Nybyggnadsprojekt
Vejbystrand - Blåklockan

Vejbystrand, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Kvarteret Blåklockan består av två olika hustyper att välja mellan. En enplansvilla om 113 kvm och en 1,5 plansvilla om 138 kvm. Husen är planerade för goda förvaringsmöjligheter, soliga lägen och rymliga rum. Båda husen besitter luftiga öppna planlösningar där vardagsrum och kök är sammantvinnade och hela familjen får plats att umgås och äta tillsammans. Välj till en kamin ur vårt tillvalssortiment och njut lite extra framför brasan då vinden viner utanför. Din bil står skyddad under carporten som också har ett varmförråd. På uppfarten finns även plats för en extra bil.

Här kan du njuta av ett lugnt liv med närhet till grannar, service och det vackra havet. Barnen kan leka fritt i området på ängen eller vid lekplatsen och du kan koppla av och njuta av stunden. I ett nybyggt hus finns det inte mycket som behöver fixas med - här lever du utan alla renoveringsmåsten i ett energieffektivt hus byggt i trä.

Derome Mark & Bostad bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av deras hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö! Tillsammans skapar Derome Mark & Bostad boende för en hållbar framtid.

Vejbystrand är det gamla fiskeläget norr om Ängelholm där traditionerna lever kvar. Här vaknar du upp på morgonen, tar cykeln ner till en av Skånes finaste stränder för ett morgondopp för att sedan blicka ut över gästhamnen och dess morgonaktivitet. På sommaren blommar byn upp och nya båtar ankommer dagligen.

I det lugna och trygga bostadsområdet Vejby Äng samsas villorna med flerbostadshus på en grönskande äng där alla kan njuta i harmoni med naturen. Här bor du med närhet till det mesta, med cykel når du allt från mataffär till friluftsbadet nere vid stranden.

På Vejby Äng uppförs en mångfald av bostadstyper, mot Magnarps byaväg ligger villatomterna som ett pärlband mot öster. Längs med Sanatorievägen ligger kvarteret Blåklockan som kännetecknas av sina vackra harmoniska kulörer i 1 eller 1,5 planshus. Längre ner mot väst kommer under senare etapper att uppföras fler villor men även flerbostadshus. Variationsrikedomen av bostäder skapar en möjlighet för många generationer att samsas i samma bostadsområde.

Inom området kör bilarna sakta och barnen kommer kunna röra sig fritt genom kvarteren. Den ursprungliga ängen kommer fortfarande finnas kvar, genom att vi bevarar delar av den grönskande marken. Här kommer barn i generationer framöver kunna fortsätta leka, busa och klättra i träd. Här kan barnen cykla själva genom bostadsområdet iväg till skolan och du tar dig enkelt till jobbet med bil eller buss. Pendlingsmöjligheterna är goda och du är i Ängelholm på 20 minuter.

I Vejby Äng är det lätt att leva. Enkelheten genomsyrar allt; från din nya bostad till närområdet där du hittar allt du behöver. Hitta lugnet i det trygga, barnvänliga bostadsområdet där gemenskapen är självklar del.

Hitta hem i Vejbystrand.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Ängelholm

Elin Jarl

Telefon: 0765699127
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Ängelholm

Telefon: 0431-135 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips