Mäklare Edvin Hellqvist

Edvin Hellqvist

Om mig

I min yrkesroll är noggrannhet och engagemang något som genomsyrar mitt arbetssätt som mäklare som leds av fokus på trygghet i affären och bäst betalt. Valet av mäklare har direkt påverkan på ditt resultat och slutpris, och tack vare mitt breda kontaktnät och Svensk Fastighetsförmedlings unika sätt att genomföra bostadsaffären kan jag skapa rätt förutsättningar för det optimala utfallet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Borgmästaretorget 3C, Motala, Motala kommun

Borgmästaretorget 3C

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

585 000 kr

39 m²

1.5 rum

2 559 kr/mån

15 000 kr/m²

På Borgmästaretorget 3c ligger denna fina och smart planerade minitvåa belägen. Här samsas kök, sovrum, vardagsrum och duschrum på 39 bra planerade kvadratmeter. Vardagsrummet är rymligt och skapar plats för både stor soffa och matplats. Intill vardagsrummet hittar du det praktiska sovrummet. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spishäll och ugn. Duschrummet är stamrenoverat i stilrent kakel och klinker. Till lägenheten hör även ett källarförråd och i föreningens gemensamma trädgård finns uteplats och grönytor. Är du intresserad av träning eller bara en skön promenad så ligger Bondebacka i närheten med fina motionsspår. Cykelbana finns ner till Varamon där du har härliga promenadstråk längs Vättern. Motala sjöstad har mycket att erbjuda dig som invånare! Här hittar du bland annat nordens största insjöbad Varamon, ta en tur på Göta Kanal och upptäck de unika slussarna, besök våra naturreservat eller bara ta en kaffe på ett av våra Caféer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Storgatan 19A, Storgatan, Motala kommun

Storgatan 19A

Lägenhet
Storgatan, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

825 000 kr

46 m²

2 rum

3 916 kr/mån

17 935 kr/m²

På Storgatan 19a finner ni nu en fantastiskt fin tvåa med attraktivt hörnläge och genomgående fräsch interiör. På 46 genomtänkta kvadratmeter finner ni allt ni kan behöva med bra planlösning. Ni kliver in i hallen vid entrén där plats finns att hänga av sig ytterkläderna. I vardagsrummet ges gott om plats för soffa, tv samt mindre matbord, här finns också en praktisk klädkammare/förråd. Hörnläget och fönster åt två vädersträck ger ett fint ljus till rummet. Sovrummet är tilltaget och har plats för dubbelsäng samt förvaring i klädkammare. Köket är smakfullt renoverat och erbjuder praktiska ytor för matlagning samt plats för ett mindre matbord. Till sist finner ni ett fräscht duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Till lägenheten följer två lägenhetsförråd i källaren och föreningens gemensamma tvättstuga finner ni i källaren av detta hus. Här bor ni på en central adress längs med den alléklädda Storgatan och med närhet till allt! Fina cykelvägar tar er enkelt in till Motala city med dess utbud av butiker, caféer och restauranger eller till underbara Varamon med kilometerlång sandstrand. Matbutik och lasarettet finns inom bekväma avstånd och vid Lyckornas centrum finner ni en mysig kvarterskrog. Närheten till buss gör det enkelt för dig som är i behov av att pendla. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Lilla Kärr 3, Motala, Mjölby kommun
  • Idag kl 13:00

Lilla Kärr 3

Fritidshus
Motala, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

1 595 000 kr

55 m²

4 rum

1 717 m² tomt

Mitt ute i det vackra landskapet bland skog och åkrar finns detta härliga läge och denna charmiga fastighet med ursprung från tidigt 1800-tal. På generös tomt samsas prydlig och välordnad grönska med lekfulla plana gräsytor, uteplatser och fruktträd. En sann idyll för ett trivsamt sommarparadis med möjlighet att bo långa säsonger med naturen som nära granne. Här växlar vyerna mellan skog och öppna fält vilket ger naturskön karaktär och variation över årstider. Närheten till Blå lagunen förgyller sommardagarna i det svalkande, hit kommer du på mindre än 5 min med bil. En separat infart ger stor yta för parkering vid sidan av husen. Via stensatt gång som inramas av prydliga rabatter och grindpar tar man sig till fastigheten. Här finns ett uthus med bra förvaringsdelar eller varför inte verkstad eller hönshus. På ena ytterväggen har man byggt ett takat utrymme som ger bra med extra förvaring ute. Huvudbyggnaden är till stor del renoverad och har fått ett fantastiskt fint uttryck med en ”american porch” längs långsidorna på huset vilket ger takad plats att njuta av utblickarna från två väderstreck. Det är även en praktisk och välkomnande yta som även erbjuder skugga soligare dagar. Hallen är ljus och luftig med nyare tillbyggd förstukvist som ger plats för avhängning. Rakt fram nås ett mysigt kök med äldre detaljer av vedspis och trägolv som återfinns husets helhet. Ett trivsamt allrum utgör den naturliga samlingspunkten med fina ljusinsläpp, utgång till utemiljö samt öppen spis. I andra delen ryms ytterligare allrum som nyttjas som matrum med access till ett sovrum samt badrum. En trappa upp finns tilltalande yta med snedtak och fler rumsmöjligheter med fönster åt två håll och möjligheter att dela av. Trädgård och utemiljö har gott om möjligheter och erbjuder både lummig trädgrönska i form av äppleträd och plommonträd samt fina uteplatser. De vackra omgivningarna präglar känslan såväl inne som ute och det ges gott om utflyktsmål i närområde. Här finns Boställets vedugnsbageri, Vätterns vatten och Omberg inom lagom räckhåll med utbud även av gårdsbutiker och rekreationsupplevelser i skog och mark.

  • Plus
  • Uteplats
Borensvägen 127, Borenshult, Motala kommun

Borensvägen 127

Villa
Borenshult, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

2 195 000 kr

116 m²

4 rum

1 045 m² tomt

Välkommen till Borenshults lummiga och naturnära bostadskvarter. Här bor ni i ett uppvuxet villaområde med både skog och vatten med gångavstånd från bostäderna och vackra miljöer kring Boren och Göta kanal. På Borensvägen 127 finner ni denna trevlig villa med källare och stor trädgård med härligt läge och sjöglimt mot Borensjön från övervåningen. Denna villa disponerar 116 kvm boarea och 116 kvm biarea på ett smakfullt sätt med stora sociala ytor och möjlighet till fyra sovrum. Vi välkomnas in till denna härliga villa av en stor hall med goda möjligheter att hänga av sig ytterkläderna tack vare den tilltagna garderoben med spegeldörrar. Till höger finner ni det stora köket som för stunden genomgår en renovering. Till vänster från hallen möts ni av det stora och ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Här finns det gott om plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. I anslutning till vardagsrummet är den trevliga inglasade altanen. Här kan ni njuta av middagar från tidig vår till sen höst tack vare infravärmen. På entréplan finner ni även ett badrum och två stora sovrum med plats för dubbelsäng och mycket god förvaring tack vare de platsbyggda garderoberna. Vidare upp till övervåningen möts ni av ett trevligt sovrum med sjöglimt, en toalett samt garderob. Källarplanet stora yta erbjuder ett stort hobbyrum som idag används som träningsrum, ett sovrum, tvättstuga, pannrum samt ett stort garage som håller bilen varm året runt. Här bor ni i ett tryggt och attraktivt villaområde med lugn omgivning och närhet till naturen. Från huset promenerar man ner till sjön Boren för bad och fiske och en liten längre promenad bort finner ni Sjöbo-knäppans naturreservat som erbjuder fina strövområden liksom promenadstråken längs med Göta kanal. Skola och förskola finns i området och stadsbussar som tar er vidare runt Motala. För den som arbetar i Linköping ligger vägen endast ett par minuter bort vilket underlättar pendlingen. Varmt välkommen till detta fina hem!

Stjärnorpsgatan 22, Motala, Motala kommun

Stjärnorpsgatan 22

Villa
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

2 295 000 kr

132 m²

6 rum

1 013 m² tomt

Varmt välkommen till Stjärnorpsgatan 22 och denna charmiga 30-talsvilla. I trevliga villakvarter finner ni nu denna villa till salu. Villan fördelas över 6 rum och kök vilket ger bra möjligheter för barnfamiljen eller den som önskar hemmakontor. Trädgården är lättskött och här finns bra möjligheter för den odlingsintresserade. Entréplanet bjuder in till umgänge med planlösning planlösning där man kan gå från rum till rum och som tillsammans skapar ett socialt och trivsamt plan. Köket är välskött och erbjuder bra förvaring och arbetsytor. Från köket tar du dig till matsalen med utgång till bostadens baksida och trädäck. Intill matsalen ligger vardagsrummet som ger plats för både soffgrupp, matbord och tv för den som önskar. Vardagsrummet ges ett härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck. I övrigt på entréplanet hittar du ett badrum i kakel och klinker samt bra förvaring i garderober. En trappa upp finner ni tre väl tilltagna sovrum som enkelt kan omvandlas till både kontor eller hobbyrum. Här finner ni även ett duschrum, en hall med utgång till balkongen samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. I bostadens källare hittar du en tvättstuga, två bra matkällare/förråd, en praktiskt vinkällare under trappen, ett inrett sovrum med golvvärme, pannrummet samt ett stort garage! Trädgården är i bra ordning och bilen/bilarna parkeras på en grusad uppfart som tar dig till garaget. Här bor ni i ett trivsamt bostadsområde med närhet till natur och fina motionsspår. Med buss tar ni er enkelt in till centrum och i närheten av bostaden finner ni kiosk, mack och pizzeria. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Offerbyvägen 14, Motala, Motala kommun

Offerbyvägen 14

Villa
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala

2 795 000 kr

152 m²

6 rum

948 m² tomt

Varmt välkommen till Offerbyvägen 14 och denna gedigna 50-talsvilla! Perfekt familjevilla i lugnt och omtyckt kvarter. Huset har stor potential med flera rum som skapar möjlighet att utvecklas och inredas utifrån den boendes intresse. Här välkomnas du av en hall med bra avhängningsmöjligheter till höger i anslutande klädkammare. Vidare till höger hittar du vardagsrummet med tilltalande fiskbensparkett och braskamin. I övrigt på entréplan finns ett stort sovrum, ett duschrum i kakel och klinker samt ett matrum i anslutning till köket. Från köket kommer ni vidare ut till den inglasade altanen med rogivande utsikt över åkermark och Borensjön. Den inglasade altanen leder dig ut till trädäcket där du kan njuta av ett bad i jacuzzin. Här ifrån tar ni er även ut till den välskötta trädgården. En trappa upp finner ni en väl tilltagen hall med möbleringsmöjligheter, tre bra sovrum samt en Wc. På övre plan finns gott om förvaring i kattvindar. I källarplanet finns idag en väl tilltagen tvättstuga med torkrum i anslutning. Här finns också bastu, duschrum/pannrum, ett hobbyrum med inbjudande känsla för trevliga kvällar. I övrigt finns gott om förvaringsmöjligheter i form av bland annat matkällare. Från trädäcket, altanen och trädgården kan du följa årstidens skiftningar iden intilliggande miljön med sädesfält, sjö och skog. I trädgården finns bra möjligheter för den odlingsintresserade. I övrigt på fastigheten finns ett äldre friliggande garage samt en redskapsbod. Här bor ni i ett tryggt och attraktivt villaområde med lugn omgivning och närhet till naturen. Från huset promenerar man ner till sjön Boren på ett par minuter och Sjöbo-knäppans naturreservat erbjuder fina strövområden liksom promenadstråken längs med Göta kanal. Skola och förskola finns i området och stadsbussar som tar er vidare runt Motala. Liten bit bort från huset finns en lekpark och fotbollsplan, perfekt för barnen att leka vid. För den som arbetar i Linköping ligger vägen endast ett par minuter bort vilket underlättar pendlingen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus

Visar alla 6