Nybyggnadsprojekt
Södra Drottningmarken - Nyproducerade hus i vackra Vadstena!

Södra Drottningmarken, Vadstena kommun

1 av 8 hus sålda.

Välkommen till Vadstena där historiens vingslag genomsyrar den anrika ortens karaktär med landmärken som Rödtornet, Mårten Skinnares hus, Vadstena slott och Vadstena kloster som attraherar långväga besökare. Låg bebyggelse och kullerstensgator ger en mysig och trivsam småstadskänsla där man gärna promenerar även som bofast längs de turistattraktiva stråken.
På Södra Drottningmarken kommer nu åtta nya bostäder i parhusform (äganderätt) byggas med fantastiskt fin karaktär, ett näst intill underhållsfritt yttre och modern interiör med härliga ljusflöden genom stora fönsterpartier och generös takhöjd. Inredningen håller en hög grundstandard med möjlighet till vissa tillval och materialval efter eget tycke och smak.
Parhusen består av två hustyper, hus A och hus B. Bostäderna är fint planerade med en genomtänkt planlösning där öppna sällskapsytor skapar goda ytor för umgänge, tilltagna sovrum samt två badrum och ett klädvårdsrum i vardera hus. Husen håller en hög grundstandard med parkettgolv, målade väggar, kaklade badrum samt Marbodalkök. En köpare ges möjlighet att själv påverka och välja vissa delar efter framtagna tillval. Tillval kommer bland annat finnas för golv, målade väggar i valfri kulör, badrum med antingen kakel och klinker alt plastmatta samt möjligheten att tillsammans med Marbodal sitta ner och hitta det kök som faller er i smaken utefter grundritningen. Vissa tillval kommer även finnas för utemiljön.

Hus A
För den som söker en enplansvilla, funktionellt utformad, är denna bostad om 109 kvm att rekommendera. Kök och vardagsrum utgör husets hjärta med öppna ytor för socialt umgänge och fönsterpartier som ger ett vackert ljus till rummet. Här finns möjligheten för 3 bra sovrum, 2 badrum samt separat klädvårdsrum. Förvaring erbjudas i garderober som placeras ut i de rum en köpare önskar.

Hus B
Här är den perfekta familjevillan! Med 174 kvm fördelade över 2 plan finner ni är ett socialt entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, 5 bra sovrum, två badrum, klädvårdsrum samt ett ytterligare allrum på övre plan med utgång till balkong mot trädgården. Förvaringsmöjligheter erbjuds i garderober samt en rymlig klädkammare på övre plan.

Trädgården kommer att ligga med ett trevligt söderläge och kommer vara grovplanerad vid köp. Vid entrésidan finner ni en tillhörande carport med ett isolerat förråd om 9 kvm där det även kommer finnas underhållsvärme i form av el-element. Fasadbelysning vid entré, carport, uteplats och vid balkongen finns som standard och vid groventrén kommer vattenutkastaren placeras.
Läget mot och i omgivningarna är härligt med promenadavstånd till stadskärnan och med vy mot det vackra slättlandskapet som omsluter. Barnvänlig miljö med närhet till barnomsorg, kommunikationer och serviceutbud som underlättar livspusslet och husen och läget passar även paret utan barn som vill bo modernt och nytt på lyxiga ytor.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Motala

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Motala

Emilia Hjort

Telefon: +46761331838
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Motala

Telefon: 0141-10 98 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips