Nybyggnadsprojekt
Sisjön, Askim - Brf Sisjöhöjd

Sisjön, Askim, Göteborgs kommun

Föreningen med det lilla extra!
Härliga balkonger, riktigt bra planlösningar, gemensamhetsytor i form av bland annat övernattningslägenhet, bastu/relax och gym! Och garage!

I Sisjödal bygger vi 36 välplanerade bostadsrättslägenheter i olika storlekar och en relaxavdelning. Lägenheterna är 2-4 rum och kök och varierar i storlek mellan 50 och 99 kvm. De 36 lägenheterna är fördelade på två stycken sexvåningshus varav två våningar i suterräng, med 18 lägenheter i varje. Alla lägenheter har stora balkonger eller uteplatser. Det finns också en gemensam yta på gården för alla att använda.

I bostadsrättsföreningen finns också en gemensam övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal. Båda är utrustade med wc/dusch och pentry. Dessutom finns det en gemensam relaxavdelning som har bastu, dusch och ett rum som exempelvis kan användas för träning.

Interiör
Lägenheterna är välplanerade med funktionella, öppna planlösningar. Köket är utrustat med vita vitvaror, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Skåpsluckorna är vita och kaklet är grått. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning vilket ger ett ljust och luftigt intryck. Sovrummen är rymliga och ljusa med bra förvaring. I hallen är det klinker på golvet, medan kök, vardagsrum och sovrum är försedda med trestavsparkett. Badrummet är helkaklat med grått spegelskåp och grå kommod samt är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Exteriör
Fasaderna till lägenhetshusen ger ett modernt, avskalat intryck. Belysningen är väl genomtänkt och arkitekten har varit noggrann med att ha stora ljuspartier för att ge en skönare trivselkänsla. Vissa delar av huset är försett med sedumtak och entrégången är stenlagd. Lägenhetshusen är försedda med garage och förråd i suterrängplan. Utanför huset finns gästparkeringar och fyra laddstolpar för elbil. Cykelförråd hittar man både inomhus och utomhus.

Läs mer om projektet hos Göteborgs Egnahems AB

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Göteborgs Egnahems AB

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42
E-post: [email protected]

Göteborgs Egnahems AB


E-post: [email protected]

Guider & Tips