Nybyggnadsprojekt
Stadsskogen - Brf Bergkullen

Stadsskogen, Alingsås kommun

Med bästa läge i Stadsskogen, på områdets högsta punkt med vyer över vackra Mjörn planeras 51 lägenheter i tre bostadsrättshus. Hitta hem i ett område med fantastisk natur och endast 10 minuter till Alingsås Centrum. Idag finns inte Bergkullegatan med på karta utan kommer färdigställas i god tid till inflyttning. Gatan kommer ha blandad bebyggelse med de tre punkthusen på en sida, och på andra sidan gatan kommer 10 småhus byggas av Peab Bostad.

Husen är ritade och anpassade för platsen och placerade för att möta omgivande terräng. Alla lägenheter kommer ha minst en stor balkong eller uteplats, från 14-18 kvm. Det kommer även ingå en markparkeringsplats till varje lägenhet.

KÄNSLAN AV NYTT
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från några av Sveriges bästa leverantörer och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början. Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna på Bergkullegatan byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

20 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Alingsås

Felix Borg

Telefon: 0733-59 15 12
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Alingsås

Telefon: 0322-170 25
E-post: [email protected]