Nybyggnadsprojekt
Smart Yta Åtvidaberg

Åtvidabergs kommun

Vi förmedlar nu kostnadseffektiva byggnader med äganderätt uppförda av Smart Yta. Möjligheten finns nu för er som privatpersoner eller företagare att förvärva er egna kostnadseffektiva Smarta Yta.

Totalt bildas 20st fastigheter i radhusform. Den friköpta modulen om 12x6m består av en tom bruksyta om ca 70,5kvm där ni som ägare har full frihet att sätta er egen prägel på fastigheten. Den generösa takhöjden ända upp till nock ger er möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan kan maximeras och rymma ytterligare förvaring eller personalutrymme.

El finns förberett till varje fastighet. Port med dörr i dörr och glas för ökat ljusinsläpp, asfalterade ytor runt byggnaderna.
I varje enhet finns vatten och avlopp samt golvbrunn ansluten till gemensam oljeavskiljare. Anslutning av kommunalt VA ingår i köpeskillingen. Löpande kostnad för VA erläggs i samfällighetsavgiften.

Fastigheten kan nyttjas för en rad olika användningsområden, exempel produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och komplement/driftskontor till annan verksamhet. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer fyra personbilar eller hela 4767 flyttkartonger.
Ni som köpare blir lagfarna ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Möjlighet att lyfta tillbaka moms för köpare som är momsregistrerad.
Som köpare är er fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat löpande kostnaden för VA, försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Kostnad ca 4-500 kronor per månad.

Smart Ytas koncept bidrar till expansion av mindre och medelstora företags utveckling i kommunen. Miljö och hållbarhet är framtiden för etablering av företag och det är viktigt för dem. När de pratar om miljö och hållbarhet är det så lätt att tänka enbart på naturen och ekologiska råvaror. Men för dem är det något mycket större! Smart Yta är en investering i er kommuns utveckling, den är socialt, ekonomiskt, tekniskt och miljömässigt hållbar.
Läs mer på https://smartyta.se/

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Linköping

Johan Carlfjord

Telefon: 013-560 33 22
E-post: [email protected]

Bjurfors Linköping

Telefon: 013-560 33 20
E-post: [email protected]

Guider & Tips