Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Hellohf

Alexander Hellohf

Om mig

Jag är född och uppvuxen på Orust och har arbetat som fastighetsmäklare på ön sedan 2021. Personligt engagemang, positiv inställning och stor lyhördhet är tre ledord som genomsyrar mitt mäkleri, allt med tydliga mål att ha nöjda och återkommande kunder. När jag får en ledig dag spenderas den gärna med nära och kära eller på en fotbollsplan. Varmt välkommen att kontakta mig om du bor, vill bo eller söker fritidshus på vår vackra ö!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Söbben 509, Henån, Orust kommun
  • Sön 19 maj kl 10:30

Söbben 509

Fritidshus
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 250 000 kr
38 m²
3 rum
1 860 m² tomt

Varmt välkomna till Söbben 509 och denna sommardröm som nu söker nya ägare! Med ett högt läge, härlig havsutsikt och underbar tomt finns detta fritidshus som på sina 38 kvm är smart planerat och inrymmer kök, allrum och 2 sovrum plus sovloft. På tomten finns förutom huvudstugan även en gäststuga för när vänner och familj kommer på besök. En kort promenad och ni når ett mysigt bad för stora och små. Saltvattnet duschar ni sedan av er i uteduschen som står privat och skönt på altanen. På Söbben bor man i skönt läge med närhet till det mesta man behöver. Här bor man i härlig omgivning med vacker natur och sköna promenadstråk alldeles runt knuten. Henån med butiker, restauranger, apotek och service når ni med bil inom 5 minuter. För den shoppingsugna nås Torp Köpcentrum inom en bilfärd om ca 20 minuter. Välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
Aspvägen 6, Henån, Orust kommun

Aspvägen 6

Villa
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 400 000 kr
81 + 81 m²
4 rum
889 m² tomt

I ett av Henåns mest familjevänliga områden, där det aldrig är långt till en lekkamrat och där både skola, fotbollsplan och grönområde finns i direkt närhet, erbjuds detta gemytliga hem. Huset erbjuder en hemtrevlig och lättälskad boendemiljö, med tre sovrum, badrum, kök och vardagsrum på entréplan. Detta kompletteras med en källarvåning som erbjuder mycket förvaringsutrymme, tvättstuga med extra duschutrymme och gillestuga. Huset har förbättrats under åren genom bla luftvatten-värmepump samt omlagt tak. Ett gediget hus som kan erbjuda många trivsamma år för sin nya ägare samtidigt som man sätter sin egen prägel på saker och ting invändigt. Mycket trevlig baksida för lek och avkoppling, garage och många sovrum. Välkommen att boka in er på visning!

Nedre Dale 335, Varekil, Orust kommun

Nedre Dale 335

Villa
Varekil, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 150 000 kr
85 + 118 m²
5 rum
1 299 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad på Nedre Dale, strax utanför centrala Varekil. Här erbjuds ett lagom stort hus med stor potential, perfekt för den som med relativt enkla medel vill skapa sitt drömhem. Här finns en mysig trädgård med gräsmatta och en härlig uteplats där du kan njuta av härliga sommardagar med nära och kära. Eldstad och garage finns för extra bekvämlighet. Omgiven av vacker natur och ett skönt lantligt läge och samtidigt nära till allt. Närområdet bjuder på härliga badplatser, fina promenadstråk och möjligheter till friluftsliv. Med närhet till service och skolor är detta ett perfekt boende för både familjen och den som söker lugn och avkoppling. Välkommen att boka in er på visning!

Kårehogen 432, Ellös, Orust kommun
  • Sön 19 maj kl 14:00

Kårehogen 432

Fritidshus
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
3 950 000 kr
72 m²
4 rum
1 176 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med flera stora renoveringar utförda, perfekt för den som bara vill njuta av allt ett havsnära boende kan erbjuda. Här bor man i enskilt läge med gångavstånd (ca 300m) till vackra badplatser med sandstrand och naturen runt knuten. Det lantliga läget ger en avkopplande atmosfär där du kan njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. Med fyra rum varav tre sovrum finns gott om plats för familjen eller för att bjuda över vänner och bekanta. Till huset hör en gäststuga med två sovplatser. Sammanbyggt med gäststugan ligger ett rymligt förråd. Trädgården erbjuder gott om plats för både lek och avkoppling, och den härliga uteplatsen inbjuder till grillkvällar och umgänge. Ett perfekt fritidshus för den som söker lugnet och närheten till både vatten och natur. Passa på att förvärva denna pärla och få en plats att både koppla av och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Det vackra kustsamhället Ellös på Orust är ett mycket populärt område såväl för permanentboende som för fritidsboende. Här finns bland annat Orusts golfbana, trevliga restauranger och caféer, välsorterad matbutik och härliga badplatser. Från huset på Kårehogen 432 har man dessutom gångavstånd till det mesta av det Ellös kan erbjuda. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Svanvik 74, Varekil, Orust kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svanvik 74

