Nybyggnadsprojekt
Strandängen - Etapp 2 av Brf Sjöviken på Strandängen

Strandängen, Kortebo, Jönköpings kommun

ALL INFORMATION ÄR SAMLAD PÅ PROJEKTETS EGNA HEMSIDA. Klicka in där och gå med fördel in på LÄGENHETSVÄLJAREN för att lokalisera lägenheterna i husen. (www.tosito.se/sjoviken)

Alldeles intill Vätterns strandkant, med en grönskande parkmiljö i tre väderstreck runt kvarteret byggs nu projekt Sjöviken med totalt 79 bostadsrättslägenheter. Ett bostadsprojekt som verkligen sticker ut och med egenskaper som lyfter projektet till nya nivåer!

Försäljning sker enligt först till kvarn och preliminär inflyttning är november 2022.

Lägenheterna från 31 kvm till 115 kvm fördelas i två huskroppar. Med en hög grundstandard varierar lägenheternas olika attribut och personliga tillval blir givetvis möjliga. Exempel på fördelar i de olika lägenhetstyperna är egna entréer, stora söderbalkonger, separata tvättstugor och fönster som löper ned till golv. Gemensamt för alla är digitala nyckelsystem, garage och tillgång till projektets häftiga bonusar som onekligen ger såväl karaktär som identitet!

Om vi börjar ovanifrån så kommer en takterrass på 6:e våning bli en läcker plats att njuta av såväl utsikt som sol ifrån. Med Vättern och grönskande natur som kvarterets närmsta grannar kan det ju inte bli annat än succé. Tar vi oss ned till innergården blir det inte direkt sämre... Med sitt öppna och luftiga läge har den kryddats med ett poolhus med tillhörande bastu och uteplats. Poolen är öppen året runt vilket skapar härliga möjligheter. Efter en vinterpromenad längs med Vättern, eller kanske träningsrunda, kan belöningen bli en stund i bastun med efterföljande dopp. Om poolen är för varm är det bara att traska ned till Vättern!
På sommaren blir känslan av en sydligare resort påtaglig och poolhäng en naturlig del av vardagen.

Därutöver finns gemensamhetslokal som även kan nyttjas som övernattningslägenhet.

Sjöviken blir startskottet för etapp 3 av nya Strandängen. Det natursköna området har länge varit en populär plats för rekreation och när nu en hel stadsdel planeras är bevarandet av den naturliga prägeln i fokus samtidigt som infrastruktur och service ska underlätta och berika de boendes vardag. Visionen är; "Strandängen - En levande stadsdel"
Etapp 3 av nya Strandängen sträcker sig fram till ekdungen söder om Ekelundshov.

Sjöviken får ett fantastisk läge då kvarteret blir motsatsen till ett stängt kvarter och det blir Strandängens mest strandnära projekt.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet att köpa en av lägenheterna. Möjlighet finns även att boka in ett personligt platsbesök.

ALL INFORMATION ÄR SAMLAD PÅ PROJEKTETS EGNA HEMSIDA. Klicka in där och gå med fördel in på LÄGENHETSVÄLJAREN för att lokalisera lägenheterna i husen. (www.tosito.se/sjoviken)

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Christian Gustavsson

Telefon: +46708240803
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Telefon: 036-35 41 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips