Nybyggnadsprojekt
Skärhamn Norra - BRF Kollung Utsikten - 16 lägenheter i naturskönt område

Skärhamn Norra - BRF Kollung Utsikten, Skärhamn, Tjörns kommun

Nu är bygget i fulI gång och husen är på plats. Det går alldeles utmärkt att svänga förbi och titta på läget och utsidan.

I samklang med den vackra bohuslänska naturen har nu bygget påbörjats av fyra huskroppar med totalt 16 stycken 3-rums lägenheter fördelat på 68-72 kvm. Detta som första etapp i det nyplanerade området Skärhamn Norra. I BRF Kollung Utsikten har arkitekterna tagit hänsyn till omkringliggande natur och den privata sfären. Husen har utformats med förskjutna huskroppar och egna ingångar vilket ger varje lägenhet möjlighet att skapa egna platser och zoner. Fyra av lägenheterna har takterrass med utsikt mot havet och alla lägenheterna har en stenlagd uteplats eller balkong. Lägenheterna är modernt utformade med stilrena materialval och välplanerade ytor. I avgiften ingår allt utom förbrukningsström och den höga energiklassen kommer sannolikt att sänka avgifterna mot de tidigare beräknade.
Planerad inflyttning i slutet av oktober 2019.

Närheten till badplatser, markerade vandringsleder i Toftenäs naturreservat, Träningskliniken, allmänna kommunikationer och Skärhamns centrum med allehanda service, restauranger samt kulturella upplevelser, skapar tillsammans en trygg och händelserik miljö att leva och bo i.

Tveka inte att höra av er.
Som en extra bonus får alla nyinflyttade två fria årskort (per lägenhet) till Träningskliniken.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Tjörn

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Tjörn

Anne Kylemark

Telefon: +46720774476
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Tjörn

Telefon: 0304-67 13 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips