Mäklare Alexander Hellohf

Alexander Hellohf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långelanda-Röra 126, Svanesund, Orust kommun

Långelanda-Röra 126

Villa
Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 600 000 kr
122 + 29 m²
4 rum
2 795 m² tomt

Varmt välkomna till Långelanda-Röra 126 där ni hittar denna trevliga enplansvilla om 122 kvm. Här bor man på en lättskött tomt och med naturen runtom sig vilket ger ett ostört soligt läge för alla generationer att umgås på. Huset är disponerat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Här finns ett stort socialt vardagsrum, nyrenoverat badrum och två altaner placerade i olika väderstreck varav en delvis inglasad. Svanesund är ett snabbt växande samhälle där många lockas av lugnet, välfungerande skolor, fantastiska badplatser, vackra promenader och närheten till fastlandet. Här bor man tryggt och bra i ett familjevänligt samhälle. Välkomna att boka in er på visning!

Vrångevatten 127, Henån, Orust kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vrångevatten 127

Fritidshus
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
1 500 000 kr
56 m²
4 rum
5 672 m² tomt

Välkommen till detta otroligt charmiga hus med en lång historia bakom sig. Denna pärla har stor potential för dig som vill lägga ner lite kärlek och omtanke och har intresse för äldre torp. Här har renoverats exteriört på ett varsamt sätt och för näste ägare är det bara att fortsätta på samma sätt interiört. Renoveringen pågår, och har pågått ända tills dagens datum men nu är det dags för nästa person att ta vid. Huset är placerat på en stor och spännande tomt med vy över Rödsvattnet. Invändigt ryms här hall, vardagsrum, kök, 2 sovrum samt en oinredd vindsdel. El finns indraget i huset och man har ersatt de flesta fönsterna med nya som har extra bullerskydd för en bättre inomhusmiljö. På tomten finns ett uthus med vedförråd och utedass. Uppe på höjden bakom huset finns en fin bevarad jordkällare och här finns också plats för den som önskar bygga ett attefallshus med fin vy. Varmt välkommen på visning!

 Mollösund Sjöbod nr 121, Mollösund, Orust kommun

Mollösund Sjöbod nr 121

Övrigt
Mollösund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
600 000 kr

Sjöbod 121 ligger mitt i centrala Mollösund med direkt närhet till allt Mollösund har att erbjuda. Sjöboden är ca 31 kvm och invändigt finns en öppen yta på entréplan samt ett loft en trappa upp. Sjöboden har idag ett omfattande renoveringsbehov. För att köpa denna sjöbod krävs att man har fastighet på Orust eller är skriven på Orust. Observera att man inte får använda sjöboden som bostad. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Plus

Visar alla 3