Nybyggnadsprojekt
Vega - Unik nyproduktion med gångavstånd till pendeltåg

Vega, Stockholm, Haninge kommun

Nyproduktion med fantastiskt läge och gångavstånd till pendeltåg. Preliminärt inflytt hösten 2022
Nu kan du bli först med att flytta in i en lägenhet i absolut toppskick. Hög standard med fina materialval där du även har chans att påverka. För att skapa ett hem med hög standard finns kök från HTH, Siemens vitvaror mm. Fantastisk och stor balkong eller uteplats med bästa solläge. Lägenheten är mycket välplanerad med generös takhöjd med stora ljusinsläpp.
Brf Vega Avenue kommer att ligga i de centrala delarna av Vega med närhet till den nya stationen som lätt tar dig till Stockholm City på ca 23 min. Här planeras det för flera busslinjer, butiker och restauranger. Redan nu finns ett stenugnsbageri och ett nyöppnat gym på plats. Förskolor, skola samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

I Vega finns härliga grönområden och naturreservat runt hörnet. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö. Här har du också närhet till Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd och med cykeln når du Haninge centrum på 10 minuter. Här hittar du ett stort urval av butiker, apotek, restauranger och annan service som underlättar din vardag.

Handpenning på 125.000kr betalas vid bindande förhandsavtal
Resterande betalas vid tillträdet hösten 2022.

Då lägenheten ej är färdigbyggd så sker visning i det röda parhuset på Vardövägen 52.
Kontakta mäklaren för mer information och visning 0701088071.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Jimmy Rossetti

Telefon: +46701088071
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Telefon: 08-99 70 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips