Nybyggnadsprojekt
Slussen - Slussen - Nyproducerade villor!

Slussen, Slussen, Orust kommun

I Slussen på nordöstra Orust utvecklar A-hus ett nytt bostads-område. På Solhyllan kommer det att finnas plats för 10 nya hem på naturskönt belägna och ljusa tomter.

Slussen ligger vackert beläget alldeles i vattenlinjen med utsikt över havet. Här finns det dock ingen sluss, utan samhällets namn kommer ifrån den fjord som skiljer Orust från fastlandet, Slussekilen.

På Solhyllan bor du omgiven av härlig natur, i form av både skog, ängar och hav. Här kan du verkligen känna dig hemma och andas ut. Tomterna är belägna uppe på en höjd med utsikt över Slussen och i ett mycket bra solläge. Därav namnet Solhyllan.

Vacker & rik natur

I Slussen finns badplats med bryggor, hopptorn, gästhamn och kiosk. På sommarhalvåret finns det alla möjligheter till ett aktivt liv med allt vad havet erbjuder, som sol och bad, paddling, segling m.m. Året runt kan du njuta av den påtagliga närheten till havet och den vackra naturen i dess olika skepnader. För den fågelintresserade finns ett rikt fågelliv att fascineras av.

Längs Slussens strandlinje ligger den mycket populära Waldorfskolan för elever i åk 1-9 och bara ca 1 km norr om Slussen finns det även en Waldorfförskola. I Henån, 10 minuters bilfärd bort, finns allt du behöver i vardagen som matbutiker, restauranger, café, bank, tandvård, vårdcentral, apotek m.m.

Slussens Pensionat

Slussen är välkänt för sitt legendariska pensionat. Det byggdes på mitten av 20-talet som konservfabrik, men ganska snabbt gjordes det om till ett pensionat. På senare år har det blivit en betydande musikscen där många kända svenska artister har uppträtt.

Låter det intressant?
Lämna din intresseanmälan så återkommer vi till dig med mer information!

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Orust

Linnea Engelbrektsson

Telefon: 0707-30 63 60
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Orust

Telefon: 0304-306 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips