Svensk Fastighetsförmedling Motala

Svensk Fastighetsförmedling Motala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Borgmästaretorget 3C, Motala, Motala kommun

Borgmästaretorget 3C

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

585 000 kr

39 m²

1.5 rum

2 559 kr/mån

15 000 kr/m²

På Borgmästaretorget 3c ligger denna fina och smart planerade minitvåa belägen. Här samsas kök, sovrum, vardagsrum och duschrum på 39 bra planerade kvadratmeter. Vardagsrummet är rymligt och skapar plats för både stor soffa och matplats. Intill vardagsrummet hittar du det praktiska sovrummet. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spishäll och ugn. Duschrummet är stamrenoverat i stilrent kakel och klinker. Till lägenheten hör även ett källarförråd och i föreningens gemensamma trädgård finns uteplats och grönytor. Är du intresserad av träning eller bara en skön promenad så ligger Bondebacka i närheten med fina motionsspår. Cykelbana finns ner till Varamon där du har härliga promenadstråk längs Vättern. Motala sjöstad har mycket att erbjuda dig som invånare! Här hittar du bland annat nordens största insjöbad Varamon, ta en tur på Göta Kanal och upptäck de unika slussarna, besök våra naturreservat eller bara ta en kaffe på ett av våra Caféer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Storgatan 19A, Storgatan, Motala kommun

Storgatan 19A

Lägenhet
Storgatan, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

825 000 kr

46 m²

2 rum

3 916 kr/mån

17 935 kr/m²

På Storgatan 19a finner ni nu en fantastiskt fin tvåa med attraktivt hörnläge och genomgående fräsch interiör. På 46 genomtänkta kvadratmeter finner ni allt ni kan behöva med bra planlösning. Ni kliver in i hallen vid entrén där plats finns att hänga av sig ytterkläderna. I vardagsrummet ges gott om plats för soffa, tv samt mindre matbord, här finns också en praktisk klädkammare/förråd. Hörnläget och fönster åt två vädersträck ger ett fint ljus till rummet. Sovrummet är tilltaget och har plats för dubbelsäng samt förvaring i klädkammare. Köket är smakfullt renoverat och erbjuder praktiska ytor för matlagning samt plats för ett mindre matbord. Till sist finner ni ett fräscht duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Till lägenheten följer två lägenhetsförråd i källaren och föreningens gemensamma tvättstuga finner ni i källaren av detta hus. Här bor ni på en central adress längs med den alléklädda Storgatan och med närhet till allt! Fina cykelvägar tar er enkelt in till Motala city med dess utbud av butiker, caféer och restauranger eller till underbara Varamon med kilometerlång sandstrand. Matbutik och lasarettet finns inom bekväma avstånd och vid Lyckornas centrum finner ni en mysig kvarterskrog. Närheten till buss gör det enkelt för dig som är i behov av att pendla. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Lilla Kärr 3, Motala, Mjölby kommun

Lilla Kärr 3

Fritidshus
Motala, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

1 595 000 kr

55 m²

4 rum

1 717 m² tomt

Mitt ute i det vackra landskapet bland skog och åkrar finns detta härliga läge och denna charmiga fastighet med ursprung från tidigt 1800-tal. På generös tomt samsas prydlig och välordnad grönska med lekfulla plana gräsytor, uteplatser och fruktträd. En sann idyll för ett trivsamt sommarparadis med möjlighet att bo långa säsonger med naturen som nära granne. Här växlar vyerna mellan skog och öppna fält vilket ger naturskön karaktär och variation över årstider. Närheten till Blå lagunen förgyller sommardagarna i det svalkande, hit kommer du på mindre än 5 min med bil. En separat infart ger stor yta för parkering vid sidan av husen. Via stensatt gång som inramas av prydliga rabatter och grindpar tar man sig till fastigheten. Här finns ett uthus med bra förvaringsdelar eller varför inte verkstad eller hönshus. På ena ytterväggen har man byggt ett takat utrymme som ger bra med extra förvaring ute. Huvudbyggnaden är till stor del renoverad och har fått ett fantastiskt fint uttryck med en ”american porch” längs långsidorna på huset vilket ger takad plats att njuta av utblickarna från två väderstreck. Det är även en praktisk och välkomnande yta som även erbjuder skugga soligare dagar. Hallen är ljus och luftig med nyare tillbyggd förstukvist som ger plats för avhängning. Rakt fram nås ett mysigt kök med äldre detaljer av vedspis och trägolv som återfinns husets helhet. Ett trivsamt allrum utgör den naturliga samlingspunkten med fina ljusinsläpp, utgång till utemiljö samt öppen spis. I andra delen ryms ytterligare allrum som nyttjas som matrum med access till ett sovrum samt badrum. En trappa upp finns tilltalande yta med snedtak och fler rumsmöjligheter med fönster åt två håll och möjligheter att dela av. Trädgård och utemiljö har gott om möjligheter och erbjuder både lummig trädgrönska i form av äppleträd och plommonträd samt fina uteplatser. De vackra omgivningarna präglar känslan såväl inne som ute och det ges gott om utflyktsmål i närområde. Här finns Boställets vedugnsbageri, Vätterns vatten och Omberg inom lagom räckhåll med utbud även av gårdsbutiker och rekreationsupplevelser i skog och mark.

  • Plus
  • Uteplats
Borensvägen 171, Borenshult, Motala kommun
  • Budgivning pågår

Borensvägen 171

Villa
Borenshult, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

995 000 kr

115 m²

5 rum

819 m² tomt

Högt beläget i området med fin utsikt där sjön Boren skymtar mellan trädkronorna finner ni en fastighet med trevligt hörnläge och grönskande natur som angränsar intill trädgården. Här bor ni med en trivsam ”landetkänsla” i utkanten av Motala och med perfekt läge för den som pendlar mot Borensberg och Linköping. En uppvuxen trädgårdstomt omger huset och här erbjuds uteplats under tak samt flera bodar för förvaring och carport. Via en inglasad altan kliver ni in i bostaden som välkomna med hall vid entrén som har access till duschrum. Vidare når ni köket intill vänster samt ett ljust trivsamt matrum. Från matrummet tar ni er vidare in till två rymliga sällskapsrum där det ena rummet även passar utmärkt som sovrum. En trappa upp möts ni av möblerbar hall med access till förvaring i kattvind. De två sovrummen är väl tilltagna varav det ena har förvaring i kattvind och det andra i garderob. Källarplanet fördelas över tvättstuga med wc, handfat och badkar, ett inrett rum för hobbyverksamhet eller gästrum samt diverse förvaringsutrymmen. Här bor ni i ett tryggt och attraktivt villaområde med lugn omgivning och närhet till naturen. Från huset promenerar man ner till sjön Boren och den allmänna badplatsen med gräsplan, brygga och grillplats. Karshult naturreservat och Sjöbo-knäppans naturreservat med badplats (Rävabacken) erbjuder fina strövområden liksom promenadstråken längs med Göta kanal. Utöver den vackra naturen i närområdet finns även fin idrottsförening, Borens IK. Skolgårda skola årskurs 1-9 samt förskolan Karshult(200 m från bostaden) finns inom gångavstånd i området och stadsbussar tar er vidare runt i Motala. För den som arbetar i Linköping ligger vägen endast ett par minuter bort vilket underlättar pendlingen. Välkommen på visning!

Östermalmsgatan 37B, Östermalm, Motala kommun

Östermalmsgatan 37B

Lägenhet
Östermalm, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

550 000 kr

44 m²

1 rum

3 021 kr/mån

12 500 kr/m²

Med ett centralt och attraktivt läge med gångavstånd till resecentrum, Platengymnasiet samt Motalas stadskärna finner ni denna unika vindslägenhet. Bostadens yta är synnerligen väldisponerad och varje kvadratmeter är väl nyttjad. Med närmare 2,50 i takhöjd ges extra rymd till bostaden och ett fint ljusinsläpp från fönstret. Öppen social planlösning där kök och sällskapsrum skapar luftiga umgängesytor och mycket bra förvaring erbjuds i platsbyggd garderobsvägg. Separat sovrum med plats för säng och sängbord ligger avskilt och delas av mot sällskapsrummet med skjutdörr. Entréhallen har plats för att hänga av ytterkläder och förvaring i inbyggd garderob. Från hallen finns access till helkaklat duschrum. Som ensam lägenhet på våningsplanet bor ni här utan grannar vägg i vägg. Bekvämt beläget på samma våningsplan finns två lägenhetsförråd att nyttja som följer lägenheten. Här är bostaden för dig som vill bo bra och billigt med låg avgift! Perfekt för dig som är student och vill ha nära till Platengymnasiet, som en första bostad eller övernattningslägenhet då närheten till resecentrum är praktiskt för den som veckopendlar. I föreningen finns två gemensamma tvättstugor samt i källaren på Östermalmsgatan 37c finns en gemensam lokal med övernattningsmöjligheter, perfekt som komplement till lägenheten om familj eller vänner kommer på besök. En mysig innergård med grillmöjligheter är ett plus sommartid. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Plus
Borensvägen 127, Borenshult, Motala kommun

Borensvägen 127

Villa
Borenshult, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

2 195 000 kr

116 m²

4 rum

1 045 m² tomt

Välkommen till Borenshults lummiga och naturnära bostadskvarter. Här bor ni i ett uppvuxet villaområde med både skog och vatten med gångavstånd från bostäderna och vackra miljöer kring Boren och Göta kanal. På Borensvägen 127 finner ni denna trevlig villa med källare och stor trädgård med härligt läge och sjöglimt mot Borensjön från övervåningen. Denna villa disponerar 116 kvm boarea och 116 kvm biarea på ett smakfullt sätt med stora sociala ytor och möjlighet till fyra sovrum. Vi välkomnas in till denna härliga villa av en stor hall med goda möjligheter att hänga av sig ytterkläderna tack vare den tilltagna garderoben med spegeldörrar. Till höger finner ni det stora köket som för stunden genomgår en renovering. Till vänster från hallen möts ni av det stora och ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Här finns det gott om plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. I anslutning till vardagsrummet är den trevliga inglasade altanen. Här kan ni njuta av middagar från tidig vår till sen höst tack vare infravärmen. På entréplan finner ni även ett badrum och två stora sovrum med plats för dubbelsäng och mycket god förvaring tack vare de platsbyggda garderoberna. Vidare upp till övervåningen möts ni av ett trevligt sovrum med sjöglimt, en toalett samt garderob. Källarplanet stora yta erbjuder ett stort hobbyrum som idag används som träningsrum, ett sovrum, tvättstuga, pannrum samt ett stort garage som håller bilen varm året runt. Här bor ni i ett tryggt och attraktivt villaområde med lugn omgivning och närhet till naturen. Från huset promenerar man ner till sjön Boren för bad och fiske och en liten längre promenad bort finner ni Sjöbo-knäppans naturreservat som erbjuder fina strövområden liksom promenadstråken längs med Göta kanal. Skola och förskola finns i området och stadsbussar som tar er vidare runt Motala. För den som arbetar i Linköping ligger vägen endast ett par minuter bort vilket underlättar pendlingen. Varmt välkommen till detta fina hem!

Hästhagsgatan 26, Motala, Motala kommun

Hästhagsgatan 26

Villa
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

3 195 000 kr

177,1 m²

8 rum

744 m² tomt

Varmt välkommen till Hästhagsgatan 26! Med ett trivsamt hörnläge, i ett lugnt och omtyckt bostadskvarter, finns nu chansen att förvärva denna smakfulla villa. Huset präglas av stora sociala ytor, ljusa rum och en välstämd färgskala vilket ger ett stilrent intryck. Denna villa är uppförd 1954 och har byggts ut och löpande renoverats med charmen bevarad. Vi välkomnas in av en ljus och öppen hall som avläser hela entréplan. Ett slående djup känns av här tack vare en öppen planlösning mot den nya tillbyggnaden av bostaden. Rakt fram möts ni av köket som smakfullt har renoverats i tidslösa färger. Här finns full maskinell utrustning, bra arbetsytor och förvaring i både skåp och skafferi. Den trevliga köksön bidrar till en härlig känsla och plats för sociala tillställningar. Vidare från köket möts ni av det stora vardagsrummet. Här finns det gott om ytor för både matbord och soffa samt access till altanen på baksidan. Vardagsrummet får ett härligt ljus tack vare fönster från tre väderstreck. I anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum med charmiga skjutdörrar. Här finns gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Vid önskemål går det med enkla medel att dela upp detta till två stycken sovrum. Utöver dessa utrymmen på entréplan så finner ni ett till sovrum, tv-rum och ett fräscht duschrum i kakel och klinker. Vidare till övervåningen så möts ni av ett rymligt allrum. Här finns plats för soffa och en kontorsdel. Två stycken sovrum finner ni här med som båda har ljusa och fina ytskikt och bra förvaring i kattvindar. Källarplanet erbjuder goda förvaringsmöjligheter i både förråd och matkällare. Här finns även ett allrum, badrum/relax med jacuzzi och bastu samt en praktisk tvättstuga med stora ytor och maskinell utrustning bestående av tvättmaskin och torktumlare. Trädgården är optimal för familjen som önskar lättskötta ytor med ändock tilltagna ytor. För den trädgårdsintresserade kan tomten vidareutvecklas med rabatter och odlingslådor och för barnen med spring i benen är detta ett fantastiskt läge. En stor altan ger plats för både matbord, grillen, loungegrupp och solstolar. Helheten ger ett fantastiskt tillfälle att ta del av ett hemtrevligt hem med genomgående fräscha och enhetliga ytor i en tilltalande del av Motala. Med kort promenadavstånd till skola och förskola, fotbollsplaner och cykelavstånd till badplatser vid Varamons underbara strand och vatten finner ni denna bostad! Varmt välkomna att anmäla erat intresse!

  • Uteplats
Rödkällaregatan 6, Motala, Motala kommun

Rödkällaregatan 6

Villa
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

2 195 000 kr

99 m²

4 rum

814 m² tomt

Välkommen till Rödkällaregatan 6! På en lugn gata i ett populärt och familjärt bostadsområde finner ni här en gedigen välbyggd villa i 1 1/2 plan med källare. Husets 99 kvm är smart planerade med ett socialt entréplan och ett privat övre plan där bostadens sovrum finns placerade. Ni kliver in till den ljusa hallen med gott om plats för ytterkläder. Till vänster möts ni av köket som erbjuder got om förvaring, arbetsytor och plats för matbord. I anslutning till köket finns det stora vardagsrummet med vackert parkettgolv. Här finns gott om plats för sociala tillställningar och access till bostadens inglasade altan. Utöver dessa utrymmen finns även en wc som renoverades 2019. Vidare på övervåningen så finner ni den privata delen av bostaden med två stycken stora sovrum. Här finner ni även det trevliga badrummet som också renoverades 2019. I källaren finns gott om plats till förvaring. Tvättstugan finns även här med goda arbetsytor samt tillgång till bastu och dusch. Vidare på fastigheten så finns det ett garage och carport. Här finns det plats för både förvaring och bilar. Trädgården är uppvuxen med både träd och buskar. Här finns även en stenlagd uteplats till härliga sommardagar. I Duvedal bor ni bekvämt med närhet till det mesta som Motala har att erbjuda. Med gångavstånd från bostaden finner ni bra kommunikationer, matbutik och bageri i verkstadsområdet, Göta Kanal med vackra promenadstråk och café samt även sporthall med simhall och bowling. I området ligger Platengymnasiet, Karin Boyeskolan (F-9) samt förskolan Parken. Bondebacka bidrar med det lummiga och naturrika i området där ni finner fina elljusspår, utomhusgym och frisbeegolfbana. Från området finns bra cykelvägar till centrum, resecentrum med Östgötapendeln, Bråstorps handelsområde och Varamons vackra sandstrand. Varmt välkomna att anmäla erat intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Stjärnorpsgatan 22, Motala, Motala kommun

Stjärnorpsgatan 22

Villa
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

2 295 000 kr

132 m²

6 rum

1 013 m² tomt

Varmt välkommen till Stjärnorpsgatan 22 och denna charmiga 30-talsvilla. I trevliga villakvarter finner ni nu denna villa till salu. Villan fördelas över 6 rum och kök vilket ger bra möjligheter för barnfamiljen eller den som önskar hemmakontor. Trädgården är lättskött och här finns bra möjligheter för den odlingsintresserade. Entréplanet bjuder in till umgänge med planlösning planlösning där man kan gå från rum till rum och som tillsammans skapar ett socialt och trivsamt plan. Köket är välskött och erbjuder bra förvaring och arbetsytor. Från köket tar du dig till matsalen med utgång till bostadens baksida och trädäck. Intill matsalen ligger vardagsrummet som ger plats för både soffgrupp, matbord och tv för den som önskar. Vardagsrummet ges ett härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck. I övrigt på entréplanet hittar du ett badrum i kakel och klinker samt bra förvaring i garderober. En trappa upp finner ni tre väl tilltagna sovrum som enkelt kan omvandlas till både kontor eller hobbyrum. Här finner ni även ett duschrum, en hall med utgång till balkongen samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. I bostadens källare hittar du en tvättstuga, två bra matkällare/förråd, en praktiskt vinkällare under trappen, ett inrett sovrum med golvvärme, pannrummet samt ett stort garage! Trädgården är i bra ordning och bilen/bilarna parkeras på en grusad uppfart som tar dig till garaget. Här bor ni i ett trivsamt bostadsområde med närhet till natur och fina motionsspår. Med buss tar ni er enkelt in till centrum och i närheten av bostaden finner ni kiosk, mack och pizzeria. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Offerbyvägen 14, Motala, Motala kommun

Offerbyvägen 14

Villa
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

2 795 000 kr

152 m²

6 rum

948 m² tomt

Varmt välkommen till Offerbyvägen 14 och denna gedigna 50-talsvilla! Perfekt familjevilla i lugnt och omtyckt kvarter. Huset har stor potential med flera rum som skapar möjlighet att utvecklas och inredas utifrån den boendes intresse. Här välkomnas du av en hall med bra avhängningsmöjligheter till höger i anslutande klädkammare. Vidare till höger hittar du vardagsrummet med tilltalande fiskbensparkett och braskamin. I övrigt på entréplan finns ett stort sovrum, ett duschrum i kakel och klinker samt ett matrum i anslutning till köket. Från köket kommer ni vidare ut till den inglasade altanen med rogivande utsikt över åkermark och Borensjön. Den inglasade altanen leder dig ut till trädäcket där du kan njuta av ett bad i jacuzzin. Här ifrån tar ni er även ut till den välskötta trädgården. En trappa upp finner ni en väl tilltagen hall med möbleringsmöjligheter, tre bra sovrum samt en Wc. På övre plan finns gott om förvaring i kattvindar. I källarplanet finns idag en väl tilltagen tvättstuga med torkrum i anslutning. Här finns också bastu, duschrum/pannrum, ett hobbyrum med inbjudande känsla för trevliga kvällar. I övrigt finns gott om förvaringsmöjligheter i form av bland annat matkällare. Från trädäcket, altanen och trädgården kan du följa årstidens skiftningar iden intilliggande miljön med sädesfält, sjö och skog. I trädgården finns bra möjligheter för den odlingsintresserade. I övrigt på fastigheten finns ett äldre friliggande garage samt en redskapsbod. Här bor ni i ett tryggt och attraktivt villaområde med lugn omgivning och närhet till naturen. Från huset promenerar man ner till sjön Boren på ett par minuter och Sjöbo-knäppans naturreservat erbjuder fina strövområden liksom promenadstråken längs med Göta kanal. Skola och förskola finns i området och stadsbussar som tar er vidare runt Motala. Liten bit bort från huset finns en lekpark och fotbollsplan, perfekt för barnen att leka vid. För den som arbetar i Linköping ligger vägen endast ett par minuter bort vilket underlättar pendlingen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Sjögatan 28B, Centrum, Motala kommun

Sjögatan 28B

Villa
Centrum, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

3 695 000 kr

210 m²

7 rum

581 m² tomt

Gedigen familjevilla med ett fantastiskt läge på Sjögatan, med direkt närhet till vattnet och promenadavstånd till Motalas stadskärna. Denna trivsamma villa är belägen i rofyllda villakvarter med trivsamt grannskap och idyllisk omgivning. Huset har ursprungligen varit ett flerbostadshus men som med åren gjorts om till en stor familjevilla med en separat lägenhet för uthyrning. Detta öppnar upp för den som antingen vill behålla huset som det är, göra om det till fler lägenheter alternativ göra om det till en enda stor familjebostad om dryga 200 kvm. Huset har flera fina bevarade detaljer som trägolv, fiskbensparkett, öppen spis samt tilltagen takhöjd som tillsammans med stora fönster skapar rymliga ljusa rum. Entréplanet fördelas över ett stort kök med en öppen planlösning mot ett allrum med stora fönsterpartier, fint trägolv och braskamin. Vidare finner ni två sovrum, ett helkaklat duschrum samt en rymlig entréhall. Intill köket har en trappa byggts för att nå det övre planet där ytterligare sovrum finns samt ett härligt sällskapsrum med stora fönster, utgång till balkong och en öppen spis. Från trapphuset når ni den separata lägenheten där ni kliver in i en stor hall som har access till köket med matplats, ett stort rum samt helkaklat duschrum. I källarplanet har en relaxavdelning byggts där det finns plats för en loungegrupp intill bastun och där det även finns tillgång till dusch och wc. Vidare i källarplanet finns bra förvaringsutrymmen, tvättstuga, torkrum och pannrum. Huset omges av en trivsam trädgårdsmiljö med ett härligt poolområde där poolen omges av terrasser i etage, spabad och grönska. Här njuter man av bad soliga dagar, grillkvällar och en lagom stor trädgård att ta hand om. Bostadens sjönära läge bjuder in till trevlig promenadstråk längs med Vättern men även möjligheten till ett kvällsdopp en varm sommarkväll. Via cykelvägar tar man sig på några minuter till Råssnäs fina naturområde med bad och andra aktiviteter och följer man cykelvägen åt andra håller når ni centrum med dess utbud samt hamnen och restauranger. För den som pendlar tar man sig enkelt till tågstationen via centrum. Välkommen att trivas på Sjögatan 28b!

Visar alla 11