Nybyggnadsprojekt
Visby - Visby Ängar

Visby, Visby, Gotlands kommun

Turen har kommit till Gotland. För första gången bygger HSB bostadsrätter på rosornas och ruinernas ö. På promenadavstånd från Visbys innerstad skapar vi ett modernt drömboende med välplanerade lägenheter med stora balkonger, fina uteplatser och en mysig gemensam gård med lekmöjligheter. I HSB brf Visby Ängar bor du praktiskt i nyproduktion med hög kvalitet i ett tryggt område med mysiga gröna gårdar där det planeras lekplatser, växthus, planteringar och gott om plats för umgänge. Det här är ett lugnt läge med naturen runt knuten samtidigt som Visbys innerstad med sitt utbud av mysiga restauranger, kaféer, butiker, kultur och service finns på promenadavstånd. Med cykel är du innanför ringmuren på fem minuter och går du tar det dig en kvart i vanlig promenadtakt.

Öppen planlösning och fina balkonger
Vi bygger tre punkthus med fyra våningar och fem tvåvåningshus med radhuskänsla, totalt 71 nya arkitektritade bostadsrätter. Lägenheterna blir 1-4 rum och kök och får generösa ljusinsläpp, öppna planlösningar och fina balkonger, härliga terrasser eller mysiga uteplatser. Samtliga lägenheter får även ordentliga invändiga takhöjder på mellan 2,6 - 2,7 meter.

Kvalitet och hållbara material
På HSB har vi alltid haft en tanke om att kvalitet vinner i längden och därför bygger vi alla våra lägenheter med gedigna material. Våra kök kommer från Vedum och våra vitvaror är högklassiga och kommer från kända leverantörer som har långa garantitider. Alla material väljs med hänsyn till naturen och klimatet. Lägenheterna är välplanerade och varje detalj är genomarbetad och har satts ihop med omsorg.

Välkommen till HSB Visby Ängar!

Läs mer om HSBs nyproduktion på Gotland

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

Bernt Björkqvist

Telefon: +46705436183
E-post: [email protected]

HSB Bostad AB

Telefon: 010-442 02 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips