Nybyggnadsprojekt
Vega - Yteffektiva lägenheter i Vegastaden med naturen som bästa granne

Vega, Stockholm, Haninge kommun

SISTA 3AN
För mer info och boka bostad kontakta Jimmy Rossetti 0701088071.

Brf Utsikten består av totalt 36 lägenheter fördelade i tre mindre punkthus med preliminär inflytt hösten 2021. Varje hus är byggt i fyra plan och rum med 12 bostadsrätter vardera. Lägenheternas storlekar varierar på 2–4 rum och kök och från 55–85 kvm.

MED NATUREN SOM INSPIRATION
Husen i Brf Utsikten är ritade med den ursprungliga naturen som utgångspunkt. För att bevara områdets lummiga karaktär kommer nya träd och buskar att planteras. Ytterfasaden består av stående träpanel i svart och en gråtonad kulör vilket smälter in fint bland sten och tallar. Det levande intrycket förstärks av att varje hus består av två volymer i olika nivåer. Balkongerna får smidesräcken av galvaniserad stålplåt som kontrasterar fint mot den mörka fasaden. Marken runt utsiktshusen är kuperad så därför byggs husen som souterräng med delvis trappade uteplatser. Resultatet blir ett levande kvarter som ligger vackert inbäddat i den omkringliggande naturen.

VÄLPLANERADE YTOR
Alla hus får hiss och till varje bostad hör ett lägenhetsförråd, antingen i anslutning till bostaden eller på entréplan. Har du behov av mer förvaring finns det möjlighet att hyra ett extra förråd i byggnaden. Till varje hus hör en parkeringsgård med både parkeringsplatser och carportar. För dig som cyklar finns flera cykelställ, några bekvämt under tak. Miljöhus med återvinning placeras i varje hus på entréplan.

VÅRT NYA, CENTRALA KVARTER
Brf Utsikten kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Detta blir våra första flerfamiljshus i Vega. Brf Utsikten kommer att bestå av tre punkthus i souterräng med 12 lägenheter i varje. Husen är ritade av Erséus arkitekter som ligger bakom flera uppmärksammade bostadsprojekt.

ATTRAKTIVT LÄGE
I Vega finns härliga grönområden och naturreservat runt hörnet. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. En bit bort ligger
Drevviken, med många badplatser på sommaren och utmärkt skridskoåkning på vintern. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö. Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd och med cykeln når du Haninge centrum på 10 minuter. Här hittar du ett stort urval av butiker, apotek, restauranger och annan service som underlättar din vardag.

Önskar man boka en bostad så skriver man ett bokningsavtal och i samband betalas 25.000kr. Vid byggstart så betalas 100.000kr som handpenning. Resterande betalas vid tillträdet.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Haninge

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Jimmy Rossetti

Telefon: +46701088071
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Telefon: 08-99 70 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips