Nybyggnadsprojekt
Vega - Unik nyproduktion med gångavstånd till pendeltåg

Vega, Stockholm, Haninge kommun

Fantastiskt läge och unika lägenheter. Brf Vega Avenue består av totalt 20 omsorgsfullt planerade bostadsrättslägenheter fördelade i ett lamellhus som omsluter en grön bostadsgård där det finns en berså med pergola samt grillplats.
Huset är uppdelade i två trapphus, varav det ena är i tre våningar och det andra i tre plus en fjärde indragen kungsvåning. Husets volym har en trappande karaktär och ritade med hänsyn till den kuperade terrängen på platsen. Husets fasad har en mjuk framtoning i ljus slät puts med en kulör av sand och gråtonad träpanel. Generös takhöjd och fina ljusinsläpp.

Så snart du bestämt dig för en bostad skrivs ett bokningsavtal. I samband med detta erlägger du en första handpenning på 25 000 kr som är en del av insatsen.
I nästa steg skrivs sedan ett förhandsavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. Du behöver då ett lånelöfte från din bank. Samtidigt erlägger du en andra handpenning på 100 000 kr som också är en del av insatsen. Resterande belopp av insatsen betalas i samband med tillträdet hösten 2022.

Priserna är fasta och först till kvarn. Vänligen kontakta mäklaren för att boka din bostad redan nu 0701088071

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Haninge

16 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Jimmy Rossetti

Telefon: +46701088071
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Telefon: 08-99 70 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips