Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Louise Ohlsson

Louise Ohlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smedmästaregatan 4, Tegelbruket, Svedala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Smedmästaregatan 4

Villa
Tegelbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
4 795 000 kr
126 m²
3 rum
790 m² tomt

Välkomna till populära Tegelbruksområdet och denna fina enplansvilla med karaktär byggd 2006. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med flera lekplatser i närmiljön och med förskola och skola en kort promenad bort. Svedala centrum finns en kort cykeltur bort, där finner man matbutiker, apotek, frisör, bibliotek, restauranger och goda kommunikationsmöjligheter med buss och tåg. Trevliga promenadstråk och fina utflyktsmål som Aggarps mölla och Svedala friluftsbad finns i närområdet. Detta är det optimala boendet för en familj som sätter värde på kvalitet och bekvämlighet.

  • Uteplats
Asterngatan 33, Astern, Svedala kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00

Asterngatan 33

Radhus
Astern, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
2 395 000 kr
132 m²
6 rum
8 137 kr/mån
18 144 kr/m²

På Asterngatan 33 finner du detta stilrena och utmärkt planerade hem på två plan med stora sällskapsytor. Parhuset, som är i fint skick, rymmer 132 kvm fördelat på sex rum och kök varav 4 st är sovrum, med möjlighet att skapa ytterligare ett. Modernt och rymligt kök med burspråk och matplats för 6-8 personer, ett stort vardagsrum i kombination med en matsal, samt ett badrum på varje våningsplan. En stor och härlig trädgård med trädäck och gräsmatta. På tomten finns även ett isolerat förråd som kan användas som tex. kontor eller som ett allrum till tonåringen. Astern är beläget på ett lugnt och bilfritt område endast ett stenkast från skola och förskola. Även närhet till Svedala centrum med bland annat matbutiker och butiker, restauranger och caféer, lekplatser, idrottsanläggning, samt tåg- och busstation.

  • Plus
  • Uteplats
Byggmästaregatan 101, Tegelbruket, Svedala kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00

Byggmästaregatan 101

Villa
Tegelbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
4 995 000 kr
135 + 8 m²
6 rum
270 m² tomt

På Byggmästaregatan 101 finner du detta stilrena och välplanerade hem på två plan, ett fint och välplanerat hem med stora fönster och genomgående härligt ljusinsläpp. Huset, som är i mycket fint skick, rymmer 135 kvm fördelade på sex rum och kök. Här erbjuds ett kvalitetsboende på gaveltomt med ett lugnt och trevligt läge med närhet till Svedala centrum med bland annat matbutiker och butiker, restauranger och caféer, skolor och förskolor, lekplatser, idrottsanläggning, samt tåg- och busstation.

  • Plus
  • Uteplats
Byggmästaregatan 50, Tegelbruket, Svedala kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00

Byggmästaregatan 50

Radhus
Tegelbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
2 495 000 kr
113 m²
4 rum
7 859 kr/mån
22 080 kr/m²

På Byggmästaregatan 50 ges chansen att förvärva ett modernt och bekvämt 2-plans radhus i bostadsrättsform. Radhuset erbjuder ett rymligt och nyrenoverat kök, stort vardagsrum samt tre sovrum. Exteriört väntar en altan med trädäck och en insynsskyddad trädgård i söder. Direkt anslutning från trädgården till lekplats och gröning som ligger i ett bilfritt område. Adressen ger närhet till lekplats, förskola och grundskola (åk 4-9), idrottsplats, matbutik, samt övrig samhällsservice.

  • Plus

Visar alla 4