Mäklare Eric Feiff

Eric Feiff

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Varfjäll 406, null, Orust kommun

Varfjäll 406

Villa
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
3 900 000 kr
124 m²
4 rum
1 446 m² tomt

Helt nybyggt enplanshus, vackert belägen på en höjd strax utanför Slussen. Huset har tre sovrum och två badrum med dusch och toalett samt kommunalt v/a på plats. Kvalité i alla materialval såsom inbyggda högtalare i innertaket och plejdsystem i de allmänna utrymmena. Ständigt avkopplande och vacker utsikt över ängarna nedanför och bara 3 km till Slussen med pensionat och omtyckt Waldorfskola samt drygt 5 km in till Henån. Ett mycket smakfullt och tryggt boende i många år framöver, nybyggda hus är dessutom befriade från fastighetsskatt i 15 år.

 • Uteplats
Klockarebergsvägen 14, Ellös, Orust kommun

Klockarebergsvägen 14

Villa
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
5 495 000 kr
202 + 41 m²
6 rum
847 m² tomt

Högt beläget på privat adress i Ellös ligger denna representativa villa med väl tilltagna utrymmen och magnifik havsutsikt över västerhavet. Med sin genomtänkta planering och stilfulla inramning ger detta en livskvalité i ert nya boende utöver det vanliga. Här njuts vattenburen golvvärme i båda boendeplanen (inkl dubbelgaraget), insynsskyddad altan i österläge, balkong i västerläge med utsikt mot Gullholmen samt vinkällare och gott om parkering i både garage och på uppfarten. Ett synnerligen lättskött stenhus som erbjuder ett livsstilsboende utöver standard. Visas efter individuella bokning med mäklaren, välkommen att kontakta oss för att boka din exklusiva visningsdag!

 • Balkong
 • Uteplats
Skeppsviksvägen 4, Ellös, Orust kommun
 • Sön 3 dec kl 11:00

Skeppsviksvägen 4

Villa
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
5 850 000 kr
172 + 25 m²
7 rum
1 127 m² tomt

Med stolthet presenterar vi nu detta unika tillfälle att förvärva ett av Ellös vackraste boenden, beläget i samhällets genuina äldre del. Här njuter husets ägare, nuvarande som kommande, av den unika boendekombinationen av att ha ett stort hus beläget vid vattnet, med bara 50 meter till den välskötta badplatsen. Huset, som förr i tiden varit pensionat, har av nuvarande ägare förädlats på allra bästa sätt och tagits in i det moderna med en varsam hand som också bevarar och förtydligar husets historia och karaktär. Här blandas på ett välbalanserat sätt två moderna bad rum och stilfullt renoverat kök med förfinade inslag som nyare glasveranda med underbart ljusinsläpp, byggt i den rätta äldre stilen. Flera olika uteplatser, altaner och balkonger i olika väderstreck ger möjlighet att alltid få sol, skugga och lä beroende på vad ni föredrar. Den för området stora tomten utgörs av en utvecklad och välskött trädgård där olika diskreta avdelningar med tex rabarber, potatis och äppleträd utgör en vacker helhet som fångar många förbipasserande blickar. För den som söker både läge och standard i ett så kommer kanske detta tillfälle inte åter på länge? Varmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Fjordbacken 1, Varekil, Orust kommun

Fjordbacken 1

Villa
Varekil, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
4 995 000 kr
117 m²
3 rum
807 m² tomt

Välkommen upp på din egen höga tron och detta moderna boende med slående utsikt! Här erbjuds nu ett fullfjädrat hus med skandinavisk inredning, inramat av ständiga vyer över hela den svenska landskapsbilden samlad i en enda tavla framför. Havet ligger glittrande nedanför er och utan att flytta blicken fångas samtidigt de vackra bergen, ett grönt landskap och praktfulla skogar. Byggt 2023 erbjuds här ett boende med mycket låga energikostnader, där ni bekvämt kan reglera uppvärmningen på distans via telefonen - dessutom så innebär nybyggt hus ett boende fri från fastighetsskatt de första 15 åren. Generös öppen planlösning med stora fönsterpartier mot utsikten och altaner som går runt hela huset och plats finns kvar på tomten för att bygga garage eller attefallshus. Här njuter ni av livet i en trygg miljö i ett nytt, men redan etablerat, område. I närheten finns både Varekils skola och förskola och för pendlaren både norr och söderut är det perfekt tillgänglighet utan krångel. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Björkåsvägen 5, Henån, Orust kommun

