centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Kommunikationerna är även väldigt goda genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer. I närområdet finns även god service i from av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor.Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Välkommen hem till Linneas Utsikt!

Läs mer om projektet hos Riksmäklaren

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Riksmäklaren

Carolina Sohlberg

Telefon: 070-548 08 04
E-post: [email protected]

Riksmäklaren

Telefon: 018-13 98 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips