Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Orust

Fastighetsbyrån Orust

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lövås 260, Henån, Orust kommun
 • Lör 29 jun
Lövås 260, Henån, Orust kommun, bild 2
Lövås 260, Henån, Orust kommun, bild 3

Lövås 260

Gård/Skog
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
4 000 000 kr
103 + 28 m²
5 rum
3,1 ha tomt

Vid grusvägens ände, där världen känns lite stillsammare och tiden rör sig lite långsammare, ligger Lövås 260 - en liten mysig gård med samlade marker om 3 ha. Här kan ni nu bli ny ägare av en riktig oas med stor potential, en plats där naturen och historien möts i harmonisk samklang. Gården består av ett äldre boningshus hus, vars träfasader bär på generationers minnen. De är vackert slitna av tidens tand och varje bräda tycks viska historier från förr. En mindre ladugård, röd och vit som sig bör, står stolt på en liten kulle nära huvudbyggnaden. Idag är den inredd med en stallplats för mindre häst/ponny och dess väggar andas lantlig charm. Dess doft av hö och trä påminner om en enklare tid, då livet följde naturens rytm och man levde i samklang med jorden. Trots gårdens avskildhet är Henåns samhälle bara en kort bit bort. Här kan man lätt svänga förbi affären, ta en kaffe på det lokala caféet, eller bara strosa längs hamnen och njuta av utsikten över Orusts glittrande vatten. Närheten till Henån ger en perfekt balans mellan avskildhet och samhällsdelaktighet, utan att förlora den egna platsens fridfulla ro. På markernas nordvästra del, avskilt från resten av bebyggelsen genom en mindre kulle, har det tidigare funnit förhandsbesked för byggnation vilket vid ny ansökan skulle ge möjlighet för ny ägare att avyttra en tomt som inte något sätt skulle störa rofylldheten som finns på stamfastigheten. Det är lätt att förstå varför denna plats är en dröm för nuvarande ägare. Här finns en skönhet som är både enkel och storslagen, en plats där man kan andas djupt och känna sig hemma. Det är en plats för stillhet och reflektion, där varje årstid har sin egen magi och varje dag bjuder på nya möjligheter.

 • Premium
Sjöbod nr 82 och brygga nr 83, Mollösund, Orust kommun
 • Sön 23 jun kl 13:00

Sjöbod nr 82 och brygga nr 83

Övrigt
Mollösund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
3 300 000 kr
130 m²
6 rum

Äntligen tillfälle att förvärva en större sjöbod/magasin med vattenläge och brygga i Mollösund. Sjöboden, som tidigare varit en dubbelbod erbjuds nu som en stor bod på ca 130 kvm i två plan. På den tillhörande bryggan finns 2 båtplatser på var sida bryggan och här sitter man dessutom insynsskyddat och tittar ut över havet. Sjöboden har Indragen el och helt ny takkonstruktion inkl takstolar, 2021, samt delvis nya fönster. För att få överta arrendet krävs att köparen har fastighet, eller är skriven, på Orust. Observera att man inte får bo i sjöboden.

 • Plus
Tången 594 - Mollösund, Mollösund, Orust kommun
 • Lör 29 jun
Tången 594 - Mollösund, Mollösund, Orust kommun, bild 2
Tången 594 - Mollösund, Mollösund, Orust kommun, bild 3

Tången 594 - Mollösund

Fritidshus
Mollösund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
11 300 000 kr
191 m²
5 rum
928 m² tomt

Med praktfullt läge nära havet på västra Orust ligger denna estetiskt genomtänkta skärgårdsfastighet byggd 2019, med tillhörande gästhus, bastu med relaxavdelning samt sjöbod. Vacker huvudbyggnad i New England-inspirerad design för den mest kräsna, med tilltalande interiör och förhöjt väggliv som ger generös invändig takhöjd på 2,60 m. Inrett med öppen planlösning, stora fönsterpartier mot havet samt altaner i alla väderstreck som suddar ut gränsen mellan ute och inne, dessutom extra påkostat med bland annat golvvärme i båda våningsplanen. Huvudbyggnadens läge invid berget ger vindskydd på flera av uteplatserna och solen kommer åt från sen förmiddag till sena kvällen. Rejält tilltaget gästhus med liknade tilltalande exteriör som huset, innehållande eget badrum med toalett och dusch. Uppe på den lilla höjden intill är bastubyggnad och relaxavdelning placerad och här finns även ett SPA-bad som ger sköna avkopplande vyer över närliggande hav och land. Fastighetens baksida vetter mot lättillgängliga naturområden som ger oräkneliga möjligheter till promenader i det fria. Kort avstånd till badplats samt sjöboden med härligt utsiktsläge invid västerhavets långgrunda strandkant. Med nuvarande skatteregler innebär dessutom byggår 2019 att fastigheten är fri från fastighetsskatt fram till och med år 2034. Visning enligt individuella önskemål och bokningar! Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Flatön 645, Malön/Flatön/Ängön, Orust kommun
Flatön 645, Malön/Flatön/Ängön, Orust kommun, bild 2
Flatön 645, Malön/Flatön/Ängön, Orust kommun, bild 3

Flatön 645

Fritidshus
Malön/Flatön/Ängön, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
6 250 000 kr
125 + 8 m²
4 rum
1 793 m² tomt

På idylliska Flatön, mitt i den bohuslänska skärgården, ligger ett semesterparadis som väntar på sin nya ägare. Här, bland klippor och havsbris, ligger detta inflyttningsklara boende som egentligen är din egna lilla stugby. Förutom boningshus finns här ett rejält Attefallshus med dusch och toalett, två gäststugor, poolhus med dusch och givetvis då den sociala samlingspunkten: pooldäcket med stor pool, SPA-bad och utomhusdusch. Snacka om ett ställe som kan erbjuda allt för både avkoppling och äventyr för hela familjen! På tomtens högsta punkt finns en altan som erbjuder en utsiktsplats utan motstycke. Här kan du njuta av morgonkaffet medan du blickar ut över det omgivande landskapet, eller avsluta dagen med ett glas vin i solnedgångens sken. En kort promenad tar dig ner till den välkända Handelsman Flinks restaurang. Här kan du njuta av delikatesser från havet och lokala råvaror i en rustik och mysig miljö. Restaurangen är en populär mötesplats för både öbor och besökare, och erbjuder en genuin smak av Bohuslän. Det är också här du iklädd badrock och badkläder promenerar ner och tar morgondoppet och det svalkande kvällsdoppet. Plånboken njuter såklart av de nyinstallerade solcellerna på taket. Denna pärla på Flatön är mer än bara en bostad; det är en plats där drömmar blir verklighet. Allting här är mycket välskött och med sin moderna komfort erbjuder det en unik möjlighet att uppleva skärgårdslivet på bästa sätt.

 • Premium
Svanvik 125, Varekil, Orust kommun

Svanvik 125

Villa
Varekil, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
3 300 000 kr
155 + 46 m²
5 rum
762 m² tomt

I havsnära Svanvik erbjuds nu en oas av komfort och energieffektivitet. Som sista hus på vägen, högst placerat i området, ligger detta hus för året runt eller fritidsboende. Med utsikt över den vackra viken framför ges en unik möjlighet att bo i harmoni med naturen och direkt inpå Svanviks natrurreservat med härliga promenader och vackra badplatser. Ett hem som genomgått en omfattande renovering och är utrustat med moderna bekvämligheter för att maximera komforten och minska energikostnaderna. Med bergvärme (ny panna) som värmekälla kan du njuta av behaglig inomhustemperatur året runt till en mycket låg energikostnad, energiklass B i energideklarationen är det sällan man ser på ett hus som inte är nybyggt - om ens då! En extra bonus är den separata ingången till källaren, vilket ger flexibilitet och möjlighet till olika användningsområden, från en extra bostadsyta till ett hemmakontor eller hobbyrum. Plats för njutning finns i det härliga uterummet eller koppla av på någon av de vindskyddade uteplatserna där du kan njuta av lugnet och stillheten i din egen trädgård. Här skiner solen alltid på någon av de många uteplatserna som erbjuds. När du går utanför finner du även en carport och förråd, praktiska tillägg till vårt hem. Även om de inte är isolerade, erbjuder de skydd och förvaring för fordon och verktyg. Området runt vårt hus är idealiskt för familjer, förutom naturområdet och badplats finns en förskola inom gångavstånd och en säker gångväg till skolan i Varekil. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev magin i Svanvik!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Dalby 610, Henån, Orust kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Dalby 610

Fritidshus
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 750 000 kr
82 m²
4 rum
2 260 m² tomt

Inramat av vacker gärdsgård och naturens lugn ligger detta fritidshus med stor möjlighet att bli din nya oas. Stor öppen tomt med plats för lek och avkoppling och invändigt erbjuder huset plats för både socialt umgänge och bra med sovplatser. Detta är en perfekt kombination av närhet till skog och mark med goda möjligheter till bär och svampplockning samt bekvämt avstånd till bad. Ca 1,5 km till den mysiga och barnvänliga badplatsen vid Rånäs (Sandviken) för såväl heldagar som snabba kvällsdop. Drygt 4 km till Henåns samhälle med service, restauranger och affär. Varmt välkommen att upptäcka denna lilla pärla med bra läge för mysiga sommardagar och utflykter.

 • Uteplats
Kockhed 870, null, Orust kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kockhed 870

Villa
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 300 000 kr
99 m²
3 rum
2,4 ha tomt

Välkommen till denna charmiga bostad på Orust med unik karaktär. Fastigheten har en imponerande tomt om hela 24 350 kvadratmeter, vilket ger en känsla av avskildhet och stora möjligheter att utveckla. Här erbjuds en bostad med en boyta om 99 kvadratmeter fördelat på vardagsrum, kök, badrum och två sovrum. Utöver detta finns också en härlig altan i underbart solläge som omsluter hela husets framsida. Fastigheten erbjuder även gäststuga (med renoveringsbehov), container samt vedbod/förråd. Det lantliga läget ger möjlighet till lugn och ro och närhet till naturen. Området omkring bjuder på vacker skog och härliga promenadvägar. Perfekt för den som uppskattar det enkla livet och vill bo i harmoni med omgivningarna. Denna bostad är inte bara ett hem utan en möjlighet att skapa en livsstil där utrymme och natur står i centrum. Med närhet till underbara Slussen med härliga badplatser och Slussens Pensionat som bjuder på fantastiska framträdanden från rikskända artister under hela sommaren. Här finns också populära Waldorfskolan som nås inom gångavstånd från fastigheten. Välkommen med ditt intresse redan nu!

 • Plus
Hällebol 782, null, Orust kommun

Hällebol 782

Fritidshus
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 995 000 kr
62 m²
3 rum
1 659 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus i underbar miljö. Med en boyta på 62 kvm och tre rum finns här gott om plats för avkoppling och trivsamma stunder. På en stor härlig gräsmatta finns här gott om utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling under sommardagarna. Njut av härliga grillkvällar på den underbara uteplatsen och skäm bort gästerna med egna sovplatser i gäststugan. Orust bjuder på vacker natur med närhet till skog och hav. Här kan du utforska vandringsleder, fiska eller bara ta en lugn promenad i den friska luften. Från huset är det promenadavstånd till en fin badplats med sandstrand. Bär och svamp finns det gott om i skogen intill. Ett perfekt tillfälle att förvärva ett idylliskt fritidshus där du kan skapa minnen tillsammans med familj och vänner. Välkommen till en fridfull tillflyktsort på fantastiska Orust!

Slånbärsvägen 1, Varekil, Orust kommun

Slånbärsvägen 1

Villa
Varekil, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 950 000 kr
143 m²
7 rum
716 m² tomt

Söker ni stora ytor för er familj och samtidigt kanske möjlighet till extra inkomster genom uthyrning? Då kan vi nu erbjuda detta spännande hus där familjens behov tillfredsställs på nedervåningen och där den nyinredda separata lägenheten på övre plan ger möjlighet till god extrainkomst. Huset ligger strategiskt och tryggt för barnfamiljen med den närliggande skolan och förskolan på nära avstånd utan att korsa trafikerade vägar. Husets planlösning med två boenden kan såklart enklat återställas genom att öppna upp i den invändiga trappan för er som mer har de behoven. På entréplanet får hela familjen, tack vare tre bra sovrum och stort vardagsrum, både sina egna rum och möjlighet att umgås ihop. Övre planets lägenhet med två rum plus kök färdigställdes för bara något år sedan. Bra planerat kök och badrum och på den egna entréaltanen är det fin morgonsol. Nya fönster i hela huset och ett praktiskt fristående garage med bakre förråd. Varmt välkommen med ert intresse för detta möjligheternas hus!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Höggeröd 712, Slussen, Orust kommun

Höggeröd 712

Fritidshus
Slussen, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
4 950 000 kr
63 m²
4 rum
5 920 m² tomt

Med strandlinjen precis utanför fönstret är det svårt att inte njuta av tillvaron och detta kan vi nu erbjuda genom denna ostörda strandfastighet strax utanför Slussen på Orust. Här njuter ni av enskilt liv på en stor tomt om nästan 6000 kvm med helt fritt läge och bad och båtmöjligheter på egen strand. Fastigheten garanterar ett eget lugnt paradis på plats då den enbart nås båtvägen eller via gångstig genom skogen (ca 500 m). Huset har, efter upprustning av ny ägare, bra potential och gott om plats för både er och gäster genom tre sovrum. Gäststuga med två separata sovrum och båthus med portar mot den närliggande strandkanten vilket ger bra möjligheter att ta upp er båt och/eller bryggan på vintern. Flytbrygga för montering på våren och upptagning på hösten ingår i köpet och bra djup direkt utanför ger möjlighet att komma till med djupgående båt. Fastigheten säljes inkl lösöre. Välkommen med ert intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Flatön 667, Malön/flatön/ängön, Orust kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 24 jun

Flatön 667

Fritidshus
Malön/flatön/ängön, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
4 700 000 kr
55 + 7 m²
2 rum
2 904 m² tomt

Välkommen till denna sommaridyll på Flatön, där en oas av lugn och fridfullhet väntar. Med sitt privata läge och rofyllda havsutsikt är nog detta den perfekta platsen för att koppla av och njuta av livet. Huvudbyggnaden, vinterbonad för att garantera komfort året runt, är helrenoverad från grunden från 2014 och framåt. Här känner dig som hemma från första stund. De stora fönstren bjuder in den storslagna utsikten över havet och fyller rummen med naturligt ljus, vilket skapar en harmonisk atmosfär. Huset är förbesiktigat med mycket gott resultat! Tomten är en dröm i sig – högt beläget, men samtidigt i en liten dalsänka, så innebär det helt fri från insyn och troligtvis är det väldigt få som ens vet att det ligger ett hus här! Flera fristående uteplatser som snyggt harmoniserar med den rogivande bohuslänska naturen där du kan njuta dagens måltider eller bara luta dig tillbaka och lyssna till fåglarnas sång. Med gångavstånd till bad kan du enkelt ta ett uppfriskande dopp i havet när som helst under dagen. På den privat belägna tomten finns också en vinterbonad gäststuga byggd 2010 på 15 kvm. Perfekt för besökare, denna stuga erbjuder en mysig och avskild plats där gästerna kan njuta av sin egen fristad. På avslappnad gångavstånd ligger Handelsman Flinks där ni kan avnjuta en god middag invid Malö strömmar och vissa kvällar erbjuds det trubarduraftnar här. Det här är en plats där du kan skapa minnen för livet, en plats där varje dag erbjuder nya möjligheter till upplevelser och avkoppling. Missa inte chansen att äga denna pärla på Flatön. Kontakta oss idag för en visning och låt dig förtrollas av denna unika plats!

 • Plus
 • Uteplats
Hede 218, Stillingsön, Orust kommun

Hede 218

Fritidshus
Stillingsön, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
6 500 000 kr
78 + 35 m²
5 rum
4 293 m² tomt

Drömmer du om att vakna upp till den en oklanderlig havsutsikt varje morgon? Att ha tillgång till strandfastighet med sandstrand, sjöbodar och brygga? Då är detta din chans att förverkliga den drömmen! Välkommen till denna enastående fastighet som erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. Som sista hus på vägen, och med ett utsiktsläge som tål att jämföras ger denna pärla dig en exklusiv känsla av privatliv och avkoppling. Men det är inte bara naturens skönhet som imponerar här. Tillhörande sjöbodar och brygga, belägen på den samägda strandfastigheten, som ingår i köpet erbjuder dig möjligheten att ta del av allt det havet har att erbjuda. Med en egen sandstrand är möjligheterna oändliga för avkoppling och äventyr för både stora och riktigt små. Givetvis kan bryggan fungera som både förtöjning för båt och för ett hopp i det blå. Så slå till nu och låt denna fantastiska fastighet bli ditt eget privata paradis vid havet. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som denna unika möjlighet har att erbjuda!

 • Uteplats
Ravinvägen 2 lgh 214, null, Orust kommun

Ravinvägen 2 lgh 214

Lägenhet
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 300 000 kr
32,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 113 kr/mån
40 000 kr/m²

Kvadratsmart lägenhet i BRF Sjögården som förutom nytt och fräsch boende även erbjuder hotellverksamhet, restaurang och spa! Ett lättskött boende med möjlighet till hotellets faciliteter och uthyrning när man själv inte nyttjar lägenheten. Balkong med morgonsol i skyddat och lugnt läge med vy mot berg där det grönskan om våren/sommaren och ljungen pryder om hösten. Säljes inklusive möbler. En kort promenad till salta bad och affär. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gullvivevägen 13, Ellös, Orust kommun
Gullvivevägen 13, Ellös, Orust kommun, bild 2
Gullvivevägen 13, Ellös, Orust kommun, bild 3

Gullvivevägen 13

Villa
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
3 350 000 kr
129 m²
6 rum
602 m² tomt

Den perfekta familjevillan erbjuds nu i ett av Ellös mest eftertraktade område dessutom! Området Gullberg är ett av Ellös mest populära mycket tack vare att det ligger på "rätt sida vägen" vilket ger ofarlig närhet till både skolan, bad i havet och affär. Längst in som sista hus på en lugn återvändsgata i detta område ligger detta väl omhändertagna hus med sällsynt bra umgängesytor både ute och inomhus. Här erbjuds ett rymligt hus med både många sovrum och flexibel planlösning. Idag finns upp till fyra sovrum där allrummet på övervåningen tillåter att ni gör om och får ytterligare två. På baksidan finner ni det stora pooldäcket med uppvärmd pool och i anslutning till det finns ett vinterisolerat uterum där ni kan umgås med familj och gäster året runt. Fristående garage, rikligt med förråd samt elbilsladdare finns också på plats. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Nyckelhålsvägen 24, Hals/Svanesund, Orust kommun
 • Lör 29 jun
Nyckelhålsvägen 24, Hals/Svanesund, Orust kommun, bild 2
Nyckelhålsvägen 24, Hals/Svanesund, Orust kommun, bild 3

Nyckelhålsvägen 24

Villa
Hals/Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
6 500 000 kr
134,2 + 22,3 m²
4 rum
904 m² tomt

Nyproducerad enplansvilla i högsta klass, där livskvalité och exklusivitet sätts i fokus! På Orusts södra spets, i utkanten av Svanesund, ligger denna enplansvilla där ingenting lämnats åt slumpen. Hemmet är av genomgående hög standard med exklusiva material och en påkostad interiör, samt en planlösning som ger en god balans mellan den sociala och privata sfären. Via stora skjutdörrar med fönsterglas förlängs husets sällskapsytor ut på en stor altan, vilket suddar ut gränsen mellan inne och ute. Altanen badar i sol tack vare söderläget och bjuder på en underbar utsikt mot havet. Intill villan står ett garage med golvvärme och på tomtens baksida är det förberett för attefallshus med en strålande havsutsikt. Här bor ni lugnt och tryggt på en återvändsgata med närhet till Svanesunds centrum och mysiga badplatser från både brygga och klippor. Inom kort avstånd finns vardaglig service, mataffär och skolor, såväl som Svanesund färjeläge med snabb och smidig anslutning till fastlandet.

 • Premium
 • Uteplats
Klockarebergsvägen 14, Ellös, Orust kommun

Klockarebergsvägen 14

Villa
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
5 250 000 kr
202 + 41 m²
6 rum
847 m² tomt

Högt beläget, med magnifik havsutsikt över västerhavet, på privat adress i Ellös ligger denna representativa villa med väl tilltagna utrymmen. Med sin genomtänkta planering och stilfulla inramning ger detta en livskvalité i ert nya boende utöver det vanliga. Här njuts vattenburen golvvärme i båda boendeplanen (inkl dubbelgaraget), insynsskyddad altan i österläge, balkong i västerläge med utsikt mot Gullholmen samt vinkällare och gott om parkering i både garage och på uppfarten. Ett synnerligen lättskött stenhus som erbjuder ett livsstilsboende utöver standard. Visas även efter individuella bokning med mäklaren, välkommen att kontakta oss för att boka din exklusiva visningsdag!

 • Balkong
 • Uteplats
Björkåsvägen 5, Henån, Orust kommun

Björkåsvägen 5

Villa
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 495 000 kr
100 + 46 m²
5 rum
992 m² tomt

Välkommen till något så ovanligt som ett enplanshus utan källare i Nävrekärr. Detta hus kommer erbjuda många fördelar för sin nya ägare och i området trivs både ung som gammal, familjer och par. Bra läge i området med stor och öppen baksida med kvällssol och på kort promenadavstånd ligger både Henåns skola och fotbollsplan samt härliga naturpromenader. Ett funktionellt hus där det idag finns fyra sovrum men dessa hus har flexibel planlösning med stora variationsmöjligheter - bara behoven sätter ramarna för er. En del uppdateringar behöver göras men vad gör det om läget är bra! Välkommen på visning!

 • Uteplats
Käringöns Hafsbad nr 308, Käringön, Orust kommun

Käringöns Hafsbad nr 308

Fritidshus
Käringön, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 500 000 kr
42,7 m²
2 rum
5 238 kr/mån

Välkommen till detta bekymmersfria boende med utsikt över det blånande havet på vackra Käringön! Beläget på våning 3 i Brf Käringöns Hafsbad erbjuds en bostadsrätt med ett underbart solläge på balkongen och extra takhöjd tack vare sin placering högst upp i byggnaden. Med det direkt havsnära läget där du kan vakna upp varje morgon intill vågornas skvalp och den friska havsluften. Med hiss i föreningen är tillvaron smidig och bekväm. Möjlighet till fri uthyrning under sommarmånaderna vilket ger mycket bra avkastning och täckning för egna boendet och ägande. Käringön bjuder på charmiga krogar, pittoreska miljöer och den genuina skärgårdskänslan. Utforska öns vackra natur och njut av det salta havet som ditt nya grannskap. Ni som redan är bekanta med ön vet att man alltid vill tillbaka hit och ni som ännu inte upplevt denna ö ännu har verkligen något att se fram emot. Missa inte chansen att förvärva detta unika boende med havsutsikt och läge i världsklass, tillsammans tar vi nästa steg mot ditt drömboende på Käringön.

 • Plus
Hedströmsväg 11, Svanesund, Orust kommun
 • Mån 1 jul

Hedströmsväg 11

Lägenhet
Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 300 kr/mån
23 542 kr/m²

Återigen har vi möjlighet att erbjuda en av de trevliga treorna med havsutsikt i föreningen BRF Svångsvanen i Svanesund. Här bor ni i ett lugnt område med kort avstånd till både badplats och samhället med affär, bank och restaurang. Denna lägenhet en trappa upp erbjuder ett bekvämt boende med havsutsikt från vardagsrum, kök och balkong. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två bra sovrum. Egen tvättmaskin i lägenheten och balkong med markis är andra praktiska och njutfulla fördelar. Alla lägenheter i föreningen har lägenhetsförråd i markplan och indragen fiber. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Färjevägen 47E, Svanesund, Orust kommun
 • Budgivning pågår
Färjevägen 47E, Svanesund, Orust kommun, bild 2
Färjevägen 47E, Svanesund, Orust kommun, bild 3

Färjevägen 47E

Fritidshus
Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
3 190 000 kr
62,5 m²
4 rum
2 527 kr/mån

Vi presenterar med nöje denna renoverade bostadsrätt med havsutsikt, tillhörande kostnadsfri båtplats och altaner i perfekt morgonsol och kvällsolsläge. Föreningen är välskött och helt lånefri (obelånad), vilket innebär att avgiftshöjningar för att täcka ökade räntekostnader är helt otänkbart! Ett nyckelfärdigt renoverat boende med möjlighet till omedelbar inflyttning, för fritid eller året runt. Här erbjuds nytt kök och badrum samt modifierad planlösning med hela fyra sovrum med plats för dubbelsäng. Möblemang och inredning är helt nytt och kan ev ingå i köpet. För er som letar sommarboende så är detta ett bekymmersfritt och bekvämt alternativ till fritidshus. Allt blir både smidigare, mer lättskött och framförallt billigare, än motsvarade läge med hus. I avgiften ingår både vatten, sophämtning och parkering och laddstolpar för elbilar är nyligen installerade av föreningen. Njut av vyerna över havet från altanen och speja bort mot Svanesunds mycket välskött badplats på bekvämt gångavstånd. Läget på lägenheten bara någon minut från Svanesundsfärjan gör att er nya "hemmaplan" ligger mycket strategiskt för pendling både norr- och söderifrån. Visas efter önskemål och individuell bokning, välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
Ravinvägen 2 lgh 218, Ellös, Orust kommun

Ravinvägen 2 lgh 218

Fritidshus
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 850 000 kr
38,5 m²
2 rum
3 498 kr/mån

Semester-bostadsrätt med allt man kan önska - och lite till! Lägenhet 218 är en av få gavellägenheter i huset vilket ger tydligt extra ljus och privat miljö i lägenheten. Två balkonger, en med morgonsol och en med underbar havsutsikt ackompanjerad av perfekt kvällssol. I föreningens hus finns en lunchrestaurang och dessutom en rejäl dos lyx och livskvalité i form av ett SPA i huset med bassäng, flera bubbelbadkar och varm/kallbad. Detta är helt enkelt ett underhållsfritt boende utan några som helst krav, bara möjligheter och mervärden. Här bor ni med närhet till trevliga sommaraktiviteter så som Orust Golfklubb, bara några minuter bort och en av Bohusläns vackraste banor att spela. På gångavstånd finns även en mycket fin badplats, fiskaffär och restauranger. Sommarutflykter till Käringön, Gullholmen, Flatön och Grundsund - alla placerade inom några sjömils avstånd från Ellös - rekommenderas såklart. När ni inte utnyttjar lägenheten själva finns möjlighet att hyra ut via hotellverksamheten för extra inkomst och får ni gäster finns möjlighet att hyra rum i vandrarhemsdelen eller extra lägenhet i huset.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Talljénvägen 11, Svanesund, Orust kommun
Talljénvägen 11, Svanesund, Orust kommun, bild 2
Talljénvägen 11, Svanesund, Orust kommun, bild 3

Talljénvägen 11

Fritidshus
Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
3 995 000 kr
107 m²
5 rum
4 446 m² tomt

Med högt läge och vidunderlig utsikt över Havstensfjorden och färjan som frekventerar Orust med fastlandet erbjuds nu denna unika fastighet till försäljning. Förvånas inte om ni ser Stena Line-färjor passera förbi när ni njuter av utsikten som förändras med årstiderna, där varje årstid är en tavla i sig! Sommartid när solen speglar sig i havet och segelbåtar passerar lugnt förbi, vintern då lugnet ligger stilla över fjorden och hösten då träden färgas gyllene. Inte att glömma våren, med sitt fågelkvitter och solen som tittar fram. Varje årstid har sin charm, och föreställ er att njuta av den från Talljénvägen 11! Här är möjligheterna många, kanske önskar ni flytta från den pulserande storstan till ett lugnare lantliv men med närhet till Stenungsund och bra pendlingsmöjlighet till Göteborg. Kanske söker ni efter det där perfekta fritidshuset, med gångavstånd till badplats och Orusts alla kustpärlor. Oavsett om ni söker fritidshus eller permanentboende, så har Talljénvägen det många söker. Här erbjuds nu en charmig äldre villa i två plan samt en rejäl källare. På tomten finns dessutom en gäststuga, hitflyttad från Dalarna i massivt timmer och snidade detaljer, och kan erbjuda husrum för övernattande gäster. Dessutom finns i anslutning till denne, ett altandäck med fin havsutsikt, förråd och utedass. I anslutning till huset finns altanen i söderläge och vid denna finns lusthuset, med el och infravärme, att njuta även de lite kyligare dagarna. Tomten är stor och kanske önskar ni undersöka möjligheterna till att stycka av en tomt, även denna med fin havsutsikt. Ett läge som bara måste upplevas på plats, varmt välkomna med ert intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Ravinvägen 2 lgh 102, Ellös, Orust kommun

Ravinvägen 2 lgh 102

Lägenhet
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
950 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 599 kr/mån
38 776 kr/m²

Välkommen till Ellös och BRF Sjögården med hotell, restaurang, och spa. Ett lättskött och bekvämt fritidsboende som genomsyras av hotellkänsla i både material och utformning och som ligger med vy mot hamnen och havet. Här bor ni med en kort promenad till välskött badplats, ca 5 min i bil till populär golfbana och till färjan som tar er till Gullholmen/Käringön för trevliga dagsutflykter. Som lägenhetsinnehavare har du tillgång till hotellservice så som städning, spa och vällagad god mat i restaurangen. När du själv inte använder lägenheten finns möjligheten att hyra ut den via hotellets hotellverksamhet. Välkomna med ert intresse!

 • Plus
 • Hiss
Tallvägen 4, Stocken, Orust kommun

Tallvägen 4

Fritidshus
Stocken, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 500 000 kr
62 + 5 m²
3 rum
1 035 m² tomt

Fritidshus på populära slätterna! Bra läge i området med ca 600 m till badviken och drygt 1000 m tillhörande båtplats via förening. Huset ligger på plan och lättskött tomt, perfekt för lek och spel! Vidare finns här gäststuga och förrådsskjul. Njut av solen dagen lång på någon av husets 2 altaner. Fiber. Välkomna!

 • Plus
Bryggvägen 24 - lgh 3A, Ellös, Orust kommun
Bryggvägen 24 - lgh 3A, Ellös, Orust kommun, bild 2
Bryggvägen 24 - lgh 3A, Ellös, Orust kommun, bild 3

Bryggvägen 24 - lgh 3A

Fritidshus
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 790 000 kr
38 m²
2 rum
3 958 kr/mån

Med husets allra bästa balkong, helt ensam på gaveln och med 180 graders utsikt rakt mot västerhavet, ligger den här bekymmersfria bostadsrätten med tillhörande båtplats utanför dörren! Ett mycket lättskött och enkelt fritidsboende med riktigt A-läge på första parkett till sommarens solnedgångar rakt ner i havet och horisonten framför er. Med den egna båten precis utanför når ni mängder av skärgårdspärlor såsom Käringön, Gullholmen, Grundsund, Hälleviksstrand och Mollösund på kort avstånd. Här i den gamla delen av Ellös samhälle finns bageri, badplats och affär på bekvämt gångavstånd och en kort bit utanför Ellös ligger en av västsveriges vackraste golfbanor; Morlanda golfbana (Orust GK). Vi kan dessutom erbjuda även grannlägenheten, 3B, till salu vilket kan ge er valmöjligheter till en paketlösning för ev framtida hopslagning tex. För mer info om 3B, se gärna separat annons eller kontakta mäklaren för mer info. Varmt välkomna med ert intresse!

 • Premium
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 39