Nybyggnadsprojekt
Skaftö - Brf Gläntan 3

Skaftö, Fiskebäckskil, Lysekils kommun

Varmt välkommen till Brf Gläntan 3 beläget i pittoreska och genuina Fiskebäckskil. Här erbjuds nu möjligheten att köpa nyproducerade lägenheter i fantastisk miljö med närhet till allt vad samhället har att erbjuda med direkt närhet till bad och båtliv.

Här projekteras fyra bostadshus med totalt 19 lägenheter varav 15 upplåts som bostadsrätter och fyra som hyresrätter. Husen är fördelade i två plan med fyra respektive fem lägenheter i varje hus varav det ena huset har fyra hyreslägenheter. Lägenheterna kommer att bestå av allt från ettor på 37,3 kvm till fyror på 86,1 kvm. Lägenheterna är ljusa och luftiga och har genomgående hög standard med kök från Vedum, vitvaror från Siemens, genomgående vitlaserad ekparkett och helkaklade badrum. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats mot den vackra omgivningen och många av lägenheterna kommer ha vy mot Kilen. Bostadsrättsföreningen har med stor eftertänksamhet och noga utvalda material satsat på lågenergihus, byggda i trä och med modern teknik i traditionell utformning som harmoniserar väl till Fiskebäckskils övriga bebyggelse. Detta är ett fantastiskt boende i en kulturellt viktig miljö, där sten och mjuka material samsas i harmoni.

Parkeringsplats och separata förråd finns till alla lägenheter och ingår i avgiften.

Här bor du i ett nybyggt, lugnt och attraktivt område i inbjudande miljö och på kortare promenad nås båthamn, bad och restaurang i absoluta toppklass. I närområdet finns vackra natursköna strövområden med bär- och svampskog samt fina aktivitetsmöjligheter med tennis och padel och för den golfintresserade är det nära både till Näreby pay-and-play med 9 hål och till Skaftö Golf med sin fina 18 hålsbana.

Här finns också goda bussförbindelser och till Lysekil kan man ta sig både med personfärjan Carl Wilhemsson som går från Fiskebäckskil och Östersidan eller med bilfärja från Skår. Här finns också fina cykelvägar som tar dig mellan de olika samhällena.
Vandra i Vägeröds dalar som är ett naturreservat med ädelskog, det är en lummig oas med bokskog och ekar med utsikt över innerskärgård och havsstrandängar. Området är ett underbart utflyktsmål för alla som vill ha en naturnära upplevelse.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lysekil

Josefine Franzén

Telefon: 0766-440811
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lysekil

Telefon: 0523-13125
E-post: [email protected]

Guider & Tips