Villa
Varekil, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
989 m² tomt

Välkommen till Svanvik 74, ett lagom stort hus i skön omgivning. Här bor man i en härlig granngemenskap som blandas av fritidsboende och permanentboende. Huset funkar perfekt att bara flytta in i och sätta sin egen prägel, med omlagt tak och relativt underhållsfri plåtfasad blir detta ett bekvämt boende. Interiört erbjuds två sovrum, vardagsrum, kök, badrum och toalett. På baksidan av huset har det uppförts ett uterum som är ett stort tillskott i form av ett extra rum stora delar av året. I tillägg till redan nämnt finns en gäststuga där vänner, bekanta eller äldre barn kan rå sig själva. Här finns också växthus och förrådsbyggnad för diverse trädgårdsredskap. Vid infarten till huset finns det gott om parkeringsytor och dessutom ett garage med plats för en bil. Svanvik är ett mysigt område som passar såväl permanent som fritidsboende, med närhet till Varekil som erbjuder mataffär, bank, café, gym och skola. Promenadavstånd till salta bad, småbåtshamn och naturreservat! Välkommen att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Tegen 105, Svanesund, Orust kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tegen 105

Villa
Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 995 000 kr
130 + 6 m²
6 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till Tegen 105, här erbjuds dryga 1 h mark med bostadshus, lada och lillstuga. Från huset har man utsikt över ängar och tillhörande betesmark. Huset har renoveringsbehov men med fin betesmark och lada har fastigheten fin potential. Bostaden passar fint för både den stora och lilla familjen med många sovrum och fina ytor att disponera över. Dränering utfört, energieffektiv jordvärme och fiber installerat. Fastigheten ligger strategiskt bra mitt emellan centralorterna Svanesund och Varekil. Här erbjuds all tänkbar service som matbutik, badplatser, skolor, förskolor, bank, gym och mycket mer. Från huset finns många fina promenader bland vacker natur, rikligt på svamp och bär. Välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
Grenegård 655, null, Orust kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grenegård 655

Villa
Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
4 750 000 kr
179 + 43 m²
6 rum
3 481 m² tomt

I underbart läge med fantastisk utsikt över hav och natur presenteras här ett boende i toppklass. Byggt 2013 i modern stil med alla bekvämligheter på plats bor man här i ett stort energisnålt hus med rum för hela familjen. Interiört erbjuds bland annat kök och vardagsrum i öppen planlösning med ett otroligt ljus från de stora fönsterna, fem sovrum och gott om förvaringsutrymmen. På den 3 481 kvm stora tomten finns uteplatser i soliga och vindstilla lägen att sitta vid runt hela huset. Tomten möjliggör givetvis även goda trädgårdsmöjligheter, eller för den som vill bygga garage finns det gott om plats för det också. I Grenegård bor man omgiven av vacker natur och härliga promenadstråk. Från huset har man också gångavstånd till strand och småbåtshamn. Centralorterna Svanesund och Varekil ligger inom bekvämt avstånd på ca 5 minuter med bil. Dessa erbjuder all tänkbar service så som skolor, förskolor, livsmedelsbutiker och idrottsföreningar. Välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Flatön-Traneviken 342, Malön/flatön/ängön, Orust kommun

Flatön-Traneviken 342

Fritidshus
Malön/flatön/ängön, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 495 000 kr
53 + 6 m²
4 rum
1 243 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med perfekt läge i populära Traneviken på Flatön. Här erbjuds en rymlig bostad med fyra rum, varav tre sovrum, perfekt för avkoppling och rekreation. Med en tomt på 1243 kvadratmeter finns gott om plats för lek och umgänge utomhus. Här finns även tillhörande gäststuga med två sängplatser och tillhörande redskapsbod. Huset har tagits väl om hand genom åren och nu är det dags för nästa person att sätta sin prägel på denna fina plats. Närområdet präglas av vacker natur och närheten till havet ger möjlighet till härliga bad och båtturer. För den naturälskande familjen finns det gott om vandrings- och cykelvägar att utforska. Det perfekta valet för dig som drömmer om ett lugnt och avkopplande boende nära havet och naturen. Välkommen att boka in er på visning!

  • Uteplats
Kalseröd 310, Henån, Orust kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kalseröd 310

Villa
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 895 000 kr
80 + 50 m²
5 rum
1 129 m² tomt

Välkommen till Kalseröd 310, här bor man i ett lagom stort hus med alla bekvämligheter på plats. Högt beläget i ett skönt läge med många soltimmar, hittar vi detta hus på ca 80 + 50 kvadratmeter. Huset är i gott skick med stora sociala ytor och fräscht stilrent kök. Källarplan erbjuder två extra sovrum, hobbyrum och förvaringsutrymmen. Invid sovrummet på entréplan har man dessutom access till det trevliga uterummet där mycket tid spenderas. På fastigheten finns också gäststuga samt förråd. Huset är beläget i ett strategiskt mycket bra läge, med busshållplats inom gångavstånd kan man resa kollektivt till Henån och vidare mot Uddevalla, eller till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Med bil har man ca 5-10 minuter till både Henån och Varekil som erbjuder skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, badplatser och mycket annat! Här erbjuds ett komplett boende om ni vill ha något helt inflyttningsklart till en bra prislapp - välkommen att boka in er på visning!

Morkullevägen 83 , Ellös, Orust kommun

Morkullevägen 83

Lägenhet
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 995 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 1/2
5 593 kr/mån
26 389 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina lägenhet belägen i populära Ellös på Orust. Med ett bra läge och havsutsikt erbjuder denna bostadsrätt en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Lägenheten passar utmärkt både som permanentboende eller för att endast nyttja som sommarboende. Här bor man i tre rum och kök med en öppen social planlösning. Uteplatser finns både på framsidan där morgonsolen fångas, och på baksidan där man kan njuta av härlig kvällssol och fantastiska solnedgångar. Närområdet kännetecknas av vacker natur och närhet till havet. Perfekt för dig som uppskattar lugn och ro samt möjligheter till friluftsliv. Via föreningen har man även access till bastu med en fantastisk utsikt över Käringön och Gullholmen. Välkommen till ditt nya hem på Orust!

Enevägen 10, Stocken, Orust kommun
  • Imorgon kl 13:00

Enevägen 10

Fritidshus
Stocken, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 695 000 kr
32 + 16 m²
2 rum

Enevägen 10 är det perfekta fritidshus för dig som gillar låga boendekostnader, enkelt boende, bad -och båtliv och härlig utsikt. Huset är i gott skick där många renoveringar utförts under årens lopp. En av de bästa investeringarna gjordes i och med bygget av uterum. Här har man fått till 16 extra kvadratmeter som mer eller mindre nyttjas som boarea. Med 3 av 4 öppningsbara skjutpartier och med infravärmare kan utrymmet nyttjas oavsett årstid och väderlek. Här finns även många alternativ för uteplatser i underbart solläge. På sommaren växer det massor av vindruvor och amerikanska blåbär att njuta av framför en fantastisk solnedgång. Med låga boendekostnader kan man här leva det goda livet och njuta av semestern i ett härligt område med många möjligheter till aktivitet inom bekvämt avstånd. Här erbjuds både digital live-visning och fysisk visning, välkommen att boka in dig!

  • Plus
Kungsviken 710, Kungsviken, Orust kommun

Kungsviken 710

Övrigt
Kungsviken, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
3 250 000 kr
156 + 16 m²
6 rum
2 272 m² tomt

Välkomna till Kungsviken 710, en fastighet full av möjligheter! Här finns ett bostadshus, en lägenhet och en hall stor nog att rymma en 40-fot segelbåt. Här finns goda möjligheter att dra in fina intäkter via uthyrning och förvaring samtidigt som man bor i ett havsnära läge med promenadavstånd till fina badplatser. Bostadshuset har renoveringsbehov men ligger högt och bra på en härlig tomt med fina gräsytor. I Kungsviken bor man med direkt närhet till underbart bad -och båtliv. På Kungsviken 710 kan man förvara båten hemma utan minsta problem tack vare den stora industrihallen på ca 100 kvm på tomten. Invid hallen ligger ett garage med plats för två bilar och dessutom med inredd lägenhet ovanpå. Här finns goda möjligheter till extra intäkter eller generationsboende. Välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 12