Nybyggnadsprojekt
Tvååker - Stenen Parhus

Tvååker, Varbergs kommun

I det nya bostadsområdet Stenen bygger Etikhus bostäder för olika behov och faser i livet. Här erbjuds en härlig blandning av parhus, villor, bostadsrätter och hyresrätter. När området står färdigt kommer det finnas totalt 107 bostäder med rätt typ av boende för alla. Hitta hem och känn lugnet i ett helt nytt hus i lantlig miljö med närhet till stan!

I parhusen som kan väljas mellan storlekarna 95,7 kvm och 111,4 kvm erbjuds hög standard och genomgående smakfulla materialval. När dörren öppnas möts man av ett härligt ljusinsläpp och man ser ut mot altanen och trädgårdstäppan på baksidan. På entréplan finner ni fina umgängesytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Ovanvåningen utgör en lite mer privat del i bostaden och här finns även balkong och ett rymligt badrum med tvättavdelning. För ovanvåningen finns olika planlösningar att välja mellan, se de olika alternativen under varje objekt.

Hela huset präglas av hög standard med ekparkett i samtliga rum, vattenburen golvvärme på båda plan, helkaklade badrum och HTH-kök med köksö och vitvaror från Siemens. Utvändigt ingår singel vid uppfart, stenläggning vid entrén, häckar runt tomten, altan samt färdigmålad fasad. Under "övrigt" ser ni tillkommande avgifter redovisade.

Varmt välkomna att höra av er för mer information eller för att boka visning i visningshuset!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Varberg

Angelina Birgerson

Telefon: 0760-811818
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Varberg

Telefon: 0340-18545
E-post: [email protected]

Guider & Tips