Björkåsvägen 5

Villa
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 495 000 kr
100 + 46 m²
5 rum
992 m² tomt

I Nävrekärr trivs både ung som gammal, familjer och par, och nu finns chans att flytta in i detta enplanshus med många fördelar för sin nya ägare. Bra läge i området med stor och öppen baksida med kvällssol och på kort promenadavstånd ligger både Henåns skola och fotbollsplan samt härliga naturpromenader. Ett funktionellt hus där det idag finns fyra sovrum men dessa hus har flexibel planlösning med stora variationsmöjligheter - bara behoven sätter ramarna för er. En del uppdateringar behöver göras men vad gör det om priset är det rätta och läget är bra! Välkommen på visning!

 • Uteplats
Sollidshamn 100, Hälleviksstrand, Orust kommun

Sollidshamn 100

Fritidshus
Hälleviksstrand, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
6 750 000 kr
4 rum
2 641 kr/mån

Nyproducerad lägenhet belägen direkt på strandlinjen med egen brygga som del av altanen! På Orusts västra sida, i det genuina sommarsamhället Hälleviksstrand, finns dessa direkt havsnära hotellägenheter med ett unikt läge rakt på havslinjen och med egen brygga för djupgående båt precis utanför vardagsrumsdörren. Nu erbjuds en av dessa lägenheter i denna nybyggda bostadsrättsförening som består av 15 fristående hus. Föreningen är helt obelånad vilket ger total trygghet avseende månadsavgifter och gemensam ekonomi. I området finns etablerad hotell- och restaurangverksamhet och med båten direkt utanför tar ni er enkelt ut till närliggande Gullholmen och Käringön för en trevlig dagsutflykt. Dessa hotell-lägenheter är kopplade till uthyrning via Hotel Strana beläget i samma område. Juridisk person tillåts i föreningen.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Gullvivevägen 13, Ellös, Orust kommun

Gullvivevägen 13

Villa
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
3 700 000 kr
129 m²
6 rum
602 m² tomt

Mer familjevänligt än så här blir det inte i Ellös! Längst in som sista hus på en lugn återvändsgata ligger detta väl omhändertagna hus med en sällsynt bra kombination av generösa umgängesytor både ute och inomhus. I detta område blir sällan något till salu men nu erbjuds ett rymligt hus med både många sovrum och flexibel planlösning. Här finns idag upp till fyra sovrum med allrummet på övervåningen tillåter att ni gör om och får ytterligare två. På baksidan finner ni det stora pooldäcket med uppvärmd pool och i anslutning till det finns ett vinterisolerat uterum där ni kan umgås med familj och gäster året runt. Fristående garage, rikligt med förråd samt elbilsladdare finns också på plats. Området Gullberg är ett av Ellös mest populära mycket tack vare att det ligger på "rätt sida vägen" vilket ger ofarlig närhet till både skolan, bad i havet och affär. Varmt välkommen på visning!

Barrevik (Edshultshall), null, Orust kommun

Barrevik (Edshultshall)

Tomt
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 395 000 kr

I havsnära Barrevik, ute på Orusts västsida, erbjuds nu två stycken byggklara tomter där du kan skapa ditt drömboende för fritid- eller året runt boende. Området har detaljplan, färdiga vägar och kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgiften för V/A är betald, det enda som tillkommer är bostadsenhetsavgift. El är framdraget och det är förberett för fiberinstallation. På bekvämt gångavstånd nås salta bad. - Barrevik 1:103 har ett utgångspris på 2 000 000 kr och kommer för ett bostadshus ge ett mycket trevligt läge med havsutsikt mot väster. Här finns byggrätt för hus med byggnadsyta på 100 kvm, plus uthus/garage om max 30 kvm - Barrevik 1:102 har ett utgångspris på 1 395 000 kr och ligger i detaljplanen som bostad, handel, service och kontor och ger därmed flexibla möjligheter till byggnation av tex bostad med tillhörande verksamhet. Max byggnadsyta ca 144 kvm och även här får uthus på max 30 kvm bebyggas. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt visning!

 • Plus
Nordhamnen 314, Henån, Orust kommun

Nordhamnen 314

Villa
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
4 750 000 kr
215 + 56 m²
7 rum
1 309 m² tomt

Välkommen till detta rymliga hus med många av de eftertraktade fördelarna, naturskönt beläget precis utanför Henån. Här finner ni stort garage ihop med ytterligare yta för verkstad/garage (3 m hög port), allt perfekt för den bilintresserade! Stort uterum med skjutdörrspartier mot altan med badtunna, härliga sociala ytor inomhus och gott om sovrum - vad mer kan man önska? Varmt välkommen med ert intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Varvsvägen/Bönsvägen - tomt nr 4, Henån, Orust kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Varvsvägen/Bönsvägen - tomt nr 4

Tomt
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
500 kr
1 031 m² tomt

I attraktivt läge i etablerat verksamhetsområde skapas nu fyra stycken verksamhetstomter av Orust kommun. De fyra tomterna kommer utgöras av tre stycken tomter för lätt industri samt en tomt för kontor, hantverk och förråd. Denna tomt, nr 4, är beräknad till en tomtarea av ca 1031 kvm efter genomförd lantmäteriförrättning. Infrastruktur med vägar och framdraget vatten och avlopp till tomtgräns kommer färdigställas av kommunen. Pris 500 kr/kvm eller högstbjudande, tillkommer anslutningsavgift för kommunalt V/A. Välkommen med ert intresse!

Morbror folkes väg, Slussen, Orust kommun

Morbror folkes väg

Tomt
Slussen, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
4 482 718 kr
851 m² tomt

Välkommen till tomt 2 i Solhyllan kan du välja valfri husmodell att bygga utifrån detaljplan. Vi rekommenderar ett Villa Nolvik, men valet är såklart ditt. Andra husförslag på tomten som är möjliga att bygga är Villa Björkösund, Villa Sjötorp och Villa Björkö. I Slussen på nordöstra Orust utvecklar A-hus ett nytt bostads-område. På Solhyllan kommer det att finnas plats för 10 nya hem på naturskönt belägna och ljusa tomter. Slussen ligger vackert beläget alldeles i vattenlinjen med utsikt över havet. Här finns det dock ingen sluss, utan samhällets namn kommer ifrån den fjord som skiljer Orust från fastlandet, Slussekilen. På Solhyllan bor du omgiven av härlig natur, i form av både skog, ängar och hav. Här kan du verkligen känna dig hemma och andas ut. Tomterna är belägna uppe på en höjd med utsikt över Slussen och i ett mycket bra solläge. Bygglov för tomten är ännu inte bevilja men ansökt i samband med intresse. Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan så återkommer vi till dig med mer information.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Solhyllan - Nyproducerade villor! , Slussen, Orust kommun

Solhyllan - Nyproducerade villor!

Tomt
Slussen, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
fr. 4 482 718 kr
851 m² tomt

I Slussen på nordöstra Orust utvecklar A-hus ett nytt bostads-område. På Solhyllan kommer det att finnas plats för 10 nya hem på naturskönt belägna och ljusa tomter. Slussen ligger vackert beläget alldeles i vattenlinjen med utsikt över havet. Här finns det dock ingen sluss, utan samhällets namn kommer ifrån den fjord som skiljer Orust från fastlandet, Slussekilen. På Solhyllan bor du omgiven av härlig natur, i form av både skog, ängar och hav. Här kan du verkligen känna dig hemma och andas ut. Tomterna är belägna uppe på en höjd med utsikt över Slussen och i ett mycket bra solläge. Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan så återkommer vi till dig med mer information.

 • Nybyggnadsprojekt
Morbror folkes väg, Slussen, Orust kommun

Morbror folkes väg

Tomt
Slussen, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
6 270 532 kr
574 m² tomt

I Slussen på nordöstra Orust utvecklar A-hus ett nytt bostads-område. På Solhyllan kommer det att finnas plats för 10 nya hem på naturskönt belägna och ljusa tomter. Slussen ligger vackert beläget alldeles i vattenlinjen med utsikt över havet. Här finns det dock ingen sluss, utan samhällets namn kommer ifrån den fjord som skiljer Orust från fastlandet, Slussekilen. På Solhyllan bor du omgiven av härlig natur, i form av både skog, ängar och hav. Här kan du verkligen känna dig hemma och andas ut. Tomterna är belägna uppe på en höjd med utsikt över Slussen och i ett mycket bra solläge. Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan så återkommer vi till dig med mer information.

 • Nyproduktion

Visar alla 13