Nybyggnadsprojekt
Stenbro - Radhus

Nyköpings kommun

Brf Stenbro - Ett fint och centralt läge i Nyköping intill naturreservat för avkopplande promenader eller härliga löprundor i skog och mark. Här kommer det nu att byggas 16 stycken mycket trevliga bostadsrättsradhus i 2-plan om 128 kvm. Priser från 2.900.000 kr. Ett boende som passar såväl den moderna barnfamiljen, som den som är ensamstående men även paret som önskar lämna den stora villan för ett enklare kvalitetsboende.
Gemensamt för alla dessa familjekonstellationer är behovet av ett flexibelt boende som fungerar för och förenklar en dynamisk vardag - samtidigt som det är unikt, personligt och hållbart!
Husen här kommer att gestaltas så att de väl smälter in i omgivningen, men ändå har sin egen unicitet i bl a färgsättningen. En privat sfär finns med naturliga vinklar med hjälp av plank, buskage och förråd. Med husens placering optimeras solläget, för bästa utnyttjande av dagsljus och för takets solceller. När solen är upp kan man välja plats för både skugga och sol. Solceller bidrar dessutom till att kostnaden för hushållets el minskar. Förråd finns på både fram- och baksida av huset. Dessa förråd skärmar av för den privata delen och trädäcket ligger väl skyddat mellan huskropparnas vinklar i och skydd av balkongen från övervåningen.
Radhusen är uppdelade i fyra längor för att ge känslan av småskalighet och ökad trivsamhet. Vägarna genom kvarteret ger en luftighet och ökad trygghet samt trivsel i området. Byggstart november 2021 och inflyttning prel hösten 2022.
Se lediga lägenheter på https://lgh.visudata.se/vr.php?pcid=63sv3hp.
Varmt välkommen att höra av dig gällande radhusen i Brf Stenbro!

För kontakt till Svensk Husproduktion:
Anna Bjerke
[email protected]
Projektutvecklare
Mobil: 0730 28 79 22

Länk till projektet: https://lgh.visudata.se/vr.php?pcid=63sv3hp

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Våningen & Villan Nyköping

Anna Götheus

Telefon: 072-4028000
E-post: [email protected]

Våningen & Villan Nyköping

Telefon: 0155-15 00 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips