Fastighetsbyrån Orust

Fastighetsbyrån Orust

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Töllås 257, null, Orust kommun

Töllås 257

Villa
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

3 395 000 kr

65 m²

3 rum

3,1 ha tomt

Ibland dyker det upp en sådan där möjlighet som det bara inte går att tacka nej till, det här är en sådan! På Töllås 257 kan vi nu med stolthet presentera denna unika fastighet om 3 hektar mark och ett hus som ligger med frontläge mot havet och en alldeles fantastisk vidsträckt havsutsikt. Vyerna från såväl tomten som inifrån huset uppfattas likt en ständigt föränderlig tavla som är lika enkel att uppskatta under soliga sommarkvällar som ruskiga höstdagar. På fastigheten finns en ladugård som är i behov av upprustning men har en fin potential till att anpassas efter ens egna behov och drömmar. För att tillgodose energibehovet har nuvarande ägare monterat solceller på både ladugårdens tak samt på markställning på tomten. Interiört erbjuds en välavvägd planlösning med bland annat två bra sovrum samt ett praktiskt kök med plats för matbord. Till höger om köket finner vi ett generöst vardagsrum utrustat med en öppen spis samt med stora sociala ytor som kan möbleras med en rejäl soffgrupp om så önskas. Från majoriteten av bostadens fönster återspeglas den vackra naturen som omgärdar huset, här njuter du av den fina växtligheten, de bohuslänska klipporna och såklart havet! Med bil tar det ca 10 minuter till Henåns centrum och drygt 20 minuter till Torp Köpcentrum. Detta är en fastighet som måste upplevas på plats, varmt välkomna att boka in er på visning!

Strand 311, Nösund, Orust kommun
 • Sön 11 jun kl 10:30
Strand 311, Nösund, Orust kommun, bild 2
Strand 311, Nösund, Orust kommun, bild 3

Strand 311

Fritidshus
Nösund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

2 995 000 kr

67 m²

4 rum

2 252 m² tomt

Längs slingrande grusvägar, som kantas av vyer av lummig natur och glimrande hav, leds ni fram till denna oas beläget som ett av de sista husen på vägen och som kommer ge nästa ägare ett bekymmersfritt boende med lugnet många drömmer om! Huset är i toppskick då nuvarande ägare gjort flera större renoveringar i form av tak, el, avfuktare, målning m.m, så att nästa ägare kan slå sig till ro och börja njuta av denna dröm från start! Dessutom lämnar ägarna många av husets fina inventarier att följa med vidare. Mindre badvik har ni på 20 minuters promenad, men vill man till riktigt bra badplatser nås dessa inom en bilfärd om ca 10 minuter. Tomten är ljuvlig med ätbart i många former och bjuder in till lek för barfota fötter! Omgivningen är smått magisk med trolska skogar som myllrar av bär och svamp, ljuvliga promenadstigar längs med hav och land där tystnad och natur står i fokus! Från huset har ni fin vy mot havet och läs gärna säljarnas egna berättelse nedan där ni får en målande läsning kring hus och omgivningar och vad säljarna själva uppskattat mest här. Utöver det tilltalande huset finns också en gäststuga med 4 bäddplatser när nära och kära hälsar på - med risk att gästerna stannar längre än tänkt! För mer information och visningsbokning, kontakta mäklaren.

 • Premium
 • Uteplats
Skogen 317, null, Orust kommun

Skogen 317

Fritidshus
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

1 800 000 kr

48 m²

2 rum

2 013 m² tomt

I en mysig och solupplyst glänta, en kort grusväg in, ligger detta idylliska och välskötta boende. Huset kan användas för såväl det yngre som äldre paret för året runt boende, men fungerar kanske allra bäst som fritidshus då det ligger strategiskt placerat med närhet till såväl Svanesunds samhälle som pittoreska och populära Slussen med pensionat och Waldorfskola. Huset är välplanerat där utrymmena fördelas på stort vardagsrum, ett rymligt sovrum, kök och badrum. Njut av den värmande kaminen centralt placerad i huset. Nyuppförd fräsch gäststuga på tomten kompletterar hus och altan. Fiber är installerat och klart. Miljön med stor öppen gräsmatta med underbar trädgård ihop med bra solläge på altanen gör detta till ett riktigt charmigt boende så varmt välkomna till Skogen 317! Kontakta mäklaren för mer information samt visningsbokning.

Skogslyckevägen 73, Svanesund, Orust kommun
 • Lör 10 jun kl 10:15

Skogslyckevägen 73

Fritidshus
Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

4 200 000 kr

105 m²

4 rum

1 717 m² tomt

Välkommen till denna pärla på rofyllda Skogslyckan. Här njuter ni av bekvämlighet med tillhörande båtplats och mysiga bad inom kort gångavstånd och kommunalt V/A. Inte bara ett, utan två självförsörjande bostadshus på tomten skapar intresse oavsett om ni önskar generationsboende, vill finansiera med hjälp av uthyrning eller bara behöver mycket plats för övernattande gäster. Huset ligger som sista huset på vägen och här råder lugn och stillhet, allt i bästa solläge och dessutom med bekväm närhet till såväl hav som Svanesunds centrum. Lämplig för såväl fritids- som året runt boende. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Landsvägen 331, Käringön, Orust kommun

Landsvägen 331

Fritidshus
Käringön, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

25 000 000 kr

120 m²

6 rum

99 m² tomt

I praktfullt läge på en liten höjd med utsikt över hamn och hav, bara 50 m från strandkanten, ligger detta skärgårdshemman från 1860-talet med hus, bakstuga, sjöbod och brygga. Till den minutiöst renoverade fastigheten hör en gedigen sjöbod i generös storlek samt, på kort gångavstånd, brygga för båt upp till och med ca 24-25 fot. Renoverat av skickliga hantverkare med fingertoppskänsla i detaljarbetena stoltserar huset nu helt inflyttningsklart, inramat av havsutsikt från alla rum. Ihop med Bakstugan som nu inretts med två (!) fullt utrustade små lägenheter, bildas en innergård för mysiga sociala dagar och kvällar i solen. Innergården ihop med den inhägnade framsidan, skapar på ön unika privata utomhusmiljöer, dessutom med skyddat och eftertraktat läge med kort avstånd från affär, restauranger och härliga bad. Här har nuvarande ägare byggt upp ett paradis och medvetet skapat en lugn tillflyktsort att flitigt nyttja året runt. Tre eldstäder i huset varav en kakelugn gör att det är en höjdpunkt att få servera julglögg och pepparkakor i huset samtidigt som vintervinden biter på utsidan. Parkering i Tuvesvik. Varmt välkommen med ditt intresse och för privat bokad visning på denna välpaketerade skärgårdsdröm!

Stensbo 104, Hälleviksstrand, Orust kommun

Stensbo 104

Fritidshus
Hälleviksstrand, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

2 350 000 kr

120 m²

5 rum

1 470 m² tomt

På Orust västkust i det efterfrågade området Stensbo, nära hav och vackra bad, ligger detta fina hus med mycket historia innanför väggarna. De så kallade "tvillinghusen" drar så klart ögonen till sig och har så gjort sedan de uppfördes 1936. Här bor man lika bra året runt som endast på fritiden. Huset utstrålar mycket charm där entréplanet är socialt utformat med kök, matsal samt vardagsrum. På övre plan väntar bland annat tre sovrum och härlig balkong. Här finns dessutom möjlighet att erbjuda extra sovplats på vinden där det finns ett inrett sovrum. Tomten är stor och fin och erbjuder gott om odlingsytor, vackra blommor och fruktträd. Här finns bland annat plommon, bigarråer, päron, äpplen och olika sorters bärbuskar. Här bor man med närhet till salta bad, vackra promenadstigar och restauranger & caféer. Från huset är det endast 50m till busshållplats som tar en till Mollösund, Tuvesvik, Varekil och Henån. I Stensbo finns också populära Stensbo skola 1-6 som nås med skolskjuts från huset. Välkommen att boka in er på visning!

 • Balkong
Torp 635, null, Orust kommun
 • Sön 4 jun kl 13:00

Torp 635

Fritidshus
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

1 675 000 kr

42 m²

3 rum

2 123 m² tomt

Varmt välkomna till en lantlig sommaridyll, belägen ca 5 minuter med bil utanför Henån. Med högt och fritt läge helt privat, och med en härlig äng som närmsta granne, är detta verkligen en oas som tankar energi och sköljer bort all stress och alla måsten. Här har samma ägare som en gång byggde huset njutit i fullo fram tills nu när det är dags för en ny att ta över. Helt i fred sitter ni på altanen och de som vill njuta med er på plats någon dag eller två huserar ni in i den generösa gäststugan. På fastigheten inryms även ett lusthus samt förrådsbyggnad där man stuvar undan trädgårdsredskap. Varmt välkomna med ert intresse!

 • Plus
Hövdingeliden 3, Mollösund, Orust kommun

Hövdingeliden 3

Villa
Mollösund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

4 900 000 kr

60 m²

4 rum

143 m² tomt

I hjärtat av Mollösunds gamla del, mysigt undangömt på diskret återvändsgränd, erbjuds nu Hövdingeliden 3 till försäljning. Här finner ni tidstypiska detaljer såsom spegeldörrar, vedspis och kakelugn men också tillfredsställande ytor för såväl umgänge som för sovmöjligheter. På kort avstånd finner ni restauranger. affär och värdshus och till salta bad är det aldrig långt i Mollösund. I försäljningen ingår också hälften av en uthusbyggnad med en liten uteplats, belägen precis intill huset, som står på ofri grund. (se vidare info under "övrigt"). Varmt välkommen med ert intresse!

Nedre Trätte 430, null, Orust kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nedre Trätte 430

Fritidshus
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

1 995 000 kr

58 m²

4 rum

2 666 m² tomt

I lugn och rogivande miljö med ett högt läge ligger detta mysiga fritidshus. Här bor man i ett med naturen och kan bara koppla av och njuta av det enkla livet på landet. Huset är i gott skick med nytt kök från 2017, nymålad fasad och nya hängrännor. De 58 kvadratmetrarna är fördelade på tre sovrum, kök och stort vardagsrum. Från vardagsrummet har man dessutom access till den trevliga altanen där man spenderar mycket tid på sommaren. Huset ligger på en stor lummig tomt med gott om odlingsmöjligheter och massor av fruktträd och bärbuskar. Här finns bland annat äppleträd, päronträd, plommonträd, röda och svarta vinbär, blåbär, smultron och hallon. Närheten till havet, skogen och lugnet gör detta till en riktig sommaridyll. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Uteplats
Hals 617, Hals/Svanesund, Orust kommun

Hals 617

Villa
Hals/Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

4 950 000 kr

161 m²

6 rum

1 756 m² tomt

Nu har vi nöjet att få presentera denna välskötta villa med havsutsikt från 2013 på populära Hals! Ett perfekt boende för familjen som vill ha närhet till Svanesund med bra skolor och service men samtidigt vill bo i en stillsam och mysig miljö nära havet. Här erbjuds ett modernt hem med stora sociala ytor, praktiska sovrum, och en trivsam trädgård med stor altan. På tomten finns även en carport, samt friggebod som använts för kreativt musik-skapande.

Strandåsvägen 1, Svanesund, Orust kommun
 • Lör 3 jun kl 13:30

Strandåsvägen 1

Villa
Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

3 975 000 kr

124 m²

6 rum

2 007 m² tomt

Välkommen till Strandåsvägen 1. Här presenteras ett hus i underbart läge med strålande havsutsikt och båtplats knappt 100m från huset. I Sesterviken bor man i ett av Svanesunds populäraste områden. Här lockas man av närhet till hav och underbara badplatser samtidigt som man har närhet till förskolor, Ängås skola 1-9, livsmedelsbutik och idrottsanläggningar. På Strandåsvägen 1 hittar vi ett charmigt hus som varit ett älskat hem i många år, men som nu behöver tas om hand och lyftas ytterligare av nya ägare. På Strandåsvägen bor man på en populär adress med en mycket bra tomt. Högt belägen och med över 2000 kvm till sitt förfogande är detta en fantastiskt trevlig plats att finnas på. Tomten har plats för en stor parkeringsplats, underbar trädgård och ytterligare en gästparkering längre ner på tomten. Direkt när man kliver ur bilen möts man av en storslagen rhododendron och vidare på trädgården finns det gott om fruktträd och plats för ytterligare odling för den som önskar. Välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
Käringöns Hafsbad nr 202, Käringön, Orust kommun

Käringöns Hafsbad nr 202

Lägenhet
Käringön, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

2 500 000 kr

37,9 m²

2 rum

4 030 kr/mån

65 963 kr/m²

Längst ut i väster i den bohuslänska skärgården, omgivet av salta skummande hav, ligger västkustens pärla nummer 1 - Käringön. Ni som redan är bekanta med ön vet att man alltid vill tillbaka hit och ni som ännu inte upplevt denna ö ännu har verkligen något att se fram emot. Här är livsstilen avslappnad, enkel och utan krav. Ett andningshål för själen och en sommaridyll som uppfyller alla önskningar om hur det perfekta skärgårdslivet skall vara. Här finns allt ni behöver för det där eftertraktade avslappnade och bekymmersfria man vill åt när man bara vill vara ledig, komma ifrån och slappna av. Ta ditt morgonkaffe under morgonsolens första strålar med havet och ett aktivt båtliv nästan i knäet på er. Promenera ner till fiskaffären vid bryggan som erbjuder färska och nyfångade läckerheter. Njut av en god lunch, som ni köper i affären, på en av de många av inlandsisen slipade och släta klipporna. På kvällen promenerar ni en kort bit bort till anrika Petersons krog för en riktigt god middag i högsta klass direkt vid havskanten. Här, där mångas drömmar om allt ovanstående gått i uppfyllelse på alla punkter, kan vi nu presentera det perfekta boendet för er som söker enkelhet och smidighet utan några krav och problem. Med en strålande havsutsikt med aktivt båtliv från första parkett ligger denna lägenhet som i princip är i nyskick. Både soluppgångar och solnedgångar njuter ni från första parkett på balkongen. När solen inte når balkongen på dagen så är ni ändå ute och upptäcker och njuter av vad Käringön har att erbjuda; bad, goda luncher och soldyrkande från en av öns många inbjudande klipphällar. På eftermiddagen och kvällen kommer solen tillbaka till balkongen vilket gör att ni kan njuta dygnets sista timmar med magisk vy framför ögonen under solens sista arbetstimmar för dagen. Möjlighet till till uthyrning under sommarmånaderna vilket ger mycket bra avkastning och täckning för egna boendet och ägandet.

 • Balkong
 • Hiss
Såten 446, lgh 1102, Henån, Orust kommun

Såten 446, lgh 1102

Lägenhet
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

3 295 000 kr

73 m²

3 rum

4 104 kr/mån

45 137 kr/m²

"Med havet som närmsta granne" är en väl använd beskrivning, men sällan har den varit mer korrekt än här! Du har chans att förvärva ett toppmodernt och bekvämt boende precis vid strandlinjen! Brf Orust marina består av 12 lägenheter som är belägna i marin miljö i princip på vattnet. Samtliga lägenheter ligger i perfekt västerläge med obruten kvällssol och oslagbar havsutsikt från antingen terrass eller balkong. Denna 3-rummare är belägen på andra våningen och ägarna har gjort många tillval när de köpte som första ägare, bland annat har man golvvärme i alla rum som en av få lägenheter i andra plan, man har valt annat kök, andra golv, annan badrumsinredning för att nämna några tillval. I denna bostadsrätt ingår även en andel i Bastuföreningen, den består av 16 medlemmar och som delar på bastun nere i marinan. Laddbox för elbil finns på parkeringen direkt utanför ingången. Garanterad båtplats, att hyra eller köpa, finns direkt utanför dörren. Varmt välkomna med ert intresse!

 • Plus
 • Balkong
Talljénvägen 11, Svanesund, Orust kommun

Talljénvägen 11

Villa
Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

4 195 000 kr

107 m²

5 rum

4 446 m² tomt

Med högt läge och vidunderlig utsikt över Havstensfjorden och färjan som frekventerar Orust med fastlandet erbjuds nu denna unika fastighet till försäljning. Förvånas inte om ni ser Stena Line-färjor passera förbi när ni njuter av utsikten som förändras med årstiderna, där varje årstid är en tavla i sig! Sommartid när solen speglar sig i havet och segelbåtar passerar lugnt förbi, vintern då lugnet ligger stilla över fjorden och hösten då träden färgas gyllene. Inte att glömma våren, med sitt fågelkvitter och solen som tittar fram. Varje årstid har sin charm, och föreställ er att njuta av den från Talljénvägen 11! Här är möjligheterna många, kanske önskar ni flytta från den pulserande storstan till ett lugnare lantliv men med närhet till Stenungsund och bra pendlingsmöjlighet till Göteborg. Kanske söker ni efter det där perfekta fritidshuset, med gångavstånd till badplats och Orusts alla kustpärlor. Oavsett om ni söker fritidshus eller permanentboende, så har Talljénvägen det många söker. Här erbjuds nu en charmig äldre villa i två plan samt en rejäl källare. På tomten finns dessutom en gäststuga, hitflyttad från Dalarna i massivt timmer och snidade detaljer, och kan erbjuda husrum för övernattande gäster. Dessutom finns i anslutning till denne, ett altandäck med fin havsutsikt, förråd och utedass. I anslutning till huset finns altanen i söderläge och vid denna finns lusthuset, med el och infravärme, att njuta även de lite kyligare dagarna. Tomten är stor och kanske önskar ni undersöka möjligheterna till att stycka av en tomt, även denna med fin havsutsikt. Ett läge som bara måste upplevas på plats, varmt välkomna med ert intresse!

 • Uteplats
Flatön, Orust, Malön/flatön/ängön, Orust kommun

Flatön, Orust

Tomt
Malön/flatön/ängön, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

990 000 kr

1 088 m² tomt

På den anrika och besjungna ön Flatön, i Bohusläns vackra landskap och granne med Malö Strömmar, ligger denna tomt, delvis byggklar tack vare tidigare sprängning. Här bygger ni ert nya drömhus, antingen för fritid- eller natur och havsnära året runt boende, med möjlighet till högt läge och utsikt över ängar och ekskogar. På tomten finns gott om plats för garage, förråd, vedbod mm. Flatön nås med frekvent bilfärja både från Orust och Dragsmark/Skaftölandet. På ön finns salta bad alltid nära till hands och här erbjuds också ett aktivt föreningsliv. Handelsman Flink nås på cykelavstånd.

Åvägen 6, Varekil, Orust kommun
 • Sön 4 jun kl 11:15

Åvägen 6

Villa
Varekil, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

2 995 000 kr

70 m²

4 rum

1 053 m² tomt

Varmt välkomna till Åvägen, och denna sekelskiftsvilla renoverat smakfullt och påkostat! Högt placerat ligger detta ståtliga vita hus på en stor och svagt sluttande tomt vilket ger gott om parkeringsmöjligheter nedanför. En liten berså under ett av träden i trädgården blir ett utmärkt ställe för svalka och det nybyggda trädäcket runt huset fångar dagens alla soltimmar. Invändigt har nuvarande ägare tagit fram de charmiga trägolven och tillsammans med bröstpanelen och Morristapeter är detta en lantlig dröm som bara måste upplevas på plats. Varje centimeter av huset är noga planerat och varsamt renoverat med kvalité och känsla i fokus. Invändigt ryms entréhall med platsbyggd sittbänk och avhängning. Marbodalkök i lantlig stil med ljus stenskiva, skafferi och fungerande bakugn och vedspis. Kaklat badrum med integrerad kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Matsalsrum och allrum med utgång till glasveranda. På övre plan har man öppnat upp och låtit synliggöra takbjälkar och skapat ytterligare ett sovrum, perfekt till barnrum eller kontor. Allrum, samt ett större sovrum med inbyggda garderober. Här har även förberetts för en WC. På tomten finns ett charmigt rött uthus, en välvårdad trädgård, som sommartid blommar i alla regnbågens färger och ett växthus för den som drömmer om en egen köksträdgård. För er som reser kommunalt är detta ett perfekt läge då huset är på riktigt kort gångavstånd från Varekils busstation, navet i kollektivtrafiken på Orust och knutpunkt för resor såväl norrut till Uddevalla som söderut till Stenungsund/Göteborg. I Varekil finns också mataffär, bank, skola F-6, restaurang, blomsterbutik, slakteri och bensinstation. Varmt välkomna med ert intresse!

 • Plus
Höggeröd 404, Henån, Orust kommun

Höggeröd 404

Villa
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

4 250 000 kr

127 m²

5 rum

1 391 m² tomt

Den klassiska ladan i modern tappning! Lösvirkeshus med allt i ett plan och hög standard. Närhet till Slussens salta bad, restaurang och Waldorfskolan. Här kommer ni kunna leva i ett hus med väl tilltaget vardagsrum med kamin, kök, 3-4 sovrum, klädkammare, 2 badrum och kombinerad groventré/tvättstuga. Stor altan och uppfart. Fiber och plejd installerat. Flytta in och njut!

Tomt Lövås (Henån), Henån, Orust kommun

Tomt Lövås (Henån)

Tomt
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

600 000 kr

1 000 m² tomt

I naturskönt läge strax norr om Henån och med enkel pendling norrut mot Uddevalla ligger denna lättbebyggda tomt. Positivt förhandsbesked för byggnation av enplanshus med komplementbyggnad (exvis garage) finns. I samarbete med Älvsbyhus kan ni här njuta av de många fördelarna med ett helt nybyggt boende, bland annat är ni fria från fastighetsskatt i 15 år. På tomten föreslås Älvsbyhus populära "Villa Linnea", ett smart disponerat enplanshus på 129 kvm med tre sovrum och generösa sociala ytor, allt för under 3 800 000 kr! Tomten förmedlas av Fastighetsbyrån och säljs med villkor om att entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Utgångspriset och ev budgivning är gällande tomten och totalkostnaden framgår av bifogad produktionskostnadskalkyl. Varmt välkommen med ert intresse!

Höggeröd 402, Henån, Orust kommun

Höggeröd 402

Villa
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

4 500 000 kr

129 m²

4 rum

1 660 m² tomt

Ett hus utöver det vanliga! Välkomna till denna enplansvilla i lösvirke med tillhörande garage. I det estetiskt tilltalande huset inryms allt som önskas: vardagsrum och kök i öppenplanlösning med kamin, 3 sovrum, 2 badrum, teknikrum/tvättstuga/groventré och klädkammare. Genomgående stilrena materialval med bland annat ekplank på golv. Den rymliga altanen nås från flera rum i huset. En glaspergola binder samman hus och garage. Fiber och plejd installerat. Välkomna med ert intresse!

Säckebäck 720, Varekil, Orust kommun
 • Lör 3 jun kl 13:00

Säckebäck 720

Fritidshus
Varekil, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

2 700 000 kr

78 m²

4 rum

1 100 m² tomt

I den lilla pärlan Säckebäck ligger detta vinterbonade fritidshus i ett plan med altaner i flera väderstreck och möjlighet till båtplats. Här njuter ni somrarna i ett stillsamt område som under åren lockat många fritidshusköpare tack vare sin gemytlighet och strategiska läge - mindre än en timme från Göteborg. Härlig naturtomt där barnen kan springa fritt och utforska skogarna som myllrar av blåbär och lingon. Fiber indraget i huset. Gäststugan ger extra sovplatser till nära och kära och morgnarna startas gärna med den knappa 10 minuters promenaden ner till badet för dagens första dopp. Småbåtshamnen i Säckebäck erbjuder möjlighet till medlemskap och båtplats. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Töllås 406, null, Orust kommun

Töllås 406

Fritidshus
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

1 995 000 kr

49 m²

4 rum

1 770 m² tomt

Varmt välkomna till havsnära Töllås och denna mysiga fastighet bestående av större torp samt en nybyggd gäststuga. Ett riktigt mysigt läge med utsikt över de fridfulla ängarna och havet med flera fina badplatser inom gång/cykelavstånd. I området finns också sommarpärlan Töllås fårgård med gårdsförsäljning av närodlat, sommarcafé och möjlighet för barnen att klappa grisar och höns. Tomten badar i sol och ramas in av en häck som skyddar mot insyn. Här finns möjlighet för den händige då bostadshuset har visst renoveringsbehov medans gäststugan ännu inte är helt färdigställd. Bostadshuset inrymmer entréhall, kök, toalett, duschrum, sovrum och ett stort vardagsrum på entréplan. Övre plan står idag redo för en ny ägare att inreda och göra om/inreda helt efter egna önskemål och behov - det är bara att ta vid och anpassa helt efter egen smak! Detta kan bli er egna pärla , varmt välkomna med ert intresse!

 • Plus
Varvsvägen/Bönsvägen - tomt nr 4, Henån, Orust kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Varvsvägen/Bönsvägen - tomt nr 4

Tomt
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

500 kr

1 031 m² tomt

I attraktivt läge i etablerat verksamhetsområde skapas nu fyra stycken verksamhetstomter av Orust kommun. De fyra tomterna kommer utgöras av tre stycken tomter för lätt industri samt en tomt för kontor, hantverk och förråd. Denna tomt, nr 4, är beräknad till en tomtarea av ca 1031 kvm efter genomförd lantmäteriförrättning. Infrastruktur med vägar och framdraget vatten och avlopp till tomtgräns kommer färdigställas av kommunen. Pris 500 kr/kvm eller högstbjudande, tillkommer anslutningsavgift för kommunalt V/A. Välkommen med ert intresse!

Slätthultsvägen 60, Ellös, Orust kommun

Slätthultsvägen 60

Övrigt
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

2 100 000 kr

2 438 m² tomt

Industritomt med mycket bra läge i Ellös industriområde, i direkt anslutning till lokalgatan. I slutsålt område erbjuds nu en unik möjlighet att etablera verksamhet på strategiskt belägen tomt, där stora förberedande markarbeten redan är avklarade och anslutningsavgift för kommunalt V/A är betalt. Marklov beviljat och likaså bygglov för upplag och parkering. Största byggnadsarea exklusive parkeringsanordningar är 40% av tomtens area, detaljplanen medger lätt industri i området (ej störande för omgivningen). Varmt välkommen med ert intresse!

Morbror folkes väg, Slussen, Orust kommun

Morbror folkes väg

Tomt
Slussen, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

4 482 718 kr

851 m² tomt

Välkommen till tomt 2 i Solhyllan kan du välja valfri husmodell att bygga utifrån detaljplan. Vi rekommenderar ett Villa Nolvik, men valet är såklart ditt. Andra husförslag på tomten som är möjliga att bygga är Villa Björkösund, Villa Sjötorp och Villa Björkö. I Slussen på nordöstra Orust utvecklar A-hus ett nytt bostads-område. På Solhyllan kommer det att finnas plats för 10 nya hem på naturskönt belägna och ljusa tomter. Slussen ligger vackert beläget alldeles i vattenlinjen med utsikt över havet. Här finns det dock ingen sluss, utan samhällets namn kommer ifrån den fjord som skiljer Orust från fastlandet, Slussekilen. På Solhyllan bor du omgiven av härlig natur, i form av både skog, ängar och hav. Här kan du verkligen känna dig hemma och andas ut. Tomterna är belägna uppe på en höjd med utsikt över Slussen och i ett mycket bra solläge. Bygglov för tomten är ännu inte bevilja men ansökt i samband med intresse. Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan så återkommer vi till dig med mer information.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Solhyllan - Nyproducerade villor! , Slussen, Orust kommun

Solhyllan - Nyproducerade villor!

Tomt
Slussen, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

fr. 4 482 718 kr

851 m² tomt

I Slussen på nordöstra Orust utvecklar A-hus ett nytt bostads-område. På Solhyllan kommer det att finnas plats för 10 nya hem på naturskönt belägna och ljusa tomter. Slussen ligger vackert beläget alldeles i vattenlinjen med utsikt över havet. Här finns det dock ingen sluss, utan samhällets namn kommer ifrån den fjord som skiljer Orust från fastlandet, Slussekilen. På Solhyllan bor du omgiven av härlig natur, i form av både skog, ängar och hav. Här kan du verkligen känna dig hemma och andas ut. Tomterna är belägna uppe på en höjd med utsikt över Slussen och i ett mycket bra solläge. Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan så återkommer vi till dig med mer information.

 • Nybyggnadsprojekt
Morbror folkes väg, Slussen, Orust kommun

Morbror folkes väg

Tomt
Slussen, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust

6 270 532 kr

574 m² tomt

I Slussen på nordöstra Orust utvecklar A-hus ett nytt bostads-område. På Solhyllan kommer det att finnas plats för 10 nya hem på naturskönt belägna och ljusa tomter. Slussen ligger vackert beläget alldeles i vattenlinjen med utsikt över havet. Här finns det dock ingen sluss, utan samhällets namn kommer ifrån den fjord som skiljer Orust från fastlandet, Slussekilen. På Solhyllan bor du omgiven av härlig natur, i form av både skog, ängar och hav. Här kan du verkligen känna dig hemma och andas ut. Tomterna är belägna uppe på en höjd med utsikt över Slussen och i ett mycket bra solläge. Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan så återkommer vi till dig med mer information.

 • Nyproduktion

Visar alla 26