Nybyggnadsprojekt
Vega - Unik nyproduktion i nya Vegastaden

Vega, Stockholm, Haninge kommun

Priserna är fasta och först till kvarn. Tid bokas med ansvarig mäklare 0701088071 för mer info
Nyproduktion med fantastiskt läge och gångavstånd till pendeltåg. Preliminärt inflytt sommaren2022

Snart släpper vi vår tionde etapp i området Vega i Haninge. Brf Vega Hill består av 30 lägenheter, från 1 rum och kök om 35 kvm upp till 5 rum och kök om 106 kvm. Många olika planlösningar och lägen gör varje bostad unik.

Brf Vega Hill kommer att ligga i de centrala delarna av Vega med närhet till den nya stationen som lätt tar dig till Stockholm City på ca 23 min. Här planeras det för flera busslinjer, butiker och restauranger. Redan nu finns ett stenugnsbageri och ett nyöppnat gym på plats. Förskolor, skola samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

I Vega finns härliga grönområden och naturreservat runt hörnet. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö. Här har du också närhet till Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd och med cykeln når du Haninge centrum på 10 minuter. Här hittar du ett stort urval av butiker, apotek, restauranger och annan service som underlättar din vardag.

Önskar man boka en bostad så skriver man ett bokningsavtal och i samband betalas 25.000kr. Vid byggstart så betalas 100.000kr som handpenning. Resterande betalas vid tillträdet sommaren 2022.

Kontakta mäklaren för mer information 0701088071

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Haninge

27 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Jimmy Rossetti

Telefon: +46701088071
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Telefon: 08-99 70 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips