Nybyggnadsprojekt
Villastaden

Stockholm, Sollentuna kommun

Nu presenterar vi Väsjöns kanske mest välbyggda och högkvalitativa projekt med bussen "runt hörnet"! Välkommen till Villastaden, ett modernt arkitektritat boende med smakfull design. Söker du något i Väsjön med det där lilla extra så har du nu funnit en produkt som attraherar den kräsne både vad gäller standard och läge. Nära bussen, nära naturen och framförallt en genomtänkt planlösning med en exteriör utöver det vanliga!

Föreningen består av 36 enheter innehållande parhus och studiohus. Bostäderna har trevlig planlösning och rymliga ytor där hela familjen får plats. Materialval av genomgående hög kvalitet skapar en modern känsla av design. I Villastaden har du möjlighet att skapa ditt egna drömboende med de olika tillvalen bland dokumentationen. Här finner du genomtänkt kvalité i 1-stavs golv, maskinell utrustning från Siemens i köket och ett välbyggt hem att flytta in i med genomgående hög standard!

Missa ej att klicka fram genom dokumentationen som finns bifogad och se gärna tillgängligheten på projekthemsidan här:
https://www.lansfast.se/nyproduktion/stockholm/sollentuna/sollentuna/vindstigen-5/cmnyprod52rad2dt2skvj06p/

- Parhus i sten med betongbjälklag
- Preliminärt tillträde 2021
- 142 kvm, totalyta på parhus
- Parhusens fasad kläs av puts och träpanel
- Golv i 1-stav
- Närhet till buss och Frestavägen
- Parkeringar förberedda med tomrör för el ledning
- Externt förråd ingår om ca 4 kvm

Sollentunas nya stadsdel är beläget mellan Rösjöskogens och Törnskogens naturreservat. Visionen för området är att skapa en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. Här kommer det vara en helt ny stadsdel med hus och bostäder i alla former och storlek. Här finns utrymme både för aktivitet och avkoppling.

Från Väsjön tar man sig till Sollentuna centrum på 10 minuter eller Häggvik station och har endast 5 minuters bilväg till påfart för E4/E18 samtidigt som man har närhet till skidbacke, elljusspår och friluftsliv. I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det omåttligt populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv.

Varmt välkommen till ditt nya hem i Väsjön!

Gällande dokumentation och visualiseringsbilder, avvikelser kan förekomma. Studiohus/Attefallare har egen teknisk beskrivning och skiljer sig från parhusen. (Spegelskåp i badrum blir t ex enkel spegel utan förvaring.)

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Daniel Senkal

Telefon: 070-162 75 47
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Telefon: 08-410 741 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips