Nybyggnadsprojekt
Västerängen Ett

Skurup, Skurups kommun

I Skurups nya område Västeräng bor du på ett utmärkt läge nära naturen men samtidigt nära både centrum och Skurups station. Bo på två välplanerade plan med egen trädgård och med biluppställningsplats utanför dörren. Husen blir 113 kvm stora fördelade på fem rum och kök. I entréplan finns kök, matplats och vardagsrum i en social och öppen lösning. Därifrån kan du också gå direkt ut till uteplatsen och trädgården. En trappa upp blir det tre sovrum och ett allrum för hela familjen, som lätt kan göras om till ytterligare sovrum. Dessutom ett badrum på varje våning och en praktisk tvättstuga i markplan. Nybyggnadsområdet kommer bebyggas med både förskola, grundskola och en park. Perfekt för barnfamiljen!

Mäklaren om SKURUP

Inbäddad mellan Malmö och Österlen med Östersjön vid sina fötter, ligger Skurups kommun som en oas på Söderslätt. Här finns sköna naturområden, goda pendlingsmöjligheter och möjlighet till många olika fritidsaktiviteter.

Tätorten Skurup växte fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i ett till tre plan.

Andra populära bostadsområden i kommunen är Abbekås som från början var ett fiskeläge, omtalat redan på 1500-talet, och Västra Vemmenhög som är den plats varifrån Nils Holgersson påbörjade sin resa genom Sverige.

Skurups kommun har många vackra naturområden som erbjuder upplevelserför alla åldrar. Det populära friluftsbadet på Vaktgatan i Skurup har flera bassänger, bastu, ett stort grönområde samt lekplats, kiosk och café. vid Svaneholmssjön strax norr om Skrurup ligger vackra Svaneholms slott som har ett eget museum och gästgiveri.

Vägnätet i kommunen är väl utbyggt och endast femton kilometer från kommunens centralort ligger Sturups internationella flygplats som tar dig ut i Europa. Med tåg når du Köpenhamn på mindre än en timme.

I Skurup finns allt du behöver av bekvämligheter och service på nära hand. Centralorten har fina shoppingpärlor och det finns gott om gårdsbutiker på landsbygden.

Områdets tre bästa
Hörte brygga – mysig restaurang i Abbekås med närodlade råvaror.

Svaneholms slott – restaurang och museum i vacker miljö.

Friluftsbadet – flera bassänger och full aktivitet under sommarhalvåret.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

Conny Knutsson

Telefon: 0706-986634
E-post: [email protected]

Bjurfors Nyproduktion

Telefon: 040-608 30 00
E-post: [email protected]