Nybyggnadsprojekt
Stenstorp - Solvillor - del av Stenstorp 2:53

Stenstorp, Stenstorp, Falköpings kommun

Utmed Vintervägen i utkanten av Stenstorps samhälle planeras nu byggnation av kvadratsmarta parhus "Comfort 75" i ett plan. I första etappen finns möjlighet att teckna sig för 4 st fastigheter/tomter.

Här bor du i ett lugnt område med utsikt mot Brunnhemsberget. Stenstorp är bra beläget med närhet till både Falköping och Skövde. Här erbjuds ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär, café, pizzeria, vårdcentral, bibliotek, skola, förskola, utomhusbad, fotbollsplaner samt sporthall. Stenstorp har höga natur- och kulturvärden, bland annat ligger Faledreven i närområdet. Tack vare västra stambanan som passerar Stenstorp har man goda kommunikationsmöjligheter med tåg och kan smidigt ta sig åt både Göteborg- och Stockholmshållet.

Fastigheterna/tomterna ska styckas av till 4 st separata fastigheter. De är idag obebyggda och säljs med villkor om att teckna entreprenadavtal ABS 18 med Eko Bygg i Skaraborg AB för att uppföra en Solvilla på 75 kvm. Nyckelfärdigt invändigt samt färdigmålad fasadpanel. Husen har en bra och hög standard i grundutförandet!

Ansvarig fastighetsmäklares uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Entreprenören är ansvarig för husbyggnationerna.

Det finns möjligheter att göra vissa tillval, bland annat solpaneler på taket.
Under fliken "Dokument och länkar" hittar ni mer information.

Först till kvarn och varmt välkommen med frågor och intresseanmälan!

Senior 75 (3 rok, 75 kvm boyta + 4,8 kvm biyta)
Det kvadratsmarta huset som passar för seniorer eller par framtaget för att erbjuda alla generationer en bra boendestandard. Öppen & luftig planlösning med allrum och kök, två sovrum, badrum, toalett samt en klädkammare. Carport. Solpaneler kan fås som tillval.
Prisexempel: 2 456 000 kr

Information om husen, se www.solvillor.se
Alternativt kontakta Jan Hemberg, säljare på Solvillor, på 070-558 86 00, [email protected]

Information om entreprenaden kontakta Pontus Edström 0733661193, [email protected]

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Falköping

Lena Persson

Telefon: 0761-16 08 47
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Falköping

Telefon: 0515-13425
E-post: [email protected]

Guider & Tips