Nybyggnadsprojekt
Svedala - Brf Murmästaren

Svedala, Svedala, Svedala kommun

På Tegelbruket planerar Peab Bostad nu för 18 nya gathus i två plan beläget i ett idylliskt område för barnfamiljen. Nära centrum med butiker och bra kommunikationer. Här bor du i en nyutvecklad stadsdel med charm och variation. Gathusen i Brf Murmästaren fyller ut den sista tomten i området och omges av grönområden, lekplats och mysiga bostadskvarter. Barnvänligt och perfekt läge för pendlaren!

Bostäderna är fördelade i fyra gathuslängor klädda med en putsad fasad. Två av gathuslängorna går i en en varm röd kulör och två i en varmvit kulör. På framsidan möts du av en plattbelagd yta med plats för en liten cafégrupp eller bänk och biluppställningsplats. Det finns även gott om gästparkering i närområdet. På baksidan får du en lättskött tomt med en stensatt uteplats och egen liten trädgårdstäppa. Till varje bostad hör ett separat kallförråd på ca 6 kvm. Förråden är placerade på den egna tomten och som del av avskiljare mellan bostäderna tillsammans med ett staket.

Gathusen är planerade med öppna och ljusa ytor på bottenvåningen mellan kök och vardagsrum, en given plats för familj och vänner att umgås på. Här finner du även bostadens separata tvättstuga i nära anslutning till entrén, samt badrum med dusch. Bostadens tre sovrum finner du på ovanvåningen tillsammans med ett litet allrum. Självklart har du badrum med dusch även här uppe. Föredrar du istället ett varmt bad erbjuder vi badkar som tillval. Båda badrummen är helkaklade.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Svedala

16 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Svedala

Therese Tjernberg

Telefon: 070-991 87 08
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Svedala

Telefon: 040-40 39 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips