Nybyggnadsprojekt
Vega - BRF Vega Oasen

Vega, Stockholm, Haninge kommun

VÄLKOMMEN HEM - TILL VEGA OASEN

Försäljning av detta projekt sålde slut rekordsnabbt. Nu har jag fått avhopp på ett studiohus på 25 kvm + sovloft (lgh nr 7) som nu läggs ut Till Salu igen.

Ett idyllisk nytt bostadsområde i Vega, endast 20 minuter från centrala Stockholm som erbjuder det bästa av alla värdar för den aktiva livsnjutaren. Nu har du chans att flytta in i den växande stadsdelen Kolartorp/Vega i södra Stockholm - där bor du nära en underbar natur och Stockholms inbjudande stadspuls. Låt oss presentera nio helt nya hem redo för att skapa nya minnen i.
Minnen som ingen ännu känner till, men som kommer att leva för evigt.

Bostadsutvecklaren uttrycker sig - att vi har med våra hjärtan och den fleråriga branschexpertis som vi besitter skapat nio nya unika hem. Projektet består av 3 fantastiska familjeparhus där de 6 lägenheterna har stora takterrasser, två minivillor och ett studiohus med gott om plats tack vare en yteffektiv planlösning. Vår ambition är att ge dig många års lycka i ditt nya hem. Vi önskar dig välkommen hem.

De 6 parhuslägenheterna har en klassisk planlösning med kök och vardagsrum på entréplanet och sovrummen på det övre planet, sammanräknat är det 5-6 rok fördelat på 104-120 kvm. Dessa lägenheter har alla en fantastisk takterrass på hela 35-43 kvm och utöver det har varje lägenhet antingen en balkong eller en/två uteplatser. De 2 minivillorna är i 2 plan och 3 rok fördelade på 48 kvm. Studiohuset har en boarea på 25 kvm samt ett stort sovloft. Här har man fått till ett optimalt planerat hus som rymmer allt vad man behöver och kan tänka sig vilja ha.

På bilderna och på bofaktabladen kan det visas tillvalsdetaljer som ej ingår i lägenheternas grundpris.

Preliminär planerad inflyttning är beräknad till Q2 2022 - Q3 2022.

Föreningen är på väg att förvärva en grannfastighet vilket man planerar att uppföra ytterligare 6 lägenheter och dessa har man för avsikt att addera till, till Vega Oasen som då skulle uppgå till 15 lägenheter mot de 9 som planerades först.

För mer information kring projektet gå in på projektets hemsida; www.vegaoasen.se
Besök gärna byggherrens hemsida; www.bricknova.se

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Haninge

Stefan Sandin

Telefon: 070-6637959
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Haninge

Telefon: 08-448 35 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips