Nybyggnadsprojekt
Solhöjden - Nybodavägen

Solhöjden, Sigtuna kommun

Fantastisk möjlighet för dig som själv vill bestämma hur ditt boende ska vara och vad som passar din familj. Antingen köper du en tomt (pris från 2 490 000 kr) där du kan välja ditt favorithus bland 27 olika hustyper från A-hus eller så köper du ett färdigt "paket" (pris från 4 495 000 kr) där du väljer tomt med ett redan utvalt hus av modellerna Ängsgården, Ekbacken, Älvsåker eller Lyckeskär. Till alla hustyper går det att få antingen carport eller garage. Oavsett vilket hus du väljer finns det gott om plats för både familj och vänner.

Läget i Steningehöjden är ett av de bättre och för att få familjepusslet att gå ihop så underlättar det såklart att det finns både förskola och skola åk F-7 (inom några år ska det även finns åk 8-9) i området. Att känslan också är att bo på landet men ändå centralt gör inte saken sämre. Naturen runt omkring gör att du bara behöver gå några steg för att komma ut på en joggingtur i grönskan. Sporthallen i området är specialanpassad för basket och gymnastik. På promenadavstånd finns Steninge Slottsby med Stenladan där du kan ta en fika eller äta en bit mat för att sedan gå vidare till Steningebadet och ta ett dopp. Inte långt från Steningehöjden ligger också Midgårdsvallen, Nordens första utomhusbad med biologisk rening. Handla mat kan du göra både i Sigtuna stad, Valsta och Märsta. Det finns ett stort utbud av matbutiker. I Sigtuna stad kan du strosa längs vattnet på sommaren och ta en glass på hamnkrogen Våfflan eller gå och shoppa i någon av klädbutikerna som ligger i Märsta Centrum.

Från Steningehöjden är det inte mer än ca 10 min bussfärd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Central . Du tar dig också med lätthet till Arlanda och Uppsala.

I priserna för tomt 1 – 12 ingår det som behövs för att kunna bygga ett hus på tomten, marken är alltså förberedd för husbyggnation enligt beviljat marklov.
Observera att även följande ingår i tomtpriset:
VA-anslutning
El-anslutning
Fiber

I priserna för tomt 13 – 36 med ett förutbestämt hus innebär att du flyttar in i ett nyckelfärdigt hus byggt på en totalentreprenad med A-hus. Priserna är totalpriser där det enda som tillkommer är dina egna tillval utöver den höga grundstandarden. Det som återstår för dig att göra när huset är klart är utvändig slutmålning samt finplanering av tomten. Kontakta oss för en mer utförlig beskrivning av allt som ingår i våra priser.

För mer information och broschyrer se under rubriken "dokument" och för att komma till A-hus hemsida titta under rubriken "länkar".

Svensk Fastighetsförmedlings uppdrag omfattar endast förmedling av tomt, entreprenaden är en separat del vilken A-hus ansvarar för. Mäklarens försäkring omfattar således endast tomtavtalet. Entreprenaden täcks av leverantörens/entreprenörens ansvar, slutbesiktning och garantiåtaganden.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Malin Nilsson

Telefon: +46767653030
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Telefon: 08-597 884 60
E-post: [email protected]

Guider & Tips