Nybyggnadsprojekt
Tvååker - Villatomt, Stenen Tvååker

Tvååker, Varbergs kommun

Välkommen till det nya bostadsområdet Stenen i Tvååker! Här kan du uppfylla drömmen om ett högkvalitativt boende uppfört av Etikhus. Här erbjuds fem villatomter med två olika hustyper att välja mellan. Detta är tillfället för dig som söker lugn och harmoni på landet i ett nybyggt hus men ändå med bekvämt avstånd till centrum.

Villorna finns i två varianter att välja mellan och passar på alla tomter; D1 som har en boyta på 126,7 kvm eller D3 som har en boyta på 139,9 kvm. Varje villa har dessutom två olika planlösningar för ovanvåningen att välja mellan. Husen levereras färdigmålade och ni väljer själv vilken av kulörerna Faluröd, Allmogegrön, Dalablå och Ockragul ni vill ha. Tomtens finplanering ingår med häckar runt tomtgräns, betongplattor vid entrén, singel på förgård samt utlagd matjord på tomten.

Entréplanet har en öppen och social planlösning. Från vardagsrummet nås uteplatserna i två olika väderstreck. I köket med inredning från HTH och vitvaror från Siemens finns även köksö samt rymlig matplats. Praktisk groventré med tvättstuga samt ett helkaklat badrum med dusch. På övre planet finns bl a tre sovrum, allrum och ett helkaklat badrum med dusch.

Villatomterna består av tomt S27, S28, S29, S30 och S31.

Största byggnadsarea är 220 kvm. Minsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 4 m och högsta byggnadshöjd är 5,5 m. Högsta nockhöjd är 8 m. Största husbredd är 8 m. Högsta byggnadshöjd för uthus är 3 m och högsta nockhöjd är 4,5 m. Största husbredd för uthus är 6 m.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Varberg

Angelina Birgerson

Telefon: 0760-811818
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Varberg

Telefon: 0340-18545
E-post: [email protected]

Guider & Tips