Fastighetsbyrån Svedala

Fastighetsbyrån Svedala

Mäklare

Byggmästaregatan 83C, Tegelbruket, Svedala kommun
  • Ons 1 feb kl 18:30

Byggmästaregatan 83C

Radhus
Tegelbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

3 195 000 kr

105 m²

4 rum

5 087 kr/mån

30 429 kr/m²

På Tegelbruket har nyligen uppförts 18 nya gathus i två plan beläget i ett idylliskt område för barnfamiljen, nära centrum med butiker och bra kommunikationer. Här bor du i en nyutvecklad stadsdel med charm och variation. Gathusen i Brf Murmästaren omges av grönområden, lekplats och mysiga bostadskvarter. Barnvänligt och perfekt läge för pendlaren! Bostaden är placerad i en av dessa radhuslängor med en putsad fasad i vit kulör. På framsidan möts du av en plattbelagd yta med plats för en liten cafégrupp eller bänk och biluppställningsplats. Det finns även gott om gästparkering i närområdet. På baksidan får du en nätt lättskött tomt med en stensatt uteplats och egen liten trädgårdstäppa. Till bostaden hör ett separat kallförråd på ca 6 kvm. Förrådet är placerat på den egna tomten och som del av avskiljare till grannen tillsammans med ett staket.

  • Plus
Näckrosgatan 15, Bara, Svedala kommun
  • Ons 1 feb kl 17:30

Näckrosgatan 15

Radhus
Bara, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

3 350 000 kr

107 m²

4 rum

5 954 kr/mån

31 308 kr/m²

Nu finns detta gavelradhus med en effektiv planlösning, fräscha ytskikt samt ett generöst ljusinsläpp till salu. Bostaden erbjuder en yta om 107 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök samt två uteplatser med bland annat trädäck i söderläge med sol hela dagen. Exteriört finns en lättskött trädgård som omges av en häck samt ett rymligt förråd på framsidan av tomten. Läget på trivsamma och nybyggda Bara Backar är perfekt för barnfamiljen och dig som älskar närhet till naturen. Här finns samtidigt närhet till skola, förskola, lekplatser, matbutik, golfbanor och kommunikationer med buss.

  • Plus
  • Uteplats
Vitsippegatan 12, Roslätt, Svedala kommun

Vitsippegatan 12

Radhus
Roslätt, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

3 995 000 kr

155 m²

6 rum

338 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en rymlig 1,5-plansvilla i vinkel på trivsamma Roslätt. Villan ligger längst ner på en återvändsgata med en insynsskyddad trädgård i västerläge, garage med direkt ingång till hemmet och ett isolerat förråd och biluppställningsplats på uppfarten. I trädgården finns det gott om plats för lek och för den trädgårdsintresserade att skapa en insynsskyddad oas. På Roslätt bor man med skola, förskola och busshållplats en kort och trygg promenad bort och lekplatser med stora grönområden runt husknuten. Svedala Centrum med butiker, mataffär, restauranger, café, bibliotek, apotek och tågstation finns inom cykelavstånd. Svedala kommun erbjuder en stor variation av fritidsaktiviteter och flera trevliga utflyktsmål som till exempel Torups rekreationsområde, sjöar med promenadstråk och grillplatser och det populära friluftsbadet mitt i byn.

  • Plus
Sveagatan 1A, Centralt, Svedala kommun
  • Sön 5 feb kl 12:30

Sveagatan 1A

Villa
Centralt, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

3 650 000 kr

155 m²

4 rum

297 m² tomt

Välkommen till Sveagatan 1A beläget mitt i Svedalas kärna - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!  Detta 2-plansradhus om ca. 155 kvm erbjuder ett välplanerat boende med generös takhöjd, tre sovrum och stora sällskapsytor. Här kan man njuta av en insynsskyddad uteplats i bästa sydvästläge samt en fint lummig, liten trädgård. Till husets höjdpunkter hör ett stort och mysigt uterum på 25 kvm. Det här huset är perfekt för en stor familj som vill bo i kärnan av Svedala och bo rofyllt, samt ha nära till allt!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Liljegatan 4, Bara, Svedala kommun

Liljegatan 4

Radhus
Bara, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

3 295 000 kr

107 m²

5 rum

5 953 kr/mån

30 794 kr/m²

Nu finns detta radhus med en effektiv planlösning, fräscha ytskikt samt ett generöst ljusinsläpp till salu. Bostaden erbjuder en yta om 107 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök samt två uteplatser med trädäck i både söderläge med sol hela dagen och norrläge med härlig kvällssol. Exteriört finns en lättskött trädgård som omges av trästaket samt ett rymligt förråd på framsidan av tomten. Läget på trivsamma och nybyggda Bara Backar är perfekt för barnfamiljen och dig som älskar närhet till naturen. Här finns samtidigt närhet till skola, förskola, lekplatser, matbutik, golfbanor och kommunikationer med buss.

Visar alla 5