Nybyggnadsprojekt
Strandnorum

Stenungsund, Stenungsunds kommun

Varmt välkommen till Strandnorum! Här kommer ett nytt och modernt bostadsområde med hus från Smålandsvillan att växa fram. Husen som ska byggas är Villa Eksjö och Villa Huskvarna. Det är moderna hus som bland annat kommer vara utrustade med solceller på taket. Husen levereras med inredd entrévåning och ovanvåningen står till ert förfogande att inreda när ni önskar.

Området är uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo bra på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. Den som pendlar till Göteborg behöver inte ta några omvägar förbi centrum. Från Strandnorum kommer du snabbt ut på leden och är i Göteborg på cirka 30 minuter. Du har också bekväma alternativ som tåg och buss nära dig.
Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande – här hittar du det mesta – blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd till Göteborg och så havet, förstås.
Den som vill tillbringa sin fritid på eller vid havet har kommit helt rätt. Morgondoppet i havet ligger bara en kort promenad bort. Samtidigt finns naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området.

Priset i annonsen avser endast tomten. För totalt pris (tomt och hus) se kalkyl under respektive tomt.

I tomtpriset är fjärrvärme och gatuanslutningsavgifter inkluderade.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Stenungsund

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Stenungsund

Mikael Johansson

Telefon: 070-665 15 42
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Stenungsund

Telefon: 0303-72 90 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips