Nybyggnadsprojekt
Vega - Nyproduktion med fantastiskt läge och fina lägenheter med inflytt sommaren 2023

Vega, Stockholm, Haninge kommun

Unika lägenheter med fint läge och gångavstånd till pendeltåg. Inflytt sommaren 2023.
Brf Vega View består av totalt 30 omsorgsfullt planera de lägenheter om 29-106 kvm fördelade i ett lamellhus och ett punkthus som omsluter en grön bostadsgård. Husen är uppdelade i tre trapphus, i tre plan. Alla våningsplan har generös takhöjd, på entréplan är det 2,8 m i takhöjd och de övriga våningsplanen har 2,6 m takhöjd.
Bostäderna har rymliga och inbjudande balkonger mot den gröna bostadsgården alternativt ut mot ett naturområde i söderläge. De större lägenheterna på
markplan har generösa privata uteplatser. Gården som omgärdas av bostäderna blir en plats för lek och umgänge. Med kvarterets nivåskillnader skapas olika rumsligheter, öppen yta med lek, gångstråk och omslutande uteplatser under pergola för avskildhet. Utemiljön ger möjlighet till olika sollägen, utblickar och vindskydd.

Närområdet erbjuder allt man som kan tänkas behöva. Här finns fantastiska grönområden, naturreservat och badplats. Med den nya Vegastaden kommer en ny stadsdel byggas upp. Här står den nya pendeltågsstationen Vega klar där pendeltåget tar dig smidigt och snabbt till Stockholm City. Vid stationen finns planer på att bygga butiker, större mataffärer mm. I Vegastaden kommer det att finnas flera förskolor och skola. Bra placerade så att du kan lämna barnen på vägen till pendeltåget. Det är även nära till Handen centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Resan med bil in till Stockholm City tar ca 20 minuter.

Inflytt sommaren 2023

Önskar man boka en lägenhet skrivs ett bokningsavtal och en handpenning på 25.000kr
Vid byggstart så skrivs bindande förhandsavtal och betalning av 100.000kr.
Resterande betalas vid inflytt sommaren 2023

För mer info kontakta ansvarig mäklare Jimmy Rossetti 0701088071 eller [email protected]

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Jimmy Rossetti

Telefon: +46701088071
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Telefon: 08-99 70 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips