Fastighetsbyrån Svedala

Fastighetsbyrån Svedala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nils Fredrikssongatan 13A, Centralt, Svedala kommun
 • Kommande

Nils Fredrikssongatan 13A

Lägenhet
Centralt, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

Pris saknas

55,7 m²

2 rum

4 174 kr/mån

Inom kort kommer denna fina tvåa med balkong centralt belägen i Svedala att vara till salu. Här bor man på promenadavstånd till centrala Svedala där man finner matbutiker, gym, restauranger, trevliga parker, apotek, café, och bibliotek. Goda kommunikationer med buss finns tvärs över gatan och tågstationen når man på några minuter.

 • Balkong
Bäcktistelgatan 16, Bara, Svedala kommun
 • Kommande

Bäcktistelgatan 16

Villa
Bara, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

Pris saknas

179 m²

6 rum

861 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet som är belägen på ett otroligt läge och erbjuder allt du kan tänkas önska i ett hem. Huset är 179 kvm stort och bjuder på öppet kök, flera sällskapsutrymmen, fyra sovrum och två helkaklade badrum. Utmärkande för detta tvåplanshus från 2013 är samspelet mellan de lugna och smakfulla materialvalen och den välplanerade planlösningen. Trädgården om 861 kvm är en sann oas, ombonad och privat med vacker grönska och med en fantastisk uteplats med pool och jacuzzi i bästa västerläge. Som pricken över i:et har denna fastighet ett rymligt och påkostat uterum, gillestuga samt ett stort garage. Denna fastighet är otroligt välskött och ordentlig, en ren fröjd att ta över! Vill man ha den lantliga känslan i mysiga kvarter men samtidigt bo på bekvämt avstånd till Malmö och Köpenhamn så har man hittat hem. Detta är ett komplett, fulländat boende på mysigt läge. Här vill man bo och leva - varmt välkomna till Bäcktistelgatan 16 i Bara!

Organistgatan 6B, Centralt, Svedala kommun
 • Kommande

Organistgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

Pris saknas

59,5 m²

2 rum

4 285 kr/mån

Snart kommer denna fina genomgående 2:a på andra våningen i omtyckta och välskötta bostadsrättsföreningen Organisten att vara till salu. Här bor du med bekväm närhet till Svedala centrum där man finner bland annat matbutiker, apotek, restauranger butiker, bibliotek samt goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. I närområdet finns också trevliga grönområden och aktiviteter som en välbesökt boulebana, lekplatser och Svedala Friluftsbad.

 • Plus
 • Balkong
Byggmästaregatan 71, Tegelbruket, Svedala kommun
 • Kommande

Byggmästaregatan 71

Radhus
Tegelbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

Pris saknas

102 m²

4 rum

6 523 kr/mån

Välkomna till Tegelbruket och detta moderna och trevliga radhus i två plan beläget i ett idylliskt område för barnfamiljen. Här bor du med närhet till Svedala centrum där man finner matbutiker, restauranger, bibliotek, butiker samt bra kommunikationer med tåg och buss. För barnen finns lekplatser och stora grönområden alldeles runt husknuten och skola och förskola en kort och trygg promenad bort. Brf Murmästaren är en välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi som erbjuder sina medlemmar ett tryggt boende. Ett bekvämt boende för hela familjen.

 • Uteplats
Hasselnötsgatan 6, Svedala, Svedala kommun
 • Kommande

Hasselnötsgatan 6

Villa
Svedala, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

Pris saknas

140 m²

5 rum

719 m² tomt

Välkomna till en rymlig 1 1/2-plansvilla med källare under hela bostaden belägen på en lugn återvändsgata med grönområde i tomtgränsen. Här bor hela familjen bekvämt med skola och förskola en kort promenad bort samt Svedala Centrum där man finner mataffär, restauranger, butiker, apotek och bibliotek en lagom cykeltur bort. Svedala Friluftsbad och Sporthall samt goda kommunikationsmöjligheter med tåg eller buss finns också nära till hands. Ett boende för hela familjen att trivas i!

 • Uteplats
Åkerbruksgatan 2, Åkerbruket, Svedala kommun
 • Kommande

Åkerbruksgatan 2

Radhus
Åkerbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

Pris saknas

105 m²

5 rum

6 765 kr/mån

Välkommen till Åkerbruksgatan 2 och detta moderna och inbjudande parhus ifrån 2017 med utmärkt planlösning. På 105 kvm ryms fem rum samt ett rymligt kök med matplats. Övriga rum består av ett ljust vardagsrum, 4 sovrum och två rymliga badrum. Stora fönster ger härligt ljusinsläpp och det finns vattenburen golvvärme på hela nedre plan. Här finns en lättskött trädgård i sydväst med trädäck samt gräsmatta som omringas av en fin häck. Beläget på en lugn gata nära lekplats, förskola, grönområde samt centrum med butiker och goda kommunikationer.

 • Uteplats
Marbäcksgatan 6, Marbäck, Svedala kommun
 • Kommande

Marbäcksgatan 6

Radhus
Marbäck, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

Pris saknas

110 m²

4 rum

7 104 kr/mån

Välkommen till Marbäck – ett utmärkt område för en barnfamilj! Här hittar du ett modernt och optimalt planerat parhus om fyra rum och kök att trivas i många år framöver. Med ett stilrent och rymligt kök blir matlagningen i denna bostad ett nöje, och det lättmöblerade vardagsrummet och tre stora sovrum gör inte vardagen sämre. Till bostaden hör en stor och härlig hörntomt med uteplats i västerläge!

 • Uteplats

Visar alla